You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Η Τζουλια θα ξαναγυρισει. Το γνωριζω. Το θετικο οι ΒΥΖΑΡΕΣ της. Το αρνητικο η ...αποδοση της!!!
Φίλτατε συναγωνιστή, μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λές. Το ξέρω ότι δεν κάνει κλικ παρά μόνο σε εμάς τους σκληροπυρηνικούς και στους παλιούς και τιμημένους του σάιτ όπως ο Βυζολάγνος, Zero Tolerance, Μασαζανομάχος αν θυμούμαι καλά και ο αείμνηστος Μπακάλης(ΑΠΕΙΡΟ RESPECT ) και το Απόλυτο Αρσενικό που την θυμούνται από τις επόχες του 00 που εγώ ήμουν έφηβος τότες.
Αλλά το πιο βασικό που μου έμεινε και σε άλλους είναι ότι αν η Τζούλια έκανε κλίκ μαζί σου, της άρεσε ο τύπος σου δηλαδή, τα έδινε όλα και το φχαριστιόταν.
Καλημέρα συναγωνιστές ,
Τελικά για μια marina marinaki που έχει βυζάρες ,έκανε στο new dream hotel ραντεβού ,έχει πάει κανεις μαζί της ;;; Τώρα την έχει κατεβάσει την αγγελία από το kanesex. Έγραφε milfara kavliara 30ara treles ispanikies. Έχουμε κάποιο νέο ;
Τελικά για μια marina marinaki που έχει βυζάρες ,έκανε στο new dream hotel ραντεβού ,έχει πάει κανεις μαζί της ;;; Τώρα την έχει κατεβάσει την αγγελία από το kanesex. Έγραφε milfara kavliara 30ara treles ispanikies. Έχουμε κάποιο νέο ;
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
H γνωστή Μαρινα..πολυ παλια Κατ 8, μετά Φ 104, Κασσανδρας και αλλού κλπ, δηλ η φιλη της δικης μας Αννα Μαρίας υπάρχει και εδώ στο σάιτ απο δεκαετίας ως Φ 104, αλλά, βλέπω έχει να μπει εδω και τεσσερα χρόνια .. ακριβώς
>
>
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.100
- Πόντοι
- 1.960
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
τρελο παλτο τη πρωτη φορα που την ειχα παρει βραδυ μεθυσμενος στο στουντιο που χει κλεισει στη συγγρου πιο κατω απ το σταθμο των μπατσων ειχα τρελαθει με τη βυζαρα ειχα μπει για πλακα μετα απο στριπτιζαδικα για ποτε εβγαλα το πενηνταρικο για ποτε το εκλαψα ουτε που θυμαμαιΊσως το μεγαλύτερο παλτό της τελευταία δεκαετίας.
να βαλω αλλα εκατο ++++ για Βικτωρια :- :- :- :-
πραγματικα θλιβερο να ναι αυτα τα βυζια σε αυτες τισ ΦΟΛΕς
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ παρακαλω ριχτε ενα σφυριγμα μη τρεχουμε εξηκιου?κνιδου?τσαμπαΦίλτατε συναγωνιστή, μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λές. Το ξέρω ότι δεν κάνει κλικ παρά μόνο σε εμάς τους σκληροπυρηνικούς και στους παλιούς και τιμημένους του σάιτ όπως ο Βυζολάγνος, Zero Tolerance, Μασαζανομάχος αν θυμούμαι καλά και ο αείμνηστος Μπακάλης(ΑΠΕΙΡΟ RESPECT ) και το Απόλυτο Αρσενικό που την θυμούνται από τις επόχες του 00 που εγώ ήμουν έφηβος τότες.Κύριοι, μετά συγχωρήσεως όσον αφορά κάποιους καθώς δεν μπορώ να θυμάμαι τα μυνήματα στο συγκικρεμένο νήμα όταν άρχισα να τα διαβάζω προ 10ετιας, όσο ήμουν ακόμα Αθήνα
Αλλά το πιο βασικό που μου έμεινε και σε άλλους είναι ότι αν η Τζούλια έκανε κλίκ μαζί σου, της άρεσε ο τύπος σου δηλαδή, τα έδινε όλα και το φχαριστιόταν.
SEGOVAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
σονια τη γαμαγα πριν πολλα χρονια μεταξι μ 10γιουρα.ειχαμε κ μια σχεση π κρατησε ελαχιστΑΑυτη ειναι η Σονια/20€ - Ρομπερτα/50€ για οσους δεν την ειχαν τιμησει..
Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Αυτη ειναι η Σονια/20€ - Ρομπερτα/50€ για οσους δεν την ειχαν τιμησει..
Ω ρε φίλε, το έχει στο φούλ το resting bitch-face στην πρώτη εικόνα, την βγάζει την παλτίλα...αλλά από σώμα, φωτιά. Α ρε γαμώτο, τι τα ήθελα τα νησιά ο μαλάκας και την έχασα την εμπειρία...
