Νέα

Winemedineme κλπ. Ζητάει επιβεβαίωση ή κάτι παραπάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.259
Πόντοι
2.356
Σε πιστευω τυπε, ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΜΙ.
ειπα οτι αλλος την εκανε τη μαλακια τυπε! δεν ειπα οτι δεν εστειλα! μαθετε να διαβαζετε γιατι ο,τι θελετε καταλαβαινετε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
To φαγατε το κοριτσι, ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
θα της φυγει η περιοδος και θα επιστρεψει μοντελοπνιχτη!
Μπα, πλεον δεν θελω να επιστρεψει εδω μεσα.
Δεν μου χρειαζεται... (χεχεχε)

Και οποιος καταλαβε, καταλαβε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
To φαγατε το κοριτσι, ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ!
Παλιοχαρακτηρες τυπε, ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειπα οτι αλλος την εκανε τη μαλακια τυπε! δεν ειπα οτι δεν εστειλα! μαθετε να διαβαζετε γιατι ο,τι θελετε καταλαβαινετε...
Για πες μας τι μαλακια εκανε ο αλλος και ποιο μελος ειχε τετ α τετ με τη γουαιν να δω κατι

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.259
Πόντοι
2.356
Παλιοχαρακτηρες τυπε, ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για πες μας τι μαλακια εκανε ο αλλος και ποιο μελος ειχε τετ α τετ με τη γουαιν να δω κατι
ολα ετοιμα τα θες στο πιατο σου! τραβα ρωτα την για να σε πει ενα ΑΓΑΜΗΣΟΥ και σενα για να σου φυγει η φαγουρα.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Μαγκες να πω και εγω την ιστορια μου με την συγκεκριμενη...
Ναι την φλερταρα με ομορφο τροπο μεσω pm
με το που την εδωσα το instagram μου, το οποιο δεν το δουλευω καθολου, αντε να εχω 25 - 30 ατομα που ακολουθω και με ακολουθουν, φανταστειτε 1 φωτο εχω μονο εκει...δεν ασχολουμαι καν,..
Παει με βλεπει, και βλεπει μερικες γυναικες που δεν τις ξερω καν απλα ειναι στυλ influencers και με μαγιω φωτο κτλ.
Και μου την ειπε...
Μου λεει δεν σε δεχομαι γιατι δεν ειμαι σαν τις φιλες που εχεις στο ινσταγκραμ....οτι να ναι...
Εισαι ωραιο παιδι παντως...αλλα δεν σε δεχομαι...
Εκει αρχισα να ψηλιαζομαι οτι το κοριτσι εχει ψυχολογικα....και δεν ξαναασχοληθηκα μαζι της...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.259
Πόντοι
2.356
Μαγκες να πω και εγω την ιστορια μου με την συγκεκριμενη...
Ναι την φλερταρα με ομορφο τροπο μεσω pm
με το που την εδωσα το instagram μου, το οποιο δεν το δουλευω καθολου, αντε να εχω 25 - 30 ατομα που ακολουθω και με ακολουθουν, φανταστειτε 1 φωτο εχω μονο εκει...δεν ασχολουμαι καν,..
Παει με βλεπει, και βλεπει μερικες γυναικες που δεν τις ξερω καν απλα ειναι στυλ influencers και με μαγιω φωτο κτλ.
Και μου την ειπε...
Μου λεει δεν σε δεχομαι γιατι δεν ειμαι σαν τις φιλες που εχεις στο ινσταγκραμ....οτι να ναι...
Εισαι ωραιο παιδι παντως...αλλα δεν σε δεχομαι...
Εκει αρχισα να ψηλιαζομαι οτι το κοριτσι εχει ψυχολογικα....και δεν ξαναασχοληθηκα μαζι της...
καλα αυτο το ειπε και δημοσια! δε σας ακολουθω αν δε ξεσκαρταρετε αυτες που ακολουθειτε! χαχαχα

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
καλα αυτο το ειπε και δημοσια! δε σας ακολουθω αν δε ξεσκαρταρετε αυτες που ακολουθειτε! χαχαχα
ναι και αυτη σηκωνει κωλους και ημιγυμνες φωτο...αν ηταν οι αληθινες της βεβαια...
Γιαυτο ψηλιαστηκα οτι το κοριτσι εχει ψυχολογικα....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.259
Πόντοι
2.356
ναι και αυτη σηκωνει κωλους και ημιγυμνες φωτο...αν ηταν οι αληθινες της βεβαια...
Γιαυτο ψηλιαστηκα οτι το κοριτσι εχει ψυχολογικα....
το εγραψα πιο πανω αυτο αλλα πεφτουν να με φανε! η τυπισσα θελει να περπαταει γυμνη στη συγγρου αλλα να μην της πιασει κανεις τον κωλο!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.259
Πόντοι
2.356
φυλης θα ελεγα αλλα οκ οσο να ναι εχει καλυτερο επιπεδο! στην τελικη ξερει ποιος συχναζει που και απο επιλογη της παει να τριφτει στις γκλιτσες τσομπανηδων. και μετα φταινε οι γκλιτσες!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
ακου απαιτησεις που εχει ο κοσμος ρε φιλε.να αδειασεις οτι υπαρχει στο τηλεφωνο σου για να υποδεχτεις το γιουβαρλακι
μετα βαιων και κλαδων.
εδω που τα λεμε μεταξυ μας δεν φταινε και απολυτα αυτες για αυτον τον ξεπεσμο και την καταντια.
παντως ρε αλανια τι κυκλοφορει αναμεσα μας πραγματικα?πω πω πω ρε χαλια καθε περυσι και καλυτερα πραγματικα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.456
Πόντοι
12.756
:priest::priest::priest: να ζήσουμε να την θυμόμαστε παιδιά.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
giphy.gif
:rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Από αυτήν να το ξεσκαρτάρουμε.
Σωστα, ειχαμε πολλες κοπελες εδω μεσα που να προκαλουν συζητησεις με 100 ατομα να παρακολουθουν, αρα δεν την χρειαζομασταν, επρεπε να την ξεσκαρταρουμε.
Ρε που τα πουλατε αυτα?
Και τωρα που λειπει, γι αυτην μιλαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom