Oχι φιλαρακι σε πιστευω αλλα δεν καταλαβα γιατι να πει ψεματα.....
τεσπα καλα βυζογαμισια να εχουμε!!!!
τεσπα καλα βυζογαμισια να εχουμε!!!!
Λοιπόν, χθες έψαχνα για μεγάλια βυζιά....
αφού πήγα Αχχιλέως 40 για την νταρντανούλα που είχα δει πριν λίγες μέρες και την πήρε ο φίλος μου,
δεν ήταν εκεί και την έκανα....
μια βολτούλα στην Κολωνού και στον πεζόδρομο της Ιάσωνος, αρκετά μπάζα...
Κατέθεσα στην Ιάσωνος 20Β στην Ζανέτ!! Πρέπει να δούλευε παλιά στην Κολωνού 32Β (& Λεωνίδου)!!
Σιλικονούχες βυζάρες....... επιτέλους... βρήκα βυζιά....
με τη μία μπήκα μέσα.. 20 -15 ευρώ... δεν θυμάμαι τι είπε η τσατσα....
στα παπάρια μου... έδωσα το μαγικό μπλε χαρτάκι και μπήκα!
Καθαρό δωμάτιο! Αφού μπήκε μέσα, έβγαλε το σουτιέν της και βγήκαν στη φόρα τα βυζόμπαλά της...
με πλάκωσε στην πιπα (καλούτσικη) ενώ ήμουν όρθιος κι έπιανα τα 4αρια βυζιά της! Μετά ανέβηκα πάνω μου με θέα τα βυζιά της, όπου δεν επιτρέπει φιλιά >, ύστερα στα 4 όπου τελείωσα....
Επιτέλους, βυζοπούλα...
Θα εργάζεται κάθε μέρα μετά τις 23:00!!
Η επάνοδος των κανονιών της Καβλάουρας/Τζούλιας, Τρίτη 03 Φεβ 2009, στις 18:10
Γράφτηκε από τον zaras27 - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία 8.8
Εμφάνιση κοπέλας 7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 10.0
Πρόσβαση/Parking 7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 9.0
Ευτυχώς για μας που η γνωστή μας Λάουρα/Τζούλια άλλαξε σπίτι και ηρθε εδω.
Εχει κόψει το μαλλί της κοντό καρέ και κοκκινο.
Οταν ανεβαίνει απο πάνω με τα κανονια χάνεις τη μπαλα και ετοιμάζεσαι να πυροβολήσεις .Αλλά το κλαρίνο που γλύφει και τα αρχίδια ειναι μακράν .
Μόνο για λάτρεις των υπερβολικα μεγάλων βυζιων και ΜΟΝΟ!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Λάουρα/Τζούλια
Ημερ/νια επίσκεψης: 03.02.2009
Η επάνοδος των κανονιών της Τζούλιας ... ευρέθη από τον μέγα μπουρδελιάρη συναγωνιστή zaras27 ....
ΘΡΙΑΜΒΟΣ κύριοι!!!
Επιτέλους ξαναρούφηξα το βυζονέκταρ της Τζούλιας!
Η βυζομπαλούσα μάγισσα επέστρεψε για να προσφέρει σανίδα σωτηρίας στον βυζοφάν κλάμπ της. Με το βυζοπιάστη να κοντεύει να λυγίσει απ'το βάρος των μασταριών της, με υποδέχτηκε στο νέο της στέκι στην Κνίδου και μου πρόσφερε τη γνωστή περιποίηση, με θεσπέσιο πεοθηλασμό και καραμέλωμα στα μπαλάκια. Αφήστε που παίζει και ντατσό στο δωμάτιο και είχα γίνει πύρκαυλος λέμεεεεε!
Κάντε το σταυρό σας να μη σταματήσει, σύντροφοι, γιατί τη βυζοκάτσαμε τη βάρκα...
Για άλλη μια φορά ΡΙΣΠΕΚΤ στον zaras που μας οδήγησε στη γη της βυζοεπαγγελίας! Να'σαι καλά φιλαράκι!
Κι ο κολλητόςψηφίζει Τζούλια δαγκωτόοοοοοοοοο
με κοντο ξανθο μαλλι καρφακι
Σοβαρά μιλάς;;; Πςςςςςςςςςς τα καλύτερα έχασα!!!