Νέα

Winemedineme κλπ. Ζητάει επιβεβαίωση ή κάτι παραπάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Απ οτι βλεπω εφυγε στ αληθεια αν και δεν το πιστευα,εκανε μπαμ απο χιλιομετρα οτι ηταν attention whore αν και πιστευω οτι θα επανελθει κλωνοποιημενη.Οντως καποια ατομα της την επεσαν πολυ ασχημα αλλα και αυτη ολο βρισιδι ηταν,ποσο να αντεξει καποιος οταν του λενε ΑΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥ επανειλημμενα?Τωρα αν η συγκεκριμενη ηταν ψυχακι αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε,γιατροι δεν ειμαστε αλλα οτι ειχε θεματα ειχε.Καλυτερα που εφυγε γιατι πιστευω οτι περισοοτερο κακο της εκανε να βρισκεται εδω μεσα παρα καλο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
οχι τυπε θα πρεπε?

να δω τωρα ποιον θα υπερασπιζεσαι λευκε ιπποτη! λιγοστευετε εδω μεσα!
Ήμουν σίγουρος για τον χαρακτηρισμό.Απέδειξες ξανά το σκεπτικό του μέσου μέλους του μπου που είναι των άκρων και περιλαμβάνει βεβιασμένες γενικεύσεις.Κατά το σκεπτικό αυτό οι άντρες χωρίζονται σε λευκούς ιππότες ή ''άντρακλες''.Χωρίς βέβαια για αυτούς να υπάρχει κάτι το ενδιάμεσο και νορμάλ...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
Ποια ήταν ρε παιδιά η τύπισσα;;
ητανε μια τυπε που θελει να μας δειχνει τον κωλο της αλλα να μη μας σηκωνεται. μια που θελει να κυκλοφορει γυμνη εξω αλλα αν την αγγιξεις φταιει ο βιαστης... θελει να προκαλει χωρις να εχεις το δικαιωμα να προκληθεις τυπε... αν δε βγαλεις ακρη απο αυτο δυστυχως δεν υπαρχει κατι αλλο πιο κοντα στην αληθεια για να το φερει στα μετρα που πρεπει για να το αντιληφθεις...

φυσικα βρηκε αυλοκολακες, ευνουχους κλπ οπως καθενας εδω περα που προσπαθει να χτισει δηθεν περσονες.

δυστυχως ομως η κοινωνια μας δε θα γινει με ενα κουμπι οπως θελει αυτη! τσαμπα οι σπουδες της δηλαδη αν νομιζει οτι ολα αυτα εφαρμοζονται τοσο απλα απο τη μια μερα στην αλλη... και στην τελικη γιατι να ερθει η κοινωνια στα δικα της μετρα και οχι στα δικα μου? επειδη αυτο προσταζει η δηθεν πολιτικη ορθοτητα?

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
μια που θελει να κυκλοφορει γυμνη εξω αλλα αν την αγγιξεις φταιει ο βιαστης
198229791_3112515419034969_5231976476349782264_n.jpg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356

εσυ τυπε το κλειδωνεις το σπιτι σου?

το αμαξι σου εχει ιμομπιλαιζερ?

δε μας ανεβαζεις και μια φωτο με τα μετρητα σου και τι διευθυνση σου ετσι να ξερουμε καλου κακου?

μη στεναχωριεσαι ασε τη γκομενα σου να ανεβαζει τα μπουτια της στο ινσταγκραμ και οπου βρει και δε θα σε κερατωσει!

θα σε λεμε εμεις οτι εισαι γαμαω και προχωρημενος!

ξυπνα και μαθε οτι ζεις στην ελλαδα οχι στην ελβετια!!! (ασχετα αν σε 50 χρονια καταληξουμε πακισταν με ακομη χειροτερα επιπεδα σεξισμου αλλα δε πειραζει οι προχωρημενοι τους θελετε εδω)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Απ οτι βλεπω εφυγε στ αληθεια αν και δεν το πιστευα,εκανε μπαμ απο χιλιομετρα οτι ηταν attention whore αν και πιστευω οτι θα επανελθει κλωνοποιημενη.Οντως καποια ατομα της την επεσαν πολυ ασχημα αλλα και αυτη ολο βρισιδι ηταν,ποσο να αντεξει καποιος οταν του λενε ΑΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥ επανειλημμενα?Τωρα αν η συγκεκριμενη ηταν ψυχακι αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε,γιατροι δεν ειμαστε αλλα οτι ειχε θεματα ειχε.Καλυτερα που εφυγε γιατι πιστευω οτι περισοοτερο κακο της εκανε να βρισκεται εδω μεσα παρα καλο.
Να μιλας για τον εαυτο σου τυπε. Αντε να πουμε

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
Τωρα εξηγουνται πολλα, ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. Θα σε επισκεφθουν οι φυλακες μας να σε συνοδευσουν, μη φοβηθεις.
ας συνοδευουν εσας, εγω εχω τους δικους μου.
βεβαια αν φερουν και σιδερικα οι δικοι σας θα χαρω να δω καμια μονομαχια με στοιχηματακι εννοειται!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
ας τις σταματουσε αυτη πρωτα! που ηθελε να κυκλοφορει γυμνη στη συγγρου αλλα να μην την περασουν για πουτανα!
Κουφαλα, καθε βραδυ ξεροσταλιαζες στη συγγρου και ρωτουσες οποια περνουσε, εισαι η γουαιν; Εισαι η γουαιν;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
Άλλο αυτο και άλλο ο βιαστης/βιασμός...
Μην τα γυρνας
εγω ενα παραδειγμα θετω αλλα εσεις αρπαζεστε γιατι στην ψωροκωσταινα διυλιζετε τον κωνωπα και καταπινετε την καμηλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom