Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.100
Πόντοι
1.960
Ρεμούνδου 21Α, πρωινή βάρδια, μικρή κοπέλα με καλό στήθος (οχι Τζούλιας), αξιόλογο δοκιμής. Βικτώρια αν θυμάμαι καλά το όνομά της. Αγέλαστη , με το βλέμα της αγελάδας, όπως όλες σχεδόν οι βυζαρούδες. Πίπα με προφύλαξη και δοκιμή σε όλες τις στάσεις. Βύζαγμα επιτρέπει απεριόριστα καθώς και πιτσίλισμα τους. Καλό βόλι.
Αν της Τζουλιας θεωρειτε νο7,τι νουμερακι το κοβεις φιλτατε?..μηπως και μιλαμε για βυζοαλερτ!

sikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα...για τεραστια βυζια και με καλο κορμι που να κοιταξουμε ρε παιδια?

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.100
Πόντοι
1.960

mistis13

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες.Τοσα χρονια δεν ειχα λογαριασμο και μαθαινα τα νεα απο εσας.Λογω αποστασης την θρυλικη Τζουλια δεν την εχω δει ποτε και τωρα σταματησε.Ρε παιδια εχουμε καμια φωτο να δω επιτελους γιατι γραφτηκαν τοσες σελιδες εδω μεσα για αυτα τα βυζια??Εχω τεραστια περιεργεια.

mistis13

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Επισης ποια ειναι αυτη την στιγμη η κοπελα με το μεγαλυτερο στηθος που μπορω να επισκευτω?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Καλησπερα συναγωνιστες.Τοσα χρονια δεν ειχα λογαριασμο και μαθαινα τα νεα απο εσας.Λογω αποστασης την θρυλικη Τζουλια δεν την εχω δει ποτε και τωρα σταματησε.Ρε παιδια εχουμε καμια φωτο να δω επιτελους γιατι γραφτηκαν τοσες σελιδες εδω μεσα για αυτα τα βυζια??Εχω τεραστια περιεργεια.

Συνημμένα

• 17092008(001).jpg
    17092008(001).jpg
    165,2 KB · Εμφανίσεις: 84

calcioxxx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2018
Like
12
Πόντοι
0
Ρε μάγκες αληθεύει ότι έπαιξε σε ταινία η Τζούλια?Και αν ναι την έχει κάποιος εύκαιρη?

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
αυτή η φωτογραφία είναι πριν αδυνατίσει?
γιατί μετά όταν  ξαναγέμισαν σαν να μεγάλωσαν-κρέμασαν περισσότερο

mistis13

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Αρχικα να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας.Αυτην την φωτο μαζι με αλλες 2-3 νομιζω τις θυμαμαι απο πιο παλια.Καμια πιο διαφωτιστικη για να καταλαβουμε πραγματικα πως ηταν η οπως γραφει ο φιλος κανενα βιντεο?Ειλικρινα εχω τρελη περιεργεια τοσα χρονια,Επισης αυτη η Ανετα ειναι οτι μεγαλυτερο υπαρχει?Βλεπετε κιολας και προσφερει καλες υπηρεσειες?Να ξερω γιατι μετακομιζω Αθηνα σε λιγο καιρο.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ρε μάγκες αληθεύει ότι έπαιξε σε ταινία η Τζούλια?Και αν ναι την έχει κάποιος εύκαιρη?
«Τα κανόνια του Βυζαρόνε»

Σκηνοθεσία: Ροδόλφος Τροφωνίου
Σενάριο: Παρθένα Κνίδου
Εταιρεία παραγωγής: Καρακώλ Ιντερνάσιοναλ

αυτή η φωτογραφία είναι πριν αδυνατίσει?
γιατί μετά όταν  ξαναγέμισαν σαν να μεγάλωσαν-κρέμασαν περισσότερο
Από δω την πήρα:
2008... οπότε πριν αδυνατίσει...

Tις δυο βυζάρες νοσταλγώ
την παίζω με παλιές φωτό
πάει και το αντισηπτικό
γαμώ τον κορονοϊό

mistis13

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
6
Πόντοι
0
χαχαχα τις θυμαμαι απο πιο παλια αυτες τις φωτο.εγω δεν θελω να τον παιξω απλα θελω να δω πραγματικα πιο ολοκληρωμενα αυτη η Τζουλια που πραγματικα δεν εχω διαβασει περισσοτερα σχολια για γυναικα σε φορουμ.Για αυτο λεω αν εχει καποιος καμια πιο πρασφατη φωτο η βιντεο και αν δεν θελει να το μοιραστει δημοσια ας στειλει ινμποξ.Επισης στην ερωτηση μου υπαρχει καποια αναλογου μεγεθους την σημερον ημεραν?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Aν εμπαινε καμμια φωτογραφία  προσωπο, ιδιως σχετικά πρόσφατη και με ..zoom , θα εφευγαν σχεδον ολοι απο το θρεντ ...  :o :rolleyes:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.777
Πόντοι
14.615
Aν εμπαινε καμμια φωτογραφία  προσωπο, ιδιως σχετικά πρόσφατη και με ..zoom , θα εφευγαν σχεδον ολοι απο το θρεντ ...  :o :rolleyes:
Μεγάλη αλήθεια, αλλά αμφιβάλλω αν οι συναγωνιστές τράβηξαν ποτέ το βλέμμα τους από τα βυζιά της για να δουν το πρόσωπό της την ώρα που τη γάμαγαν.
Ίσως κανένας δεν θυμάται το πρόσωπό της.

mistis13

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Χαχαχαχαχαχα καταλαβα αλλα δεν με νοιαζει το προσωπο να σου πω την αληθεια αλλα απο θεμα προσοντων παντα ειχα την περιεργεια να δω πως ειναι και οι φωτο δεν ειναι πολυ διαφωτιστηκες ασε που και η αναλυση δεν ειναι και ιδιαιτερα αξιολογη.

Jonh89

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Like
36
Πόντοι
0
Καλήμερα συναγωνιστές,

Τώρα έμεινε μόνο η Αννετα η βουλγάρα με τεραστιες βυζάρες , άντε να τελειώσει όλο αυτό να πάμε να τα ξαναγευτουμε.

joe_love

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
0
Καλήμερα συναγωνιστές,

Τώρα έμεινε μόνο η Αννετα η βουλγάρα με τεραστιες βυζάρες , άντε να τελειώσει όλο αυτό να πάμε να τα ξαναγευτουμε.
Καλησπέρα παιδιά. Σε ποιό οίκο ειναι η συγκεκριμένη ??

• Like
Αντιδράσεις: Jonh89

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom