anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
kane sex
Ωπ Κατι εχουμε εδώ ?
ΜΗΝ ασχολεισαι φιλε Ζαρα
kane sex
Ωπ Κατι εχουμε εδώ ?
Από το ολότελα, καλή ειν' κι η Παναγιώταινα.Μ αρεσει που ποστάρεις παντου και οτι πιάσεις .Μαλλον δεν εχεις δει οτι εδω ψάχνουμε μόνο για πολύ μεγάλο στηθος που καμία από αυτές που έχεις δεν μας κάνει .
Τί δεν καταλαβες να στο εξηγήσω ;Καμμια βυζοαναφορα σε Τατιανα πουθενα στα παραπανω, βυζοφαντασμα και αυτο..
Ναι ρε φιλαρακι, κριτικη-αναφορα στο ονομα αυτο δεν εχει..Τί δεν καταλαβες να στο εξηγήσω ;
Αναφέρομαι στην Τατιάνα Αλκαμένους 113 πρωινή βάρδια.
Τελικα εδω και μερες δεν αναφερει κανεις αυτην την Αννα με τα μεγαλα βυζια και στις 2 ενημερωσεις παρα μονο για μια στο Φωκ19 που δεν νομιζω να ανφερεσαι σ΄αυτην..ή εκτος και αν περασε και εφυγε..Αννα.
Μικρουλα με 4ρια μαλακα.
Ελευθερο καλο τσιμπουκι.
Φωκαιας 25 υπερυψωμενο ισογειο.
Απογευματα.
Σπευσατε
Τελικα εδω και μερες δεν αναφερει κανεις αυτην την Αννα με τα μεγαλα βυζια και στις 2 ενημερωσεις παρα μονο για μια στο Φωκ19 που δεν νομιζω να ανφερεσαι σ΄αυτην..ή εκτος και αν περασε και εφυγε..
Παμε παλι..Εννοω οτι δεν την βλεπω στις ενημερωσεις (Ημερησια Ενημερωση για Μπου) να τη αναφερουν και μηπως σταματησε ή της ηρθε περιοδος.
Οκ για τις *κριτικες.
Αννα Φωκ25αριστερα 3Β
Καθως εδιαβασθει στην τελευταια και μεταμεσονυκτια ενημερωση του Dig στις 7/12 (Ξερετε αυτες οι ωραιες και αναπαντεχες βραδυνες) σελ.6867 στην Η.Ε.Μ και ησαν και η τελευταια στην καταταξη, εσπευσα στοχευμενα να την δω.
Μου φανηκε πολυ στραβοχυμενη και ξινομουρα με μεσαιο βυζι (μαλλον χυτο) οποτε και *αφου δεν παιζει τπτ αξιολογο σε νεαρο σφιχτοζουμερο κοντοπουτανο με μεγαλοβυζακια, εκανα μεταβολη παλι για την Ορορα...
Ρε σεις δεν το κλεινουμε το γαμημενο το thread με τα 3,5άρια?
Καληςπερα συναγωνιστές, εχω φάει κόλλημα με τις βυζάρες της Ανετας,εχω παει μια φορά,και τωρα θελω να παω πάλι.. τορπίλες!! εχω κολλήσει....