alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Ε ναι, μα το ονειρο καθε ελληνιδας ειναι μια ενδαρτηρεκτομή καρωτιδων άμφωτι μας ειπες βραδιατικα???
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ε ναι, μα το ονειρο καθε ελληνιδας ειναι μια ενδαρτηρεκτομή καρωτιδων άμφωτι μας ειπες βραδιατικα???
![]()
![]()
Δεν το θεωρω πιθανο.
Στην Αλι δεν μπορεις να κάνεις αστοχίες και λαμογιές.
Θα τον ειχε βαλει τον τύπο να πληρωσει απο την τσεπη του την διορθωση![]()
προσωπικη εμπειρια???Κανενας γιατρος δεν ξερει πως και που θα κατσει η σιλικονη και τι αποτελεσμα θα εχει μετα απο 2 μηνες που ειναι η αναρρωση
ποτε θα σε γαμησω εσενα δε ξερωΝα και τα δικά μου βυζιά ....
![]()
μα τι τρόμπες παίζουν εδώ μέσα ....
Κανενας γιατρος δεν ξερει πως και που θα κατσει η σιλικονη και τι αποτελεσμα θα εχει μετα απο 2 μηνες που ειναι η αναρρωση
Aυτη δεν εχει λαπτοπ με το σαιτ και το ονομα μελους πισω :-
Ψιλοκρεμαστα τα εχεις Λαλακη,θελουν διορθωσούλα..Όχι μόνο όπλα και μαγκιτσες..να φτιαχνουμε και τα βυζιά μας που και που!Να και τα δικά μου βυζιά ....
![]()
προσωπικη εμπειρια???![]()
Σκιστην ρεπα και εχει και ιδιαιτερη αγαπη στον κωλοτρυπιδα.
Aυτη δεν εχει λαπτοπ με το σαιτ και το ονομα μελους πισω :-Να και τα δικά μου βυζιά ....
![]()
Σκιστην ρεπα και εχει και ιδιαιτερη αγαπη στον κωλοτρυπιδα.ποτε θα σε γαμησω εσενα δε ξερω
Ειναι οπως ακριβώς τα θέλω τώρα.Πλαστικές ποτέ ξανά ΕλλάδαΑλήντισσα αν θες revision στήθους για μεγαλύτερο τρομπάρισμα, στείλε μου πμ και θα σε φτιάξω ;)
Ε τωρα το γαμησες υπερπαραγωγη χολυγουντ το εκανες.
Ε τωρα το γαμησες υπερπαραγωγη χολυγουντ το εκανες.Μαλάκα .... έχεις δίκιο ...
πολύ δύσκολο να κοπεί το site ....
και το όνομα μέλους .....
σαν ρωσσιδας? ;) :-*Ειναι οπως ακριβώς τα θέλω τώρα.
ο κάθε παπάρας
μπορεί να βρεί μία φωτό βυζιού
να κόψει φάτσες και να την ανεβάσει για δική του .....
εσείς ασχοληθείτε με τις πατσόλες που μπαίνουν στο φόρουμ
και το κάνουν μπουρδέλο και πιστεύετε ότι είναι μουνάρες .....
δικαίωμά σας είναι .........
απλά το μπουρδέλα γίνεται μπουρδέλο .......
Θυμισε μας λίγο ποιός άνοιξε το θρεντ και ασχολήθηκε με γυναικα μέλος -μπατσολα πως σκατα τη λες???[size=20pt]εσείς ασχοληθείτε με τις πατσόλες που μπαίνουν στο φόρουμ[/size]
και το κάνουν μπουρδέλο και πιστεύετε ότι είναι μουνάρες .....
δικαίωμά σας είναι .........
απλά το μπουρδέλα γίνεται μπουρδέλο .......
Καλά τότε..στείλε για καμιά μίνι λιποαναρρόφηση γλουτών.Άμα σε πασπατέψω θα καταλάβω τ αδύνατα σημεία σουΕιναι οπως ακριβώς τα θέλω τώρα.Πλαστικές ποτέ ξανά Ελλάδα
Ελα αγαπη μου,ξεπερασε τις επιτέλους τις βλαχάρες..Χαθηκαν οι Ελληνίδες ή έστω οι Ιταλίδες??σαν ρωσσιδας? ;) :-*