azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.969
- Πόντοι
- 38.177
Και τελικά τι έγινες τύπε;;Δικηγόρος και καρδιοκατακτητής;;![]()
![]()
Οχι βεβαια,δε μ'αρεσουν τα "βρομικα" επαγγελματα!!!
Και τελικά τι έγινες τύπε;;Δικηγόρος και καρδιοκατακτητής;;![]()
![]()
Πρόσεξε γιατί ο Άλεξ δεν κοιμήθηκε ακόμα..Οχι βεβαια,δε μ'αρεσουν τα "βρομικα" επαγγελματα!!!
Μπορεί να σε μηνύσει για δυσφήμηση επαγγέλματοςΠρόσεξε γιατί ο Άλεξ δεν κοιμήθηκε ακόμα..
Ο Αλεξ δεν κοιμαται ποτέ...Πρόσεξε γιατί ο Άλεξ δεν κοιμήθηκε ακόμα..
Πρόσεξε γιατί ο Άλεξ δεν κοιμήθηκε ακόμα..
Κακκό συνάφι τύπε...Δικηγόροι,λογιστές και οδοντίατροιΓιατι η Δικηγορια δεν ειναι "βρομικο" επαγγελμα?
Οι ιδιοι οι Δικηγοροι το λενε οχι εγω
Κακκό συνάφι τύπε...Δικηγόροι,λογιστές και οδοντίατροι
Ρώτα τον Λάκη να σου πει για τους Οδοντίατρους του ΔημοσίουΟι οδοντιατροι γιατι τυπε?
Ρώτα τον Λάκη να σου πει για τους Οδοντίατρους του Δημοσίου![]()
![]()
![]()
Την Ερη δεν την ξερω καθολου.Άλεξ άσε τις περιστροφές και τις δικηγορίστικες διπλωματίες και απάντησε τώρα στην εξής ερώτηση:Μεταξύ Rose,Erinal και Αλήντισσας, ποιά είναι η πιο Hot;;
Αυτά τα χουμε δει και μεις ρε τύπε.Κάτι πιο χειροπιαστό;Την Ερη δεν την ξερω καθολου.
Από την Αλι εχω δει μονο καποιες φωτο απο σημεια του σωματος, ομολογουμενως οι ενδειξεις ειναι πολυ καλες.
Η Ροζυ ειναι μια πολυ ομορφη κοπελα.
Πλάκα κάνω,τι να ζηλεψω?
Αφου τα ιδια κανω κι εγω
Aυτο διαθέτω.Αυτά τα χουμε δει και μεις ρε τύπε.Κάτι πιο χειροπιαστό;
Τέσπα...Πίστευα πως είχες προχωρήσει σε πιο στενές επαφές ;)Αναμένω μελλοντική κριτική πιο εμπερειστατωμένη ;)Aυτο διαθέτω.
Αντε, και αργησατε φετος. Ειπα κι εγω, δεν θα με ρωτησει κανενας?αλεξ kalhmeraμε καλεσαν(οχι σε γαμο
) στις εκλογες σαν αναπληρωματικο αν δεν παω που δεν θα παω
τι γίνετε?
Γιατι?Τέσπα...Πίστευα πως είχες προχωρήσει σε πιο στενές επαφές ;)Αναμένω μελλοντική κριτική πιο εμπερειστατωμένη ;)