aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το Φαντάζεσαι;;Και να χει τυπωμένο το avatar σου κάνοντας face control;;ωραια ιδεα κ να ναι μελος της εφορευτικης κ να ερθει μονο για να ψηφισει!!!
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Το Φαντάζεσαι;;Και να χει τυπωμένο το avatar σου κάνοντας face control;;ωραια ιδεα κ να ναι μελος της εφορευτικης κ να ερθει μονο για να ψηφισει!!!
![]()
![]()
και θα μ αναγνωρισει!!!Το Φαντάζεσαι;;Και να χει τυπωμένο το avatar σου κάνοντας face control;;![]()
Thnx Alex για τις πληροφορίεςΔικαιούσαι άδεια την επομενη ημερα.
Τωωωρα με τον Ελληνα εργοδοτη σωωωθηκες.Thnx Alex για τις πληροφορίες
Παντα στη διαθεση σου.Thnx Alex για τις πληροφορίες
γουστα ειναι παιδιαΕγω που οταν πηγα το ευχαριστηθηκα κιολας που συμμετειχα στη διαδικασια ειμαι παλιοπεριεργος?
Μην εισαι εσυ στο τμημα μου??Το Φαντάζεσαι;;Και να χει τυπωμένο το avatar σου κάνοντας face control;;![]()
Μπα χλωμό.Εγώ ψηφίζω σ ένα ταπεινό χωριό της Β.Εύβοιας ;)Καληνύχτα σ όλους και τα λέμεΜην εισαι εσυ στο τμημα μου??
Εχε μια φωτο του ριτσαρντ μαζι ;)
:S
http://[URL unfurl="true"]www.nafpaktianews.gr/wp-content/uploads/2013/12/4a152__D4B027A2A24BE9AA36CF682C6B8BA4D6(1).jpg[/img[/URL]]
[/quote]Μπηκε στην βουλή αυτο το μιασμα ?
Ο Χρήστος και η μάνα του ......
Αρχικαραμουναρες ειναι τυπε ....Άλεξ άσε τις περιστροφές και τις δικηγορίστικες διπλωματίες και απάντησε τώρα στην εξής ερώτηση:Μεταξύ Rose,Erinal και Αλήντισσας, ποιά είναι η πιο Hot;;
...παιζει να ειναι και ζευγάρι με τον αλεξ και να σας δουλεύουν ψιλό γαζί ......
Και ζευγάρι να μην ειναι κατι τρέχει μεταξύ τους και αυτο φαίνεται στην αλληλοκαλυψη που εχουν
συμφωνω και γελιο εχει και μανουριτσα εχει και αμα είναι και λιγο οργανωμενα τα ψηφοδέλτια από την αρχη δεν εχει τρεξιμο και ζαλαδα από τον κοσμο.Εγω τους τα λεω τύπε, οτι ειναι μια ωραια εμπειρια και περναμε καλα, και μου λενε μαλακιες.
@@ ειναι τυπε αλλα δεν μας ενδιαφέρει αυτομπάτσοι είναι παίκτη.
ερχονται να σε συλλαβουν ρε λαμογιο που πουλας ξυμενα σκρατς@@ ειναι τυπε αλλα δεν μας ενδιαφέρει αυτο
γουσταρω να με συλλάβουν σεξυ αστυνομικινες με ζαρτιερες ......ερχονται να σε συλλαβουν ρε λαμογιο που πουλας ξυμενα σκρατς
Να πάνε να γαμηθούνε!Θα ψηφίσω και θα την κάνω ;)
Εγω που οταν πηγα το ευχαριστηθηκα κιολας που συμμετειχα στη διαδικασια ειμαι παλιοπεριεργος?
να σε στραποναρουν γουσταρεις πες την αληθειαγουσταρω να με συλλάβουν σεξυ αστυνομικινες με ζαρτιερες ......
Αυτα τα γουσταρεις εσυ .....να σε στραποναρουν γουσταρεις πες την αληθεια
Τυπε ο Μητσος ειναι τιμιος δεν κανει τετοια πραγματαερχονται να σε συλλαβουν ρε λαμογιο που πουλας ξυμενα σκρατς