quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Ναι,έχει γινει καλή δουλειά και δεν είναι φόλα σαν αυτές που αναφέρει ο DigweedΠορνοσταρικα εννοεις σιλικονουχα?
Ναι,έχει γινει καλή δουλειά και δεν είναι φόλα σαν αυτές που αναφέρει ο DigweedΠορνοσταρικα εννοεις σιλικονουχα?
εννοεις τα διπλανα 20 και 22 ??Αλιόνα δυδίμου 18α και στα 2 διπλανα έχει, αλλά δεν θυμάμαι ονόματα
Το υπόγειο και ένα άλλο που είχε 4 κοπέλες... δεν θυμάμαι αριθμούςεννοεις τα διπλανα 20 και 22 ??
Η γνωστη Τατιανα απο Περγαμου 27 ισογειο με τα σιλικονατα ειναι αυτη φιλε; Αν ναι, την εχω παρει μια φιορα και δεν αξιζει.Τατιάνα, 4ρια, Αλκαμένους 113, μεσημέρια.
Όχι.Η γνωστη Τατιανα απο Περγαμου 27 ισογειο με τα σιλικονατα ειναι αυτη φιλε; Αν ναι, την εχω παρει μια φιορα και δεν αξιζει.
Μπορεις να βαλεις Link γιατι δεν βρηκα κατι στα 134 σε γερμανιδα..Οσον αφορα για το Φυλής 81....
Ειναι η γνωστη απο το φυλης134 επανω γερμανιδα.....υπαρχουν και σχόλια. Οχι πολυ θετικά
Σορυ μπερδευτικα.....109Α.Μπορεις να βαλεις Link γιατι δεν βρηκα κατι στα 134 σε γερμανιδα..
Η γνωστη Τατιανα απο Περγαμου 27 ισογειο με τα σιλικονατα ειναι αυτη φιλε; Αν ναι, την εχω παρει μια φιορα και δεν αξιζει.
Αα οκ! Καλα δεν τρεχει και τπτ, ετσι κι αλλιως σιλικονουχα κακοφτιαγμενα λενε οτι ειναι..Σορυ μπερδευτικα.....109Α.
Καμμια βυζοαναφορα σε Τατιανα πουθενα στα παραπανω, βυζοφαντασμα και αυτο..Είναι η παλιά Βουλγάρα Τατιάνα που δούλευε πάλι Κωνσταντινουπόλεως,Αλκαμένους και μετα για κάτι φεγγάρια Λιοσίων.
Πρώτα εργαζόταν στο στούντιο στην Κων/λεως.
Αυτή έτσι κάνει.Ερχεται και μετά χάνεται για λίγο καιρό μεχρι να ξανάρθει.
Από τα ωραιότερα φυσικά βυζιά.Στο ένα έχει και τατού.
Φάτσα έχει χαρακτηριστική που σε παραπέμπει σε χώρες του Ανατολικού μπλόκ.
Κάποτε την είχα στανταράκι μεχρι που βαρεθηκα και ξεκίνησα την αναζήτηση για άλλα βυζο-λιμάνια.
Το εχουμε ξαναναφερει σελ.537
kane sex
Ωπ Κατι εχουμε εδώ ?