Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Δεν είπες μαλακία,αλλά μαλακιάραμια που θελει να κυκλοφορει γυμνη εξω αλλα αν την αγγιξεις φταιει ο βιαστης...
Δεν είπες μαλακία,αλλά μαλακιάραμια που θελει να κυκλοφορει γυμνη εξω αλλα αν την αγγιξεις φταιει ο βιαστης...
Να ετοιμάσω το μηχάνημα για ηλεκτροσόκ?Τωρα εξηγουνται πολλα, ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. Θα σε επισκεφθουν οι φυλακες μας να σε συνοδευσουν, μη φοβηθεις.
Κουφαλα, καθε βραδυ ξεροσταλιαζες στη συγγρου και ρωτουσες οποια περνουσε, εισαι η γουαιν; Εισαι η γουαιν;
εχω δυο τυπε αλλα δε κανουν κατι ιδιαιτερο. μασαζ ξερεις να κανεις καλο?Να ετοιμάσω το μηχάνημα για ηλεκτροσόκ?
Θα δοκιμάσουμε και τα 2 επάνω σου.εχω δυο τυπε αλλα δε κανουν κατι ιδιαιτερο. μασαζ ξερεις να κανεις καλο?
εχουν δοκιμαστει πολλακις δε ξεπιανομαι με τιποτα. κανα στανταρ για το στοιχημα εχεις?Θα δοκιμάσουμε και τα 2 επάνω σου.
Μην αγχώνεσαι.
Δεν χρειαζονται σιδερικα, ενα λευκο πουκαμισο θα εχουν μονοας συνοδευουν εσας, εγω εχω τους δικους μου.
βεβαια αν φερουν και σιδερικα οι δικοι σας θα χαρω να δω καμια μονομαχια με στοιχηματακι εννοειται!
Με τις σύγχρονες μεθόδους της κλινικής μας θα δουλέψουν,μην αγχώνεσαι.εχουν δοκιμαστει πολλακις δε ξεπιανομαι με τιποτα. κανα στανταρ για το στοιχημα εχεις?
Να ετοιμάσω το μηχάνημα για το ηλεκτροσόκ?Δεν χρειαζονται σιδερικα, ενα λευκο πουκαμισο θα εχουν μονο
Επειγοντως, τον φερνουνε, ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝΕ.Να ετοιμάσω το μηχάνημα για ηλεκτροσόκ?
Επιτέλους.Εχει να δουλέψει από το τελευταίο ηλεκτροσόκ στον Σαββιδοκαλόγερο.Επειγοντως, τον φερνουνε, ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝΕ.
τον καλογερο τον βλεπω να ζει και να βασιλευει οποτε δε κανει καλες δουλειες το ιδρυμα σας...Επιτέλους.Εχει να δουλέψει από το τελευταίο ηλεκτροσόκ στον Σαββιδοκαλόγερο.
Εδώ και μέρες τον έχουμε σε καραντίνα και του χορηγούμε τα χάπια του τακτικά.τον καλογερο τον βλεπω να ζει και να βασιλευει οποτε δε κανει καλες δουλειες το ιδρυμα σας...
τα παιδια που θα στειλετε τα εχετε ασφαλισμενα η τσαμπα θα πανε ακλαφτα?
μεχρι να ερθουν δωσε κανα σιγουρακι να βγουν τα φυσιγγια εστω!Εδώ και μέρες τον έχουμε σε καραντίνα
Μην αγχώνεσαι για τα παιδιά,έρχονται λέμε,ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Μπα,κουβά θα σε στείλω.μεχρι να ερθουν δωσε κανα σιγουρακι να βγουν τα φυσιγγια εστω!
το ξερω ρε τα αντιθετα θα επαιζα απο οτι ελεγες!!!Μπα,κουβά θα σε στείλω.
Σκληρος καργχιολης εισαι παναθεμα σε, ετσι εσπασες και τη γουαιν σαν κλαρακιτον καλογερο τον βλεπω να ζει και να βασιλευει οποτε δε κανει καλες δουλειες το ιδρυμα σας...
τα παιδια που θα στειλετε τα εχετε ασφαλισμενα η τσαμπα θα πανε ακλαφτα?
δε δεχομαι τις κατηγοριες που μου προσαπτει! ας μην ηταν ευαισθητη! η ζωη ειναι σκληρη!Σκληρος καργχιολης εισαι παναθεμα σε, ετσι εσπασες και τη γουαιν σαν κλαρακι
Ξερω, ξερω. Σιγουρα σκληρα θα ηταν και τα λογια σου στα πιμια που της εστελνες, βαζω στοιχημα σε αυτο, παιξ´το.δε δεχομαι τις κατηγοριες που μου προσαπτει! ας μην ηταν ευαισθητη! η ζωη ειναι σκληρη!
Ξερω, ξερω. Σιγουρα σκληρα θα ηταν και τα λογια σου στα πιμια που της εστελνες, βαζω στοιχημα σε αυτο, παιξ´το.
Σε πιστευω τυπε, ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΜΙ.μπα αλλος την εκανε την μαλακια και στα πιμια και στα τετ α τετ