Επισκέπτης
Kι εσυ λες χοντρη τη Ροζυ. Τι να κανουμε τωρα? Καθείς με τις αποψεις του.
Όχι εγώ.
Το 60% ....
έβγαλε απόφαση ....
αυτή η γουρουνόφατσα , είναι μοσχάρας ....
και ο άπλετος άσπρος στόκος, προφανώς κρύβει όσα δεν παίρνει το ξυράφι ....
Kι εσυ λες χοντρη τη Ροζυ. Τι να κανουμε τωρα? Καθείς με τις αποψεις του.
Αχαααααααα
Δεν είσαι δηλαδή τόσο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ
που θα επαναπροσδιορίσεις την έννοια του ΧΟΝΤΡΟ-ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΛΑΚΑ
σε νέα διαστημικά επίπεδα .....
Μάθε να λες κανενα τετοιο, γιατι σε βλεπω να το τελειοποιεις με τα δυο χερια.![]()
Μάθε να λες κανενα τετοιο, γιατι σε βλεπω να το τελειοποιεις με τα δυο χερια.![]()
ρε πιρφορε της πουτσας (με το συμπαθιο)
αφου απλα να την γαμησεις θες...τι καρδουλες και παπαριες μας τσαμπουνας![]()
Να την αφησεις ησυχη προσπαθουμε να της βρουμε ενα καλο παιδι.Τον λοπεζ τον απεριψε.Kι εσυ λες χοντρη τη Ροζυ. Τι να κανουμε τωρα? Καθείς με τις αποψεις του.
Ε θα την γαμησω που θα την γαμησω, να μην υπαρχει και λιγο συναισθημα?ρε πιρφορε της πουτσας (με το συμπαθιο)
αφου απλα να την γαμησεις θες...τι καρδουλες και παπαριες μας τσαμπουνας![]()
ρε πιρφορε της πουτσας (με το συμπαθιο)
Ενέδωσε το μωρόΕ θα την γαμησω που θα την γαμησω, να μην υπαρχει και λιγο συναισθημα?
Εχεις αγωνια να με αποκαταστησεις???Να την αφησεις ησυχη προσπαθουμε να της βρουμε ενα καλο παιδι.Τον λοπεζ τον απεριψε.![]()
Εσενα.Ηδη σηκωμενη την εχεις .Παραδέξου οτι την εχεις παίξει για πάρτη της,το κόκκινο κραγιόν σε ερέθισε.Άμα τη δει ... αποκλείεται να τη γαμήσει ....
ποιανού θα σηκωθεί με τέτοια γουρουνόφατσα ....
με 100 κιλά στόκο ........
εγω σου λεω οτι πολυ πιθανο να το εχει κανει ηδη....ειναι αυτος μια....Άμα τη δει ... αποκλείεται να τη γαμήσει ....
ΕΓΩ ενεδωσα στην γοητεια τηςΕνέδωσε το μωρό;;
εδω σηκωνεται του bbwlover με την φαλαινα των 250 κιλων.Άμα τη δει ... αποκλείεται να τη γαμήσει ....
Εσενα.Ηδη σηκωμενη την εχεις .Παραδέξου οτι την εχεις παίξει για πάρτη της,το κόκκινο κραγιόν σε ερέθισε.
Αρα φαντασου για ενα αλλο αβαταρ με κατι βυζια ε?Εσενα.Ηδη σηκωμενη την εχεις .Παραδέξου οτι την εχεις παίξει για πάρτη της,το κόκκινο κραγιόν σε ερέθισε.
Εγω τι σχεση εχω? στον Λακη απανταει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δικηγορε τι ειναι αυτα που βλεπω?
Εγω τι σχεση εχω? στον Λακη απανταει.
Οδοντίατρος τύπε είναι ο ΛάκηςΜα κι αυτος Δικηγορος ειναι,θα μου πεις οι περισσοτεροι εδω μεσα Δικηγοποι ειναι![]()