Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.183
Πόντοι
1.960
Καπου διαβασα για 2 νεες σχετικα κοπελες στο κουρμπετι οχι χοντρες, με στητες φυσικες 3μισαρες
αλλα καλυτερα να μην πω που και ποιες ειναι σε αυτο το νημα..

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.183
Πόντοι
1.960
Ειναι για λογους ανωτερης αντιληψης και σεξουαλικου φετιχισμου που ουτε και εγω μπορω να καταλαβω..
Προς το παρον το νημα ονομαζεται ατυπα "Παχια Αγελαδομασταρα σε Σταυλους"

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Απο της ωραιες βιζοπουλες ειναι η μαγια στην οδο φυλης

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Τυποι επρεπε να μπει ενας κοφτης στο νημα γιατι ειχε παραγινει ο κατηφορος στα νουμερα. Ειχαμε μπει στη ζωνη του λυκοφωτος και πεσαμε κατω κι απο το 4. Επομενο βημα θα ηταν να πεσουμε κατω κι απο το 3. Και επομενο βημα να υμνουμε τις φυσικες βυζαρες της Μαιρης Συνατσακη. Κατα τη γνωμη μου ο,τι ειναι κατω απο 4 ειναι unacceptable γι'αυτο το νημα.

Για να το θεσω με παραδειγμα η Ιρα Ταταρα ειναι η βαση κατω απο την οποια δεν πρεπει να πεσουμε ποτε.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.183
Πόντοι
1.960
Τυποι επρεπε να μπει ενας κοφτης στο νημα γιατι ειχε παραγινει ο κατηφορος στα νουμερα. Ειχαμε μπει στη ζωνη του λυκοφωτος και πεσαμε κατω κι απο το 4. Επομενο βημα θα ηταν να πεσουμε κατω κι απο το 3. Και επομενο βημα να υμνουμε τις φυσικες βυζαρες της Μαιρης Συνατσακη. Κατα τη γνωμη μου ο,τι ειναι κατω απο 4 ειναι unacceptable γι'αυτο το νημα.

Για να το θεσω με παραδειγμα η Ιρα Ταταρα ειναι η βαση κατω απο την οποια δεν πρεπει να πεσουμε ποτε.
Θα συμφωνουσα αν ημασταν στον Αγ.Δομινικο..

Εγω εχω ξαναπει οτι πρεπει να αναφερεται και οτιδηποτε φυσικα ασυμμετρο μεγαλυτερο στηθος σε σχεση με το σωμα της καθε κοπελας.
Δεν γινετε να θεωρειτε βυζαρου μια γρια ορκα που εχει 4αρι ενω μια τσαμπι πιτσιρικα με τριαμισαρι να μην αναφερετε..

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Θα συμφωνουσα αν ημασταν στον Αγ.Δομινικο..

Εγω εχω ξαναπει οτι πρεπει να αναφερεται και οτιδηποτε φυσικα ασυμμετρο μεγαλυτερο στηθος σε σχεση με το σωμα της καθε κοπελας.
Δεν γινετε να θεωρειτε βυζαρου μια γρια ορκα που εχει 4αρι ενω μια τσαμπι πιτσιρικα με τριαμισαρι να μην αναφερετε..
Κι εγω ειμαι υπερ να αναφερονται ολες οι βυζαρουδες ασχετως αν μας αρεσουν εμας η οχι. Αλλωστε το απεδειξα εμπρακτως οταν πριν λιγο καιρο εφτιαξα αυτον τον καταλογο προς ενημερωση των συμφορουμιτων οπου υπηρχαν και μικροτερες βυζαρουδες που προσωπικα δεν θα τις τιμουσα, μπορει ομως σε καποιον αλλον να αρεσαν και να ηθελε να μαθει πληροφοριες. Ομως πρεπει για να συνεννοουμαστε και να εχει νοημα και ο τιτλος "βυζοπουλες" να βαλουμε εναν πηχυ κατω απο τον οποιον δε θα περναμε. Για μενα αυτος ο πηχυς ειναι η κουπα 4 η αλλιως D - DD στα νουμερα. Απο κει και κατω αρχιζει το πραμα και ψιλοξεφτιλιζεται. Για να θεωρηθει βυζαρου μια με 3αρια θα πρεπει να ειναι 1.40 υψος και 30 κιλα. Ισα που γεμιζει η χουφτα. Θα μου πεις σε καποιους αρεσει και αυτο. Συμφωνοι αλλα βυζαρου δεν ειναι. Το οτι ειμαστε φτωχοι απο βυζια σαν αγορα και σαν χωρα δε σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξουμε την εννοια της βυζαρους και να τη φερουμε στα μετρα μας. Προσωπικα προτιμω να διαβασω "μαγκες δεν υπαρχει τιποτα εκτος απο τα γνωστα 3-4 βυζια της πιατσας" απο το να διαβασω "αντε να τσεκαρετε κι αυτα τα 3αρια". Προσωπικα δεν ασχολουμαι ουτε με 4αρια, θελω απο 5αρια και πανω, 6αρια, 7αρια η 8αρια για να γουσταρω αλλα τουλαχιστον ας θεσουμε τα 4αρια ως κοφτη.

