Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.557
- Πόντοι
- 12.756
και ρουφιανος και κοτα![]()
Η πολυ παρεα με την εκτωρια αυτα κανει.....
Εχω φωτογραφια μουνιτσας απο ΜΣΝ που μου εστειλε φιλος αλλα μου ζητησε να μην πω ποιος ειναι.
Να τον καρφωσω γιατι εκανε το εγκλημα να ζητησει την εχεμυθεια μου;
Εκτορα δε βγαζουν καν νοημα αυτα που γραφεις πλεον παραιτουμε.
Τυπε Λακη το λαθος σου ειναι οτι απευθυνθηκες στον αρχιμαλακα σα να ηταν κανονικος ανθρωπος.
Ρε λακη στέλνεις μια φωτό σε κάποιον που στα χώνει με αντάλλαγμα να σταματήσει να το κανει δεν ειναι αλισβερίσι αυτό ; Μπορούσες να την στείλεις και να του πεις παρτηνα αλλα εξακολουθώ να εχω την ίδια γνώμη για σένα και θα σε γαμαω όπου σε βρίσκω
Η πολυ παρεα με την εκτωρια αυτα κανει.....και ρουφιανος και κοτα![]()
Ρουφιανε εσυ εχεις φιλο τον τραβελοφιλο πουτσολοβερ! Δεν δικαιουσαι να ομιλεις περι ανδρισμου. Δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι: Μπολντοτυποι, αδερφες και ρουφιανοι!
Που με εχουν ξεφτυλισει μωρη ξεφτιλα ρωσσοποντια κοτα ?
Που με εχουν ξεφτυλισει μωρη ξεφτιλα ρωσσοποντια κοτα ?
αυτη ειναι η μουνιτισσα....ο τυπος μιλαει γενικα για μια μουνιτσαΗ Μουνίτσα έλεγε ότι είναι 1.65 .
Λεει τίποτα από πρόσωπο ;
Η Μουνίτσα έλεγε ότι είναι 1.65 .
αυτη ειναι η μουνιτισσα....ο τυπος μιλαει γενικα για μια μουνιτσα
Που με εχουν ξεφτυλισει μωρη ξεφτιλα ρωσσοποντια κοτα ?ουτε εσενα σε αγγιζουν αυτα μογγολε ειναι γνωστο. σε εχουνε ξεφτυλισει αρκετα νικ με τα δυο προσωπα που ειχες στα πμ και στα ποστ.
πες μας πρωτα πως αλλαξες φυλο και το γυρισες και μετα φτανουμε κι εκει ....![]()
Μην μπλεκετε την μουνιτσα στις μαλακιες σαςΗ Μουνίτσα έλεγε ότι είναι 1.65 .
Μην μπλεκετε την μουνιτσα στις μαλακιες σας
Δεν ειναι σωστο και ειδικα τωρα που δεν γραφει εδω
πες μας πρωτα πως αλλαξες φυλο και το γυρισες και μετα φτανουμε κι εκει ....τα ξεχασες να βαλουμε λινκ?
Η ίδια ρε φίλε είπε ότι είναι 1.65 .
Κακό είναι ;
Και ο Ζαμπίδης ΄τοσο είναι !
http://[URL unfurl="true"]www.lordofrings.gr/userfiles/image/MMA/SUPERSTARS/Zambidis_KingoftheRing(1).jpg[/img[/URL]]
[/quote]σαν τον ζαμπιδη ειναι και η μουνιτσα
Αφου δεν ξερει ουτε απο που ειναι τι να ξερει ?Ο Εκτωρ δεν ξερει Ρώσικα .