gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 1.206
ε εισαι μαλακας τωρα
Πάρε πρώτα εσύ το αγριοτριαντάφυλλο παπάρα και μετά κάνω κι εγώ το ψυχικό στην ακατανόμαστη! ;)
ε εισαι μαλακας τωρα
που πηγε το αβαταρ?? :-Ε τωρα μην το γαμας μην γινεσαι κακος.
Ε τωρα μην το γαμας μην γινεσαι κακος.Δεν πα να μου κωλοτρίβεται και να μου την πέφτει στεγνά, προτιμώ να την παίζω ή και να την κόψω ακόμα από το να πηδήσω το φρικιό!
Την αφήνω για "άλλους" που τους αρέσει. ;)
Ρε αγάμητο μαλακιστήρι τα αρχίδια θα μας κλάσσεις!
Επιδεικτικά δεν απαντάω στις προκλήσεις σου και συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου, οπότε σάλτα και γαμήσου και πάλι!
Αλλά που να βρεθεί ο "ήρωας" που θα σου κάνει αυτό το ψυχικό;![]()
Πάρε πρώτα εσύ το αγριοτριαντάφυλλο παπάρα και μετά κάνω κι εγώ το ψυχικό στην ακατανόμαστη! ;)![]()
την έρι ούτε και εγώ δεν την αναλαμβάνω...
χιλιες φορές την Κωνσταντοπούλου...![]()
αμαν χοντρο
ασε ρε...την έρι ούτε και εγώ δεν την αναλαμβάνω...
χιλιες φορές την Κωνσταντοπούλου...![]()
χίλιες φορές....
ετοιμαζεται για τις προβλέψειςε εισαι και συ μαλακας τωρα.
χασοδικη που εισαι ρε
βρε βρε βρε σαν τα χιόνια!!!Αυτα ειναι προβληματα που ταλανιζουν τον κοσμο !!!
Τι εγινε???? Ανοιξανε θρεντ για σενα???βρε βρε βρε σαν τα χιόνια!!!![]()
Βίλμα συνοπτικα, ειπα στο Λακη οτι ειναι φασιστας κ λεει μαλακιες κ προσπαθει να αποδειξει οτι ειμαι μπαζοΒαριέμαι να διαβάζω πολλά πολλά , τί έγινε εδώ ?![]()
Σιγά μην τους κάνω τη χάρη...Τι εγινε???? Ανοιξανε θρεντ για σενα???
Ειναι κολπο σκοτεινων δυναμεων που αποσκοπουν στο να βγαλειs γυμνη φωτο
Μην ενδιδειs![]()
τζαμπα???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν τα μετρησα κ δεν εχει κ σημασιαΝαι αλλα πρεπει να εχεις πολυ εκφυλα χειλη για να αναστατωσεις τοσο κοσμο! Δεν μας ειπες ομως ποσα πμ σου εστειλαν με ανηθικες προτασεις?![]()
Βίλμα συνοπτικα, ειπα στο Λακη οτι ειναι φασιστας κ λεει μαλακιες κ προσπαθει να αποδειξει οτι ειμαι μπαζο![]()
Ναι αλλα πρεπει να εχεις πολυ εκφυλα χειλη για να αναστατωσεις τοσο κοσμο! Δεν μας ειπες ομως ποσα πμ σου εστειλαν με ανηθικες προτασεις?![]()
Βίλμα συνοπτικα, ειπα στο Λακη οτι ειναι φασιστας κ λεει μαλακιες κ προσπαθει να αποδειξει οτι ειμαι μπαζο![]()