Jonh89

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Like
36
Πόντοι
0
τούμπανο οι βυζαρες της τζούλιας!!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Κι εγω ειμαι υπερ να αναφερονται ολες οι βυζαρουδες ασχετως αν μας αρεσουν εμας η οχι. Αλλωστε το απεδειξα εμπρακτως οταν πριν λιγο καιρο εφτιαξα αυτον τον καταλογο προς ενημερωση των συμφορουμιτων οπου υπηρχαν και μικροτερες βυζαρουδες που προσωπικα δεν θα τις τιμουσα, μπορει ομως σε καποιον αλλον να αρεσαν και να ηθελε να μαθει πληροφοριες. Ομως πρεπει για να συνεννοουμαστε και να εχει νοημα και ο τιτλος "βυζοπουλες" να βαλουμε εναν πηχυ κατω απο τον οποιον δε θα περναμε. Για μενα αυτος ο πηχυς ειναι η κουπα 4 η αλλιως D - DD στα νουμερα. Απο κει και κατω αρχιζει το πραμα και ψιλοξεφτιλιζεται. Για να θεωρηθει βυζαρου μια με 3αρια θα πρεπει να ειναι 1.40 υψος και 30 κιλα. Ισα που γεμιζει η χουφτα. Θα μου πεις σε καποιους αρεσει και αυτο. Συμφωνοι αλλα βυζαρου δεν ειναι. Το οτι ειμαστε φτωχοι απο βυζια σαν αγορα και σαν χωρα δε σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξουμε την εννοια της βυζαρους και να τη φερουμε στα μετρα μας. Προσωπικα προτιμω να διαβασω "μαγκες δεν υπαρχει τιποτα εκτος απο τα γνωστα 3-4 βυζια της πιατσας" απο το να διαβασω "αντε να τσεκαρετε κι αυτα τα 3αρια". Προσωπικα δεν ασχολουμαι ουτε με 4αρια, θελω απο 5αρια και πανω, 6αρια, 7αρια η 8αρια για να γουσταρω αλλα τουλαχιστον ας θεσουμε τα 4αρια ως κοφτη.
ΣΩΣΤΟΣ .

OP
OP
BoobLover

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
όντως, αυτη τη στιγμή τα 7άρια της Ανέτας ειναι τα μεγαλύτερα στην πιάτσα, αλλά δυστυχώς κάνει αγγαρεία...αν ηταν πιο εξυπνη, θαχε μαζεψει πολύ χαρτι..

Καλημέρα παιδες...

Οντως τα βυζια της ειναι απλα τεραστια αλλα απο υπηρεσιες μηδεν.... Αγγαρεια, ξεπέτα, χαλια μασαζ κτλ.... Για μια επισκεψη αξιζει μονο και μονο για τα μασταρια της...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Οι θεσσαλονικεις εχετε τσεκαρει εδω τι παιζει;
Ειναι αληθινες οι φωτος;

οπου αστερακια ---> κ α ν ε σ ε ξ με αγγλικους χαρακτηρες

Ειναι η γνωστη Σμαρα κοντα στη Δελφων...γυρω στα 50,bbw, με βυζια 5+ (οι φωτος συνηθως ψευτικες)...εχει μεγάλο cup...δεχεται στο χωρο της...μέτριες υπηρεσιες για τα 60 που ζηταει...

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Εχει παρει κανεις τελευταια την Αννετα τη βουλγαρα με τα 6αρια; Ισχυει οτι εχει φυγει απο το σαυραδικο της Ωλενου και ειναι σε νεο μαγαζι;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Εχει παρει κανεις τελευταια την Αννετα τη βουλγαρα με τα 6αρια; Ισχυει οτι εχει φυγει απο το σαυραδικο της Ωλενου και ειναι σε νεο μαγαζι;

..ειναι σε δικο της χωρο εδω και πολύ καιρο...Πέστον 18.

Jonh89

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Like
36
Πόντοι
0
Και εγω εκει την πηρα την Αννετα ! Μόνη της ηταν και με εξυπηρέτησε !αλλα βυζαρες απο τις λίγες!

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Ειναι η γνωστη Σμαρα κοντα στη Δελφων...γυρω στα 50,bbw, με βυζια 5+ (οι φωτος συνηθως ψευτικες)...εχει μεγάλο cup...δεχεται στο χωρο της...μέτριες υπηρεσιες για τα 60 που ζηταει...

την πηρα τηλ απο περιεργεια παρολο που δεν μενω θεσσαλονικη. ειναι φιλικη και επικοινωνιακη απ το τηλ.
σε μενα ειπε πως ειναι νταρτανα με 10αρι φυσικο στηθος και δεχεται και κατουρημα στις βυζαρες της

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
Τηλεφωνεις και σ ανοιγει. Σιγα μην σου πει και το κουδουνι.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
την πηρα τηλ απο περιεργεια παρολο που δεν μενω θεσσαλονικη. ειναι φιλικη και επικοινωνιακη απ το τηλ.
σε μενα ειπε πως ειναι νταρτανα με 10αρι φυσικο στηθος και δεχεται και κατουρημα στις βυζαρες της

10αρι δεν ειναι με τιποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom