Οποιος ξαναπει τωρα οτι αυτα ειναι 5Αρακια να φυγει κατευθειαν για οφθαλμιατρο.
www.s e x y l i s t .gr/ads/τεραστια-προσοντα/
Οποιος ξαναπει τωρα οτι αυτα ειναι 5Αρακια να φυγει κατευθειαν για οφθαλμιατρο.
τιμη;Τσεκαριστηκε και αυτη και δεν ειναι η ιδια.Εχει δικο της χωρο στην πλατεια Αττικης εχει και αυτη βυζαρες τεραστιων διαστασεων ποιο μελαχροινη απο την Ελενα πολυ περιποιητικη δεν βιαζεται και το προγραμμα ειναι τα παντα ολα
Εγω θα επιμενω οτι η Ελενα εχει μεγαλυτερα απο την Τζουλια και σε επομενη φαση που θα κανω περασμα απο την συγκεκριμενη θα κοιταξω το Νο απο το σουτιεν της και η δυνατον θα το παρω φωτοΔιαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες του θρεντ διαπίστωσα ότι υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για βυζοπούλες από φίλους συναγωνιστές αλλά και αρκετές απορίες από αλλους σχετικά με μέγεθος του στήθους κάθε κορασίδας, αν είναι μεγαλύτερα από της Χ ή μικρότερα από της Ψ κλπ κλπ.
Σκέφτηκα λοιπόν ότι προς βοήθεια όλων θα ήταν καλό να συντάξουμε έναν κατάλογο από βυζοπούλες με βάση το μέγεθος του στηθους καθε μιας (και σε οσες το μέγεθος έχει επιβεβαιωθεί από τουλάχιστον 2-3 μέλη) και προϊόντος του χρόνου μπορεί να συμπληρωθεί και με άλλες πληροφορίες (π.χ. ηλικία, σωματότυπος, βάρδια, υπηρεσίες, φυσικό ή σιλικονάτο κλπ)
Προτείνω ο κατάλογος, μιας και υπάρχει μεγάλη έλλειψη από βυζαρούδες, να περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις βυζαρούδες ασχέτως αν βρίσκονται σε μπουρδέλο, σε στούντιο, σε μασατζίδικο ή σε πιάτσα. Ας αφήσουμε έξω μόνο τα call-girls (υπάρχει ξεχωριστό θέμα). Κι αυτό γιατί είναι δύσκολο για κάποιο νέο μέλος ή για κάποιο μέλος που έρχεται αραιά και πού από επαρχία στην Αθήνα, να ψάχνει 2 και 3 threads και σελίδες επί σελίδων με άσχετους διαλόγους για να βρει χρησιμες πληροφορίες για τις δυό τρείς βυζοπούλες που τον ενδιαφέρουν. Επίσης υπάρχουν κάποιες βυζοκορασίδες που κάνουν σύντομα περάσματα (τα γνωστά όποιος πρόλαβε - πρόλαβε) (π.χ. Ναταλί 5 νούμερο Studio Fire Καλλιθέα), αναφέρονται σε παλιές σελίδες του thread και ο αναγνώστης δε γνωρίζει αν υπάρχουν εκεί σήμερα. Χρειάζεται μια λίστα up-to-date με λίγα λόγια.
Επίσης προτείνω να γίνει χωρισμός σε 3 κατηγορίες:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α': βυζοτέρατα
εδώ αναφέρουμε όποιες έχουν βυζί 6 νούμερο και πάνω (cup G ή GG και πάνω) (παράδειγμα Τζούλια Τροφωνίου 13)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β': βυζομάνες
εδώ αναφέρουμε όποιες έχουν βυζί ΑΥΣΤΗΡΑ 4 ή 5 (cups DD, E, F, FF) ούτε ελαφριά τεσσάρια, ούτε τριαμισάρια, ούτε τίποτα (παράδειγμα Αίντα Περγάμου 1)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ': βυζοκόριτσα (η κατηγορία αυτή κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει αλλά ένεκα η ξηρασία)
εδώ αναφέρουμε όποιες έχουν τριαμισάρια αλλά λόγω υπόλοιπου σώματος π.χ αδύνατες, κοντούλες, πιτσιρίκια, το βυζί φαίνεται μεγαλούτσικο (cup C γεμάτο, D)
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ξέρουμε κάποια κορασίδα που μπαίνει σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, τη βάζουμε ΑΣΧΕΤΩΣ αν πάμε συχνά σε αυτή, αν μας αρέσει ή αν δε μας αρέσει, αν είναι γριά ή χοντρή κλπ. Σε κάποιους αρέσουν διαφορετικά πράγματα από ό,τι αρέσει σε εμάς και οι πληροφορίες μας μπορεί να είναι χρήσιμες για άλλους.
