2 φορες εχω παει μια στις αρχες οταν δουλευε φωκαιας νομιζω ..θα ελεγα τυπικο γαμησιΝαι, για Βέργας 7. Και αν 2η βάρδια είναι 4 και μετά τότε άκυρο, εγώ πήγα εκεί περίπου 2-3 το μεσημέρι άρα ακόμα πρώτη. Ρωσιδούλα ήτανε, μιλούσε καλά ελληνικά με προφορά αλλά δεν ήταν αυτό το ελλεινό που κοροϊδεύουμε στις ταινίες. Δεν την είχα ξαναδεί στον οίκο και πέρασα. Ήταν πολύ ευγενική, πολύ γλυκούλα και σφιχτή καθώς ήταν νεαρή και ήταν και πρέπει να ήταν κάπου στα 1.88 σε ύψος όπου από μακρία έδειχνε απλά ψηλή και γλυκιά και μόλις ήρθε κοντά να με προϋπαντήσει τότε είναι που είδα το βύζι και κατάλαβα τι έπαιζε. Αυτή η φάση έπαιξε φέτος τον Γενάρη και από τότε δεν την ξαναπέτυχα και δεν είναι η Βάσια που είχαν γράψει κάποιοι στις τελευταίες κριτικές του Βέργας 7.
Για πες ρε αδερφέ γιατί όλοι λένε ότι η τυπίσα είναι μεσά στις αγάπες, τα φιλάκια, τόνα τ'άλλο κλπ.
την δευτερη προχτες ειχε πολλα νευρα μου το πε και αυτη ...ειναι πολυ καθαρη,αλλα τουλαχιστον σε μενα ηταν πολυ διαικπερωτικη σαν να βιαζοταν ενω δεν ειχε αλλο πελατη και με νευρα για δικα της θεματα..οποτε προσωπικα δεν ξανα ρισκαρω..