aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν το κρυψα ποτέ ότι γουστάρω τρελλά τα βυζόνια σου.Pm δεν στέλνω ποτέ.Αν γουστάρεις ν αποκαλυφθείς θα το κάνεις με ελεύθερη βούλησηΕκδηλώνονται ένας ένας![]()
![]()
![]()
Δεν το κρυψα ποτέ ότι γουστάρω τρελλά τα βυζόνια σου.Pm δεν στέλνω ποτέ.Αν γουστάρεις ν αποκαλυφθείς θα το κάνεις με ελεύθερη βούλησηΕκδηλώνονται ένας ένας![]()
![]()
![]()
Αλιντισσα μην σε κραταμε εεεεε?Εκδηλώνονται ένας ένας![]()
![]()
wild αμα σου ζαλίσουν το μουνί με τα πμ,ξέρεις πως κλειδώνουν ,έτσι?
πας τροποποιηση προσωπικών μηνυμάτων και βάζεις *
Καλά μην βιάζεσαι και συ...Δεν γαμάμε με pmπας τροποποιηση προσωπικών μηνυμάτων και βάζεις *
thanks!!!πας τροποποιηση προσωπικών μηνυμάτων και βάζεις *
πας τροποποιηση προσωπικών μηνυμάτων και βάζεις *
Εσυ να ζητησεις κινητό.Αρκετά με τα πμΑλιντισσα μην σε κραταμε εεεεε?![]()
![]()
![]()
Ηρθες εδω να μας χαλασεις την πιατσα?πας τροποποιηση προσωπικών μηνυμάτων και βάζεις *
Πόσα πμ έχει στείλει;;Εσυ να ζητησεις κινητό.Αρκετά με τα πμ![]()
Δικο σου εννοεις?Εσυ να ζητησεις κινητό.Αρκετά με τα πμ![]()
Στην αλι? τα εχει κλειδωμενα.Πόσα πμ έχει στείλει;;![]()
Της αγριοτριανταφυλλο χαμενεΔικο σου εννοεις?
Δεν ειναι δικα της τα βυζια αυτα.Ανηκουν σε μια πρωην μου.
Λες να ναι η πρωην σου???Δεν ειναι δικα της τα βυζια αυτα.Ανηκουν σε μια πρωην μου.
Ο memos της στέλνει κανονικά απ όσο ξέρωΣτην αλι? τα εχει κλειδωμενα.
Δεν ειναι δικα της τα βυζια αυτα.Ανηκουν σε μια πρωην μου.Δεν το κρυψα ποτέ ότι γουστάρω τρελλά τα βυζόνια σου.Pm δεν στέλνω ποτέ.Αν γουστάρεις ν αποκαλυφθείς θα το κάνεις με ελεύθερη βούληση
Αρα καλά καταλαβα.Της αγριοτριανταφυλλο χαμενε
Αλι οτι χαλας την πιατσα γενικοτερα εννοει, οχι για μενα!!!Της αγριοτριανταφυλλο χαμενε
Τι της στελνει, σηματα καπνου?Ο memos της στέλνει κανονικά απ όσο ξέρω![]()
Έμπαινε γιούτσο!!Καλά τα λες.Αν θέλει να σου δώσει το δικό της, ας το δώσει.Τι την κόφτει για την Rose;;Αρα καλά καταλαβα.
Εκανες ποσταρισμα προς τον alex71 με υποδειξη να ζητησει κινητο απο καποια, με την οποία συνομιλει εδω και εβδομαδες?
Πας καλα κοριτσι μου? Για ποιον με περασες ακριβως?