πηγασιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τεκνο μου πρεπει να σε βαλω στον ισιο δρομο,ειναι χρεος μου να δεις και συ την αληθειαξεκινα με τον βατραχο![]()
τεκνο μου πρεπει να σε βαλω στον ισιο δρομο,ειναι χρεος μου να δεις και συ την αληθειαξεκινα με τον βατραχο![]()
Τυπε ο καθενας μπορει να κανει οτι γουσταρει κ δε μας πεφτει κ λογος!!!
Εγω αυτο ξερω.
Τι το παιζεις ακριβως για να ξερουμε???
Εισαι η Φωτεινη???Εγώ ξέρω πως αν ήμουν απελπισμένη γυναίκα, κακάσχημη και στα πρόθυρα της αυτοκτονίας η καλύτερη ψυχοθεραπεία θα ήταν να ένοιγα ένα λογαριασμό στο μπου.κομ να λάμβανα καθημερινά τα άπειρα π.μ. που θα με παρακαλούσαν να με συναντήσουν κλπ για να ανέβαινε η αυτοεκτίμησή μου.
Μην σου πω πως κι εγώ που είμαι άντρας αν ανοίξω ένα άλλο λογαριασμό "γυναικείο" και γράψω τρεις αμπελοφιλοσοφίες τα ίδια π.μ. από απελπισμένους θα πάρω.
Τα ζόρια βέβαια θα ξεκινήσουν όταν έλθει η στιγμή της αλήθειας και κάποιος επιμένει να συναντηθείτε-ουμε. Για λόγους προφανείς και για τους δυό μας...
οτι σε γραφω σταρχιδια μου να κλαψεις και να φυγεις.
τεκνο μου γραψε καλυτερα για κολγκερλ και ασε τις αμπελοφιλοσοφιες μεγαλος ανθρωποςΕγώ ξέρω πως αν ήμουν απελπισμένη γυναίκα, κακάσχημη και στα πρόθυρα της αυτοκτονίας η καλύτερη ψυχοθεραπεία θα ήταν να ένοιγα ένα λογαριασμό στο μπου.κομ να λάμβανα καθημερινά τα άπειρα π.μ. που θα με παρακαλούσαν να με συναντήσουν κλπ για να ανέβαινε η αυτοεκτίμησή μου.
Μην σου πω πως κι εγώ που είμαι άντρας αν ανοίξω ένα άλλο λογαριασμό "γυναικείο" και γράψω τρεις αμπελοφιλοσοφίες τα ίδια π.μ. από απελπισμένους θα πάρω.
Τα ζόρια βέβαια θα ξεκινήσουν όταν έλθει η στιγμή της αλήθειας και κάποιος επιμένει να συναντηθείτε-ουμε. Για λόγους προφανείς και για τους δυό μας...
εσυ ζοριζεσαι καλο μου, οχι εγω ;)δεν εισαι η πρωτη χοντρη απο το κοσμοπολιταν που ηρθε και πηγε στο διαολο μετα μην αγχωνεσαι
οτι σε γραφω σταρχιδια μου να κλαψεις και να φυγεις.
Εισαι η Φωτεινη???![]()
![]()
![]()
καθολου, μπορει να σαι κ γω αλλωστεΔεν είμαι, αλλά σαν πόσο δύσκολο θα ήταν;
Σιγά να μην φύγει κι αυτή τώρα που μας καβατζώθηκε! Που θα βρει καλύτερα;
Και το πλέον τραγικό είναι πως πιθανότατα λέει αλήθεια για τα άπειρα π.μ. που λαμβάνει καθημερινά, ενώ βέβαια στην πραγματική της ζωή μάλλον δεν γυρίζει να την κοιτάξει κανένας...
απο αγαμια ειναι τα νευρακια????ναι καλα
αρχιδια
Ειδες τι μας εκανε ο Λακης!! >Κοσμοπολιταν το καταντησαμε το μπου!
![]()
τεκνο μου γραψε καλυτερα για κολγκερλ και ασε τις αμπελοφιλοσοφιες μεγαλος ανθρωπος
Σιγά να μην φύγει κι αυτή τώρα που μας καβατζώθηκε! Που θα βρει καλύτερα;
Και το πλέον τραγικό είναι πως πιθανότατα λέει αλήθεια για τα άπειρα π.μ. που λαμβάνει καθημερινά, ενώ βέβαια στην πραγματική της ζωή μάλλον δεν γυρίζει να την κοιτάξει κανένας...
+1ναι καλα
αρχιδια
Aσχετο, αλλα το ματσακι που εδωσα χτες το επαιξε καποιος ?
Επιασα το 328 Χ, το 334 Χ και περιμενω σημερα το 101 να ερθει Χ.