Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.169
- Πόντοι
- 2.606
Αυτός είναι ο καφές Νο...??μην τον δηλητηριασει φοβαμαι η καριολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
απο τις 1900
Αυτός είναι ο καφές Νο...??μην τον δηλητηριασει φοβαμαι η καριολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
απο τις 1900
2 αλλα διπλος και ο πρωινος τριπλοςΑυτός είναι ο καφές Νο...??
Πιστεύω θα γίνει μόνιμος πελάτης τηςΤυπε ξερεις ποια ειναι η κλινικη;
Κάθε τέλος του μήνα , κάθε τέλος του μήναΗ Φιλιππινέζα θα σ αγαπήσει η Φιλιππινέζα
Όλα τα προλαβαίνω , όλαΘα παρατήσεις την κλινική κουφάλα?
Χαίρομαι συνάδελφεΌλα τα προλαβαίνω , όλα
Τυπε ξερεις ποια ειναι η κλινικη;
Λιγότερα από εσένα που είσαι ανίατη περίπτωση
Ήμουν σίγουρος για τον χαρακτηρισμό.Απέδειξες ξανά το σκεπτικό του μέσου μέλους του μπου που είναι των άκρων και περιλαμβάνει βεβιασμένες γενικεύσεις.Κατά το σκεπτικό αυτό οι άντρες χωρίζονται σε λευκούς ιππότες ή ''άντρακλες''.Χωρίς βέβαια για αυτούς να υπάρχει κάτι το ενδιάμεσο και νορμάλ...οχι τυπε θα πρεπε?
να δω τωρα ποιον θα υπερασπιζεσαι λευκε ιπποτη! λιγοστευετε εδω μεσα!
ητανε μια τυπε που θελει να μας δειχνει τον κωλο της αλλα να μη μας σηκωνεται. μια που θελει να κυκλοφορει γυμνη εξω αλλα αν την αγγιξεις φταιει ο βιαστης... θελει να προκαλει χωρις να εχεις το δικαιωμα να προκληθεις τυπε... αν δε βγαλεις ακρη απο αυτο δυστυχως δεν υπαρχει κατι αλλο πιο κοντα στην αληθεια για να το φερει στα μετρα που πρεπει για να το αντιληφθεις...Ποια ήταν ρε παιδιά η τύπισσα;;
μια που θελει να κυκλοφορει γυμνη εξω αλλα αν την αγγιξεις φταιει ο βιαστης
Να μιλας για τον εαυτο σου τυπε. Αντε να πουμεΑπ οτι βλεπω εφυγε στ αληθεια αν και δεν το πιστευα,εκανε μπαμ απο χιλιομετρα οτι ηταν attention whore αν και πιστευω οτι θα επανελθει κλωνοποιημενη.Οντως καποια ατομα της την επεσαν πολυ ασχημα αλλα και αυτη ολο βρισιδι ηταν,ποσο να αντεξει καποιος οταν του λενε ΑΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥ επανειλημμενα?Τωρα αν η συγκεκριμενη ηταν ψυχακι αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε,γιατροι δεν ειμαστε αλλα οτι ειχε θεματα ειχε.Καλυτερα που εφυγε γιατι πιστευω οτι περισοοτερο κακο της εκανε να βρισκεται εδω μεσα παρα καλο.
Τωρα εξηγουνται πολλα, ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. Θα σε επισκεφθουν οι φυλακες μας να σε συνοδευσουν, μη φοβηθεις.οχι τυπε θα πρεπε?
ας συνοδευουν εσας, εγω εχω τους δικους μου.Τωρα εξηγουνται πολλα, ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. Θα σε επισκεφθουν οι φυλακες μας να σε συνοδευσουν, μη φοβηθεις.
ας τις σταματουσε αυτη πρωτα! που ηθελε να κυκλοφορει γυμνη στη συγγρου αλλα να μην την περασουν για πουτανα!Σταματήστε τις μαλακίες...
Κουφαλα, καθε βραδυ ξεροσταλιαζες στη συγγρου και ρωτουσες οποια περνουσε, εισαι η γουαιν; Εισαι η γουαιν;ας τις σταματουσε αυτη πρωτα! που ηθελε να κυκλοφορει γυμνη στη συγγρου αλλα να μην την περασουν για πουτανα!
εγω ενα παραδειγμα θετω αλλα εσεις αρπαζεστε γιατι στην ψωροκωσταινα διυλιζετε τον κωνωπα και καταπινετε την καμηλονΆλλο αυτο και άλλο ο βιαστης/βιασμός...
Μην τα γυρνας