Ξεκινάω εγώ έναν απλό κατάλογο με τις λίγες πληροφορίες που έχω (γιατί δε μένω Αθήνα) και όποιος μπορεί τον κάνει ένα Copy - Paste παρακάτω συμπληρώνοντας με τις δικές του πληροφορίες:
__________________________________________________________________________________________
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α' (βυζοτέρατα Νο 6+):
1) Τζούλια (πρώην Λάουρα) 7 νούμερο Τροφωνίου 13 (πάνω) Σταθμός Λαρίσης βάρδια 11 πρωί - 11 το βράδυ (20 ευρώ)
2) Έλενα 6 νούμερο μασατζίδικο Κυψέλη βάρδια 11 το πρωί - 8 το βράδυ (40 ευρώ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β' (βυζομάνες Νο 4-5):
1) Αίντα 4 νούμερο Περγάμου 1 & Αχαρνών βάρδια 5 το απόγευμα - 11 το βράδυ (20 ευρώ)
2) Νταιάνα 4 νούμερο Βέργας 3Α (δεξιά) βάρδια 11 το πρωί - 11 το βράδυ (?) (20 ευρώ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ' (βυζοκόριτσα Νο 3+):
... (δεν ασχολούμαι προσωπικά, όποιος ξέρει ας γράψει) του σουτιεν της
Σαραντάχρονη Ελληνίδα με απίστευτες καμπύλες λεει δεν λεει πουθενα Η Ελενα και οι φιλες τηςΔηλαδή αυτό το Ελενα δεν ισχύει ? ( = το πρώην - Η Ελενα και οι φιλες της) >>
Γιατι αυτη παει πισω?
Εγω θα επιμενω οτι η Ελενα εχει μεγαλυτερα απο την Τζουλια και σε επομενη φαση που θα κανω περασμα απο την συγκεκριμενη θα κοιταξω το Νο απο το σουτιεν της και η δυνατον θα το παρω φωτο
τιν εχει ''πετυχει'' κανεις στο τηλ ?????
εδω και δυο μερες προσπαθειας , τιποτα
Την έπαιρνα χτες και μου είπε ότι είναι εκτός και θα επανέλθει από σήμερα. Σήμερα δεν πήρα.
Η μια ειναι πλατεια Αττικης.www.o p e n d a y . gr/ads/πλουσια-προσοντα
www.o p e n d a y . gr/ads/nina/
διαφορετικα τηλ......... αλλα ιδιο μέρος , προς πλατεια Κολλιατσου ;)...... ειναι και η δυο .....αλλα 50αρες ........
λύθηκε και αυτο το μυστηριο χα χα χα
Δεν έχω πάει με την Έλενα (ακομα) αλλά επειδή έγραψαν 2 συναγωνιστές ο ένας ότι είναι μεγαλύτερα από της Τζούλιας (Αλέκος Πατρινός) και ο άλλος ότι είναι 6άρια (Ζάρας) γι αυτο την κατέταξα εκεί. Μόλις τη δω και ο ίδιος, αν δω ότι είναι στην κατηγορία 4-5άρια και όχι στα βυζοτέρατα, θα αναθεωρηθεί η κατάταξη.Νομίζω πως η Έλενα δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα με τα τέρατα της Τζούλιας. Άσε πώς φαίνεται στις φωτογραφίες.. Την Έλενα μάλιστα θα την κατέτασα στις "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β' (βυζομάνες Νο 4-5)" στη παραπάνω λίστα και όχι στα "βυζοτέρατα".