Επισκέπτης
ναι σταματησαν οι γκομινες να ρωτανε εχεις φεισμπουκ αμα τις γνωριζεις τωρα λενε εχεις μπου?
ναι σταματησαν οι γκομινες να ρωτανε εχεις φεισμπουκ αμα τις γνωριζεις τωρα λενε εχεις μπου?
καποια στιγμη θα πρεπει να μαθουμε ΟΛΟΙ ότι δεν είναι παιχνίδια αυτά.Για την ακρίβεια από τις Ελληνίδες ΟΥΤΕ οι πουτάνες δείχνουν την φάτσα τους ούτε και κανένα άλλος άνδρας μέλος άλλωστε.
Κάποιου που διέρευσαν π.χ. τις κατέβασαν και πολύ σωστά έκαναν...
Το θέμα ειναι οτι αυτος το λεει, ενω οι περισσοτεροι στελνουν πμ, ενω δημοσια κραζουν ή κανουν καινουρια προφιλ κ στελνουν πμ!!!Εσύ ίσως κάνεις την πλάκα σου αλλά ο άλλος αρχίζει τα π.μ. ελπίζοντας να βγάλει και γκόμενα!
Και το πιο ωραίο δεν είναι μόνο πως στέλνει π.μ. είναι πως το δηλώνει και δημόσια, λες και πρόκειται περί κατορθώματος...
Εσύ ίσως κάνεις την πλάκα σου αλλά ο άλλος αρχίζει τα π.μ. ελπίζοντας να βγάλει και γκόμενα!
Και το πιο ωραίο δεν είναι μόνο πως στέλνει π.μ. είναι πως το δηλώνει και δημόσια, λες και πρόκειται περί κατορθώματος...
Το θέμα ειναι οτι αυτος το λεει, ενω οι περισσοτεροι στελνουν πμ, ενω δημοσια κραζουν ή κανουν καινουρια προφιλ κ στελνουν πμ!!!
Εγω τυπε δεν εχω στειλει πμ ποτε και σε καμια... Οποια θελει ας με διαψευσει.Εσύ ίσως κάνεις την πλάκα σου αλλά ο άλλος αρχίζει τα π.μ. ελπίζοντας να βγάλει και γκόμενα!
πες ποιοι σου εχουν στειλει π.μ. απο αυτους που κραζουν να γελασουμε.και ξεκολα ρε με τους παντρεμενους.να τα φτιαξεις με τον λοπεζ
που ειναι ωραιο και ελευθερο παιδι.
πες ποιοι σου εχουν στειλει π.μ. απο αυτους που κραζουν να γελασουμε.και ξεκολα ρε με τους παντρεμενους.να τα φτιαξεις με τον λοπεζΤο θέμα ειναι οτι αυτος το λεει, ενω οι περισσοτεροι στελνουν πμ, ενω δημοσια κραζουν ή κανουν καινουρια προφιλ κ στελνουν πμ!!!
ποιοι ειναι αυτοι τεκνο μου;σοβαρες καταγγελιες κανεις.....καλα νταξει. ενας-δυο μαλακες καθονται και φτιαχνουν λογαριασμους να γελανε.
οποιος θελει ας το πει μονος του, αν κ που κοτσια???πες ποιοι σου εχουν στειλει π.μ. απο αυτους που κραζουν να γελασουμε.και ξεκολα ρε με τους παντρεμενους.να τα φτιαξεις με τον λοπεζ
που ειναι ωραιο και ελευθερο παιδι.
ναι με 8% λιπομετρηση θα παω να τα φτιαξω με τους κινουμενους αττικους φουρνους
και εκθειαζει τα ζωα σα να ειναι κουκλαρες. θελει δυο γροθιες στα νεφρα να κατουρησει λιγο αιμα να του περασει.
ναι αλλα ετσι αφηνεις υπονοιες οτι γινεται κατα κορον...οποιος θελει ας το πει μονος του, αν κ που κοτσια???
για φουστα-γοβα ειναι οι περισσοτεροι..
ποιον απο τους δυο θες να καταστρεψεις, εμενα ή τον λοπεζ???
ναι αλλα ετσι αφηνεις υπονοιες οτι γινεται κατα κορον...
το γεγονος οτι απ οτα χιλιαδες μελη εδω, θα βρεθουν και 2-3 διεστραμμενοι,στα προθυρα αυτοκτονιας κουασιμοδοι που θα σου στελνουν πμ, δεν σημαινει οτι ειναι και ο κανονας...
εσυ δλδ θες να πιστεψουμε οτι απο τα χιλιαδες μελη ενος μπουρδελοσαιτ απελπισμενα ειναι 2-3???ναι αλλα ετσι αφηνεις υπονοιες οτι γινεται κατα κορον...
το γεγονος οτι απ οτα χιλιαδες μελη εδω, θα βρεθουν και 2-3 διεστραμμενοι,στα προθυρα αυτοκτονιας κουασιμοδοι που θα σου στελνουν πμ, δεν σημαινει οτι ειναι και ο κανονας...
τεκνο μου σου ζητησε κανενας αμαρτωλος σε πμ να σου γλειψει τα πατουσακια;ή να τον πατησεις κατω με τις γοβες σου;οποιος θελει ας το πει μονος του, αν κ που κοτσια???
για φουστα-γοβα ειναι οι περισσοτεροι..
πατερ δε μπορω να μπω σε λεπτομερειες ντρεπομαι :<τεκνο μου σου ζητησε κανενας αμαρτωλος σε πμ να σου γλειψει τα πατουσακια;ή να τον πατησεις κατω με τις γοβες σου;
εχουμε πολλους ανωμαλους εδω γιαυτο λεωπατερ δε μπορω να μπω σε λεπτομερειες ντρεπομαι :<
αν εγινε, να κατσεις και να σε γαμησει γιατι βγαινει δεκαδικο ποσες μεταννοιες πρεπει να κανειςπατερ δε μπορω να μπω σε λεπτομερειες ντρεπομαι :<