aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άλεξ απάντα.Καλέσαν και μένα και πρέπει να μείνω επαρχία γαμώτοΑντε, και αργησατε φετος. Ειπα κι εγω, δεν θα με ρωτησει κανενας?
Γιατι να μην πας ρε φιλε?
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Άλεξ απάντα.Καλέσαν και μένα και πρέπει να μείνω επαρχία γαμώτοΑντε, και αργησατε φετος. Ειπα κι εγω, δεν θα με ρωτησει κανενας?
Ε μην πάτε ρε παιδια, τι να σας πω? Σιγα μην βαλουν και το FBI να σας αναζητησει.Άλεξ απάντα.Καλέσαν και μένα και πρέπει να μείνω επαρχία γαμώτο![]()
έχει κυρώσεις και για τους αναπληρωματικούς!Δεν ξέρω με τις χιλιομετρικές αποστάσεις τι γίνεται;Ε μην πάτε ρε παιδια, τι να σας πω? Σιγα μην βαλουν και το FBI να σας αναζητησει.
Θεωρητικα ειναι ποινικο αδικημα, αλλά κανενας δεν ασχολειται.έχει κυρώσεις και για τους αναπληρωματικούς!Δεν ξέρω με τις χιλιομετρικές αποστάσεις τι γίνεται;![]()
κατα πασα πιθανοτητα δε θα γινει κατι!!! Εκτος κ αν πεσεις στην εξαιρεση!!!έχει κυρώσεις και για τους αναπληρωματικούς!Δεν ξέρω με τις χιλιομετρικές αποστάσεις τι γίνεται;![]()
Να πάνε να γαμηθούνε!Θα ψηφίσω και θα την κάνω ;)Θεωρητικα ειναι ποινικο αδικημα, αλλά κανενας δεν ασχολειται.
Τι σημασια εχει η χιλιομετρικη αποσταση?
Αφου εισαι εφορευτικη αναγκαστικα στο τμημα που ψηφιζεις.
Οταν ψηφισεις, θα σε παρει χαμπαρι ο αντιπροσωπος και θα σου πει μείνε.Να πάνε να γαμηθούνε!Θα ψηφίσω και θα την κάνω ;)
Μην πας κ να ψηφισεις τοτε!!!Να πάνε να γαμηθούνε!Θα ψηφίσω και θα την κάνω ;)
sorry που αργησα να απαντησωΑντε, και αργησατε φετος. Ειπα κι εγω, δεν θα με ρωτησει κανενας?
Οταν ψηφισεις, θα σε παρει χαμπαρι ο αντιπροσωπος και θα σου πει μείνε.
με το αναλογο υφος πανταΟταν ψηφισεις, θα σε παρει χαμπαρι ο αντιπροσωπος και θα σου πει μείνε.
Θες να πάμε για καφέ;;Εσύ που ψηφίζεις;;Στο εκλογικό κέντρο του Λάκη;;Μην πας κ να ψηφισεις τοτε!!!
Ιδού μπροστα μας ενας λογος αυξησης της αποχης!!!!![]()
![]()
Δεν πάω να ψηφίσω τότε
Εγω τους τα λεω τύπε, οτι ειναι μια ωραια εμπειρια και περναμε καλα, και μου λενε μαλακιες.Εγω που οταν πηγα το ευχαριστηθηκα κιολας που συμμετειχα στη διαδικασια ειμαι παλιοπεριεργος?
ωραια ιδεα κ να ναι μελος της εφορευτικης κ να ερθει μονο για να ψηφισει!!!Θες να πάμε για καφέ;;Εσύ που ψηφίζεις;;Στο εκλογικό κέντρο του Λάκη;;![]()
![]()
Δουλεύω ρε τύπε, αλλιώς θα έμενα μ ευχαρίστηση.Πρέπει να κάνουμε καταμέτρηση και να ξαναγυρίσω ΑθήναΕγω τους τα λεω τύπε, οτι ειναι μια ωραια εμπειρια και περναμε καλα, και μου λενε μαλακιες.
οχι βεβαια εχει χαβαλε μια χαρα ειναι!!!Εγω που οταν πηγα το ευχαριστηθηκα κιολας που συμμετειχα στη διαδικασια ειμαι παλιοπεριεργος?
Δικαιούσαι άδεια την επομενη ημερα.Δουλεύω ρε τύπε, αλλιώς θα έμενα μ ευχαρίστηση.Πρέπει να κάνουμε καταμέτρηση και να ξαναγυρίσω Αθήνα