Επισκέπτης
πόσα ζητάει; είναι καλή μέσα; μετάξι ήταν μέτρια...όχι αυτη κάνει πλέον πιάτσα στη Σωκράτους...
πόσα ζητάει; είναι καλή μέσα; μετάξι ήταν μέτρια...όχι αυτη κάνει πλέον πιάτσα στη Σωκράτους...
πόσα ζητάει; είναι καλή μέσα; μετάξι ήταν μέτρια...
Κατσε ρε Sianidis μας εχεις μπερδεψει, πιο πανω γραφεις οτι στον 'Γρηγορη' ειδες μια με μασταρια που μοιαζει με την φωτο της "Χωρις ντροπη" και ενα γυφτοειδες παλι με μεγαλα μασταρια.Εννοω το μαγαζί εκει στο γρηγορη ναι. Όταν πήγα η μόνη βυζου ήταν η Έλενα. Οι άλλες ήταν αδιάφορες. Προφανώς υπάρχουν κι άλλες βυζαρουδες εκεί που δεν τις ξέρω.
Κατσε ρε Sianidis μας εχεις μπερδεψει, πιο πανω γραφεις οτι στον 'Γρηγορη' ειδες μια με μασταρια που μοιαζει με την φωτο της "Χωρις ντροπη" και ενα γυφτοειδες παλι με μεγαλα μασταρια.
Αυτη η Ελενα τωρα που κολλαει?
Λαθος μου στον Fotis1974 ηθελα να κανω παραθεση και με μπερδεψε γιατι γραψατε και οι δυο για το στουντιο πανω απο τον Γρηγορη.Μπερδεύτηκαμε αρκετά. Ξανατσεκαρε τα ποστ γιατί εγώ δεν είπα αυτά που γράφεις . Άλλος τα είπε. Ας αφήσουμε την Έλενα και τον γρήγορη.
Το θέμα είναι τώρα αν η "χωρίς ίχνος ντροπης" είναι πραγματική . Όποιος πάει ας ενημερώσει να ξέρουμε.
Το ξέρω ότι παρεκτρέπω, αλλά αν μπορεί κανείς να στείλει κανά πμ περί αυτού του μασατζίδικου της Ελένης, θα ήμουν υπόχρεος.
Δοκίμασα χτές Κυριακή μεσημέρι την Ρουμάνα Busty MILF Αλίνα, στο Διδύμου 18Β υπόγειο. Μοιάζει πολύ με βυζαρού μητέρα συμμαθητή μου, για την οποία είχα παίξει άπειρες μαλακίες για πάρτη της όταν ήμουν πιτσιρικάς...
Ηλικία 45+, πρόσωπο γλυκό αλλά με πονηρό χαμόγελο, μαύρα στιλπνά μαλλιά, δέρμα σχετικά λευκό (αν και μελαχροινή), Βυζιά φυσικά 3,5άρια, κρεμασμένα, ρόγα που καβλώνει στο πιπίλισμα, θηλή σχετικά μεγάλη αλλά όχι τόσο σκουρόχρωμη, μεγάλη κοιλιά, αφήνει γλύψιμο στο ξυρισμένο μουνί της, αλλά όχι δάχτυλο. Λόγω προβλήματος στην μέση μου δεν μπόρεσα να κάνω πολλά πράγματα, τελείωσα με Ισπανική. Οπως είπε και προηγουμένως κάποιος συναγωνιστής, "Καλούλα είναι". Εμένα πλέον μου έφυγε το απωθημένο της βυζαρούς μητέρας του συμμαθητή μου
Νομιζω καποιες βαρδιες στο μεταξι κολονου 47 στο κατω. Τωρα ωρες και μερες...
κατάλαβα για ποια λες. Η συγκεκριμένη δούλευε για ένα φεγγάρι και Κολοκυνθους. Αλλά πρόκειται για αυτήν; ή για άλλη Αλίνα;
Μια Τζούλια στο Κολωνού 47 (βλ κριτικές) είναι η ίδια με την Τζούλια της Κνίδου;
Ξεραίλα παντού? Τίποτα πουθενά? Καμιά πιάτσα? Κανά κωλόμπαρο? Μόνο τζούλια?
Τελικώς ή παρακάτω αγγελίες είναι αληθινές?
κανεσεξ.com
και
open day.gr