Και βλεπω ότι ξέχασα τους px75 και observer, τον κακό μου τον καιρό.
ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ παρακαλω ριχτε ενα σφυριγμα μη τρεχουμε εξηκιου?κνιδου?τσαμπα
Ρε Ποτιστή, την υπογραφή την είχες από πάντα ή την πήρες από κάποιον παλιό; Θυμάμαι ένα μέλος με πολλά περισσότερα μυνήματα με αυτήν την υπογραφή. Όσο για Κνίδου, νομίζω την είχαν διώξει από 'κει(νομίζω, άνοια από τώρα )
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.100
- Πόντοι
- 1.960
Καλά εσύ είπαμε SEGOVLAX!! ..Σαν το Ζηκο ένα πράμα, δεν σε παρεξηγούμε..σονια τη γαμαγα πριν πολλα χρονια μεταξι μ 10γιουρα.ειχαμε κ μια σχεση π κρατησε ελαχιστΑ
Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Τώρα το είδα, σαν στραβός και εγώ :helpsos: αλλά νομίζω υπάρχει μια μικρή παρεξήγηση :
Φίλτατε observer, για άλλη Μαρίνα μιλάει ο Γιάννης, αυτή που λέει είναι αυτή που μου είχε πει ότι από Ιούνιο θα ξαναρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα καθώς τότε την είχε ενημερώσει το Hotel Lydia / Lyda / πως λέγεται αυτό το αναθεματισμένο, ότι θα ανοίξουν και τότε θα ξαναδούλευε. Επείδη τις μίλησα κιόλας την ίδια μέρα με την Μαρίνα που αναφέρεις και έχεις βάλει τα λινκ, ακόμα και αν η κοπέλα είχε δύο τηλέφωνα για διαφορετικές δουλειές και διαφορετικούς χώρους, η διαφορά της φωνής και μόνο έκανε μπάμ πόσο μάλλον η προφορά τους και η ηχομονωτική του χώρου που μιλήσαν η καθε μία. Το λέω απλά για να καλύψω όλες τις βάσεις και πιθανές ερωτήσεις.
Ελπίζω να βοήθησα.
H γνωστή Μαρινα..πολυ παλια Κατ 8, μετά Φ 104, Κασσανδρας και αλλού κλπ, δηλ η φιλη της δικης μας Αννα Μαρίας υπάρχει και εδώ στο σάιτ απο δεκαετίας ως Φ 104, αλλά, βλέπω έχει να μπει εδω και τεσσερα χρόνια .. ακριβώς
>
Φίλτατε observer, για άλλη Μαρίνα μιλάει ο Γιάννης, αυτή που λέει είναι αυτή που μου είχε πει ότι από Ιούνιο θα ξαναρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα καθώς τότε την είχε ενημερώσει το Hotel Lydia / Lyda / πως λέγεται αυτό το αναθεματισμένο, ότι θα ανοίξουν και τότε θα ξαναδούλευε. Επείδη τις μίλησα κιόλας την ίδια μέρα με την Μαρίνα που αναφέρεις και έχεις βάλει τα λινκ, ακόμα και αν η κοπέλα είχε δύο τηλέφωνα για διαφορετικές δουλειές και διαφορετικούς χώρους, η διαφορά της φωνής και μόνο έκανε μπάμ πόσο μάλλον η προφορά τους και η ηχομονωτική του χώρου που μιλήσαν η καθε μία. Το λέω απλά για να καλύψω όλες τις βάσεις και πιθανές ερωτήσεις.
Ελπίζω να βοήθησα.
Εχουμε κάποια αγγελία - στοιχεία επικοινωνίας με την παραπάνω Μαρίνα;Καλημέρα συναγωνιστές ! Ναι όπως αναφέρει και ο συναγωνιστές η Μαρίνα που ειναι στο new dream hotel , με βυζαρες , εχει τα κιλά της , δεν ξέρω αν την εχει πηδήξει κανένας σας? Κάνει ΚΑΤ οίκον, η μονο στα συγκεκριμένα hotelia?
Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Φίλε Ντίμη, καλησπέρα. Λυπούμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά η τελευταία της αγγελεία έληξε εδώ και ένα, σχεδόν δύο μήνες. Αν θές τηλέφωνο, έχω αυτό της αγγελείας, κατάφερα και το έσωσα, στείλε πμ.
Την εχει πάρει κανένας σας ? Έχουν λήξει οι αγγελίες της
Αυτή ειναι εχει τρελές βυζαρες πάντως !
Αυτή ειναι εχει τρελές βυζαρες πάντως !
λοιπον μαγκες ενα θα σας πω...beauty στη φυλης..εγγυηση και βυζαρες υπερτεραστιες εγω εκει εχυσα..μαυρη γαζελα εγγυηση
που ειναι και τι βαρδια?
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις