mastakounass
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Τζουλια δεν ειναι σιγουρα, αλλα δοκιμασε κανεις;Ωχ ?.? Η Τζουλια ....
Κανεσεξ.κομ
Τζουλια δεν ειναι σιγουρα, αλλα δοκιμασε κανεις;Ωχ ?.? Η Τζουλια ....
Κανεσεξ.κομ
Εγώ μιλάω για μπούρδελα μόνο.
Πάντως για την Σίντυ συμφωνώ, το πρώτο μου στανταρακι ήταν αλλά λόγω οικονομικών μόνο σε ρδελα πηγαίνω.
Βριλλησου 46Που δουλευει η Σιντυ;
Παιζει να ειναι η Αννετα αυτη απο το σαυραδικο μασατζιδικο στην Κυψελη?
(Πιο χοντρη την θυμαμαι)
Οπου ***********
κανεσεξ.κομ (Μικρα Αγγλικα)
Ωχ ?.? Η Τζουλια ....
Κανεσεξ.κομ
στο νούμερο του τηλεφώνου απαντάει ένα μπάζοκομοδίνο ξινομουρα κοντή με μια κοιλιά σαν έγκυοςΗ Ανέτα παίζει εδώ. ...
Όπου ****** κανεσεξ.κομ
Παιζει να ειναι η Αννετα αυτη απο το σαυραδικο μασατζιδικο στην Κυψελη?
(Πιο χοντρη την θυμαμαι)
Οπου ***********
Γιατι ρε φιλε δεν πηγες στο "χωρις ιχνος ντροπης" που εγραφα παραπανω να μας πεις κιολας και πηγες σε αυτην?στο νούμερο του τηλεφώνου απαντάει ένα μπάζοκομοδίνο ξινομουρα κοντή με μια κοιλιά σαν έγκυος
είναι στην Ευβοίας 37 στην ανηφόρα της ωλενου
στην αρχή όταν ρώτησα για το πρόγραμμα μου έλεγε ότι κάνει μόνο μασάζ και μου έκανε ανάκριση που μένω και τη δουλειά κάνω τη διαβεβαίωσα ότι δεν είμαι αστυνομικός και έκανα το λάθος και πέρασα
το μασάζ της ένα χάδι της πλάκας αεροπιπα και στο γαμήσι να κλεβει την στριμωξα βέβαια στο προσκέφαλο του κρεβατιού και τον έφαγε κανονικά
ένα χαμένο 40αρι το οποίο έδωσα και μπροστά , μακριά
Αφου δεν υπαρχει βυζαρουδες σε στουντιο-call girls
Αν δεν ειναι σιλικονατη, (που μαλλον απ οτι βλεπω απ τα χειλια πρεπει να ειναι).
Τοτε ειναι πολυ τουμπανο η τυπισα!
Οπου ********
***** (Μικρα Λατινικα)
Για να ειμαι ειλικρινης, το νουμερο του τηλεφωνου δεν μου θυμιζει κατι.Παιζει να ειναι η Αννετα αυτη απο το σαυραδικο μασατζιδικο στην Κυψελη?
(Πιο χοντρη την θυμαμαι)
Οπου ***********
εκεί παίζουν διάφορες με βασική την τεράστια Έλενα πολύ καλές η ιρινα και η ΧριστίναΓια να ειμαι ειλικρινης, το νουμερο του τηλεφωνου δεν μου θυμιζει κατι.
Η φωτο που εχει, μου θυμιζει μια στην πλατεια Κολιατσου, που ειχα παει τον Αυγουστο. Πανω απο τον "ΓΡΗΓΟΡΗ" στον πρωτο οροφο, διαμερισμα "κρυφοστουντιο".
Πραγματικα τεραστια, φυσικα μασταρια , οχι πεσμενα. Η κυρια πρεπει ειναι γυρω στα 45. Ειχε και μια αλλη μαζι της η οποια μου εκανε για γυφτακι, βυζαρου και αυτη, λιγο μικροτερη σε ηλικια.
Κανουν τα παντα με 40 εουρω και 60 εουρω και οι δυο μαζι.
αν θυμάμαι καλά η Γκαλίνα είναι μια κοντή χοντρή με κρεμασμένα βυζιάαυτή η Ελενα μήπως είναι η η Γκαλίνα από μετάξι κτλ;
εκεί παίζουν διάφορες με βασική την τεράστια Έλενα πολύ καλές η ιρινα και η Χριστίνα
έχουν γεμίσει τα σαιτ με διάφορες αγγελίες όλες αναφέρονται σε 45-50 χήρα-παντρεμένη βυζαρού που τα κάνει όλα
έχουν 4-5 διαφορετικά τηλεφώνα εγώ πήγα από 6980170248
μοιάζει με την Έλενα
Αδυνατες εννοεις αυτες οι βυζουδες που προανεφερες πανω απο το Γρηγορη Sianidis?
αυτή η Ελενα μήπως είναι η η Γκαλίνα από μετάξι κτλ;