raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.131
- Πόντοι
- 5.006
τυπε υπαρχει πολυ απελπισια στο κοσμο...ολο και καποιος θα εκανε το απονενοημενο διαβημα και θα της εστειλε πμ..ψεμματα λεει η φρατζολα ρε μη μασας
τυπε υπαρχει πολυ απελπισια στο κοσμο...ολο και καποιος θα εκανε το απονενοημενο διαβημα και θα της εστειλε πμ..ψεμματα λεει η φρατζολα ρε μη μασας
εναν τουλαχιστο τον ξερουμε ;)τυπε υπαρχει πολυ απελπισια στο κοσμο...ολο και καποιος θα εκανε το απονενοημενο διαβημα και θα της εστειλε πμ..
το να σκεφτειτε κ αλλους απαιτει υψηλη νοημοσυνηεναν τουλαχιστο τον ξερουμε ;)
δε γνώριζα πατερ στην πορεια το εμαθαεχουμε πολλους ανωμαλους εδω γιαυτο λεω
σου στειλε και ο ιπποτης69 για αλληλομαλακια με κωλοδαχτυλο;το να σκεφτειτε κ αλλους απαιτει υψηλη νοημοσυνη![]()
απλα δεν θελουμε να πιστεψουμε οτι το ανθρωπινο ειδος εχει πεσει τοσο χαμηλα...το να σκεφτειτε κ αλλους απαιτει υψηλη νοημοσυνη![]()
αν δεν κανω λαθος πιο πιθανο ηταν να στειλει σε εσας!!!σου στειλε και ο ιπποτης69 για αλληλομαλακια με κωλοδαχτυλο;
το να σκεφτειτε κ αλλους απαιτει υψηλη νοημοσυνη![]()
μαν τωρα θα μου τα πριξεις επειδη ασχοληθηκα σε ενα ποστ μαζι σου ;![]()
Γιατι θες να μου αποδείξεις; το χει ανάγκη η ψυχολογία σου για να νοιώσεις κάτι; Δεν μπορώ ολη την ωρα να ασχολούμαι μαζί σου. ξεπέρασε το
Καλά συνέχισε να με επιβεβαιώνεις πλήρως. θα σου στείλω κανα πενηντάρικο να γαμήσεις πάντως για να μην αγχώνεσαι τόσο
για φυλακη ειναι απο οτι λεει ο παπαζολης ;)niple lover εσενα σε εχω εξομολογησει ποτε τεκνο μου;μοιαζεις πολυ αμαρτωλος αν κρινω απο το αβαταριον σου
Ασε ρε τυπε το νικ να εκτονωθει...Ρε φιλενάδα/φίλε (το δεύτερο πιθανότερο) χεστήκαμε κι όλας πόσοι μαλάκες στου στείλανε π.μ. και δεν σε κωλογλύφουν δημόσια.
Το πρώτο ίσως δείχνει μοναξιά και απελπισία, το δεύτερο όμως είναι η απόλυτη ξεφτίλα και μάλιστα συγκεκαλυμμένη κάτω από δήθεν άνεση και προχωρημενιά!!
Κι αν θέλεις να "δώσεις" όποιον σου έστειλε π.μ. κάντο, αλλά να ξέρεις πως πιθανότατα κάποιοι θα σου ζητήσουν να το αποδείξεις.
Αλλιώς μην μας σπας τ' αρχίδια κι εσύ...
Τυπε ο καθενας μπορει να κανει οτι γουσταρει κ δε μας πεφτει κ λογος!!!Ρε φιλενάδα/φίλε (το δεύτερο πιθανότερο) χεστήκαμε κι όλας πόσοι μαλάκες στου στείλανε π.μ. και δεν σε κωλογλύφουν δημόσια.
Το πρώτο ίσως δείχνει μοναξιά και απελπισία, το δεύτερο όμως είναι η απόλυτη ξεφτίλα και μάλιστα συγκεκαλυμμένη κάτω από δήθεν άνεση και προχωρημενιά!!
Κι αν θέλεις να "δώσεις" όποιον σου έστειλε π.μ. κάντο, αλλά να ξέρεις πως πιθανότατα κάποιοι θα σου ζητήσουν να το αποδείξεις.
Αλλιώς μην μας σπας τ' αρχίδια κι εσύ...
Τι το παιζεις ακριβως για να ξερουμε???ακομα μιλαει η φρατζολα? στειλτε μου ρε καποιος τη φωτο που κατεβασε ο κοτοχεσμενος ο λακης να τη βαζω καθε τρεις και λιγο για τα μελη που δεν προλαβαν.
δεν μιλατε γι αυτή που είναι σαν μπουγελοφατσα με κραγιον;;;ακομα μιλαει η φρατζολα? στειλτε μου ρε καποιος τη φωτο που κατεβασε ο κοτοχεσμενος ο λακης να τη βαζω καθε τρεις και λιγο για τα μελη που δεν προλαβαν.
niple lover εσενα σε εχω εξομολογησει ποτε τεκνο μου;μοιαζεις πολυ αμαρτωλος αν κρινω απο το αβαταριον σου