Κι εγω ειμαι υπερ να αναφερονται ολες οι βυζαρουδες ασχετως αν μας αρεσουν εμας η οχι. Αλλωστε το απεδειξα εμπρακτως οταν πριν λιγο καιρο εφτιαξα αυτον τον καταλογο προς ενημερωση των συμφορουμιτων οπου υπηρχαν και μικροτερες βυζαρουδες που προσωπικα δεν θα τις τιμουσα, μπορει ομως σε καποιον αλλον να αρεσαν και να ηθελε να μαθει πληροφοριες. Ομως πρεπει για να συνεννοουμαστε και να εχει νοημα και ο τιτλος "βυζοπουλες" να βαλουμε εναν πηχυ κατω απο τον οποιον δε θα περναμε. Για μενα αυτος ο πηχυς ειναι η κουπα 4 η αλλιως D - DD στα νουμερα. Απο κει και κατω αρχιζει το πραμα και ψιλοξεφτιλιζεται. Για να θεωρηθει βυζαρου μια με 3αρια θα πρεπει να ειναι 1.40 υψος και 30 κιλα. Ισα που γεμιζει η χουφτα. Θα μου πεις σε καποιους αρεσει και αυτο. Συμφωνοι αλλα βυζαρου δεν ειναι. Το οτι ειμαστε φτωχοι απο βυζια σαν αγορα και σαν χωρα δε σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξουμε την εννοια της βυζαρους και να τη φερουμε στα μετρα μας. Προσωπικα προτιμω να διαβασω "μαγκες δεν υπαρχει τιποτα εκτος απο τα γνωστα 3-4 βυζια της πιατσας" απο το να διαβασω "αντε να τσεκαρετε κι αυτα τα 3αρια". Προσωπικα δεν ασχολουμαι ουτε με 4αρια, θελω απο 5αρια και πανω, 6αρια, 7αρια η 8αρια για να γουσταρω αλλα τουλαχιστον ας θεσουμε τα 4αρια ως κοφτη.