Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (10 μέλη και 43 επισκέπτες)

xarry-kapotter

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Βρε μαλάκες,βρε μαλάκες βυζοανίδεοι,η 'Σόνια' είναι η τέως Ρομπέρτα από Κιφησού.Πρόκειται περί βούζας.Τα μαστάρια χοντρά και μεγάλα αλλά η ίδια στα πρόθυρα ,αν δεν είναι ήδη,της φώκιας.Βέβαια περί ορέξεως ουδείς λόγος αλλά τουλάχιστον γράψτε ότι έχει μεν βύζους αλλά είναι αγελαδίτσα,αγελάδα,φώκια,θηρίο,αναλόγως να ξέρουμε τί σετ να περιμένουμε εκτός από τους βύζους.Εγώ πάντως προτιμώ βυζολυγερές μοντελέ τύπου Εστέλ. :tits:

Το εν λόγω οίκημα επί της Ευνειδών ή όπως αλλιώς λέγεται είναι στουντιοβορδέλο.Στούντιο γράφει απ'εξω ,ντουζ μέσα,αλλά χρεώνει 20αρικο.

Υ.σ.η Ρομπέρτα τιμήθηκε πάρα αυτά .

Να φανταστώ ότι είναι αυτή;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
οι βυζολαγνοι ας τσεκαρουν και την Ιωαννα στο Βεργας 3 δεξια απογευματινη βαρδια
Βυζαρες νο 4+ φυσικες και λιγο παχουλουλα σε ανεκτα επιπεδα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
οι βυζολαγνοι ας τσεκαρουν και την Ιωαννα στο Βεργας 3 δεξια απογευματινη βαρδια
Βυζαρες νο 4+ φυσικες και λιγο παχουλουλα σε ανεκτα επιπεδα.

Μια χαρά μουνάρα είναι η Ιωάννα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Βρε μαλάκες,βρε μαλάκες βυζοανίδεοι,η 'Σόνια' είναι η τέως Ρομπέρτα από Κιφησού.Πρόκειται περί βούζας.Τα μαστάρια χοντρά και μεγάλα αλλά η ίδια στα πρόθυρα ,αν δεν είναι ήδη,της φώκιας.Βέβαια περί ορέξεως ουδείς λόγος αλλά τουλάχιστον γράψτε ότι έχει μεν βύζους αλλά είναι αγελαδίτσα,αγελάδα,φώκια,θηρίο,αναλόγως να ξέρουμε τί σετ να περιμένουμε εκτός από τους βύζους.Εγώ πάντως προτιμώ βυζολυγερές μοντελέ τύπου Εστέλ. :tits:

Το εν λόγω οίκημα επί της Ευνειδών ή όπως αλλιώς λέγεται είναι στουντιοβορδέλο.Στούντιο γράφει απ'εξω ,ντουζ μέσα,αλλά χρεώνει 20αρικο.

Υ.σ.η Ρομπέρτα τιμήθηκε πάρα αυτά .

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Μια χαρά μουνάρα είναι η Ιωάννα.

μουναρα δεν την λες, με αντικειμενικα κριτηρια
το "μουναρα" ειναι "βαρια εκφραση"
Ειναι ομως σεξυ και εκπεμπει γηινο ερωτισμο.
Φοβερες βυζαρες και σωμα με αρκετα πιασιματα
τα γραφω ετσι οχι για να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου, απλα για να έχει ο κοσμος μια είκονα στο μυαλο του πριν παει να τη δει, γιατι ο καθενας εχει άλλα γουστα.
Εμένα πχ παρολο που οι παχουλες  -εστω και λιγο παχουλες-δεν μου αρεσουν και τις αποφευγω, χθες με το που ειδα την Ιωαννα με τα κανονια μου εκανε "κλικ" να περασω μαζι της, δεν το εκανα αλλα την εβαλα στα υποψην

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.170
Πόντοι
1.960
Η Σόνια που έφερε πάλι στην επιφάνεια ο Dude(Μεγάλη η χάρη του),
είναι η ανακάλυψη του του Κου Πύραυλου παλαιοτέρα στο Κ166 ως Ρομπέρτα
και έκανε το αγροτικό της μέχρι πρότινος στο στούντιο Κιφησού..

Η κοπέλα δεν είναι χοντρή και έχει το πιο καλοσχηματισμένο φουσκωτό και στητό 4μισο5αρι που έχω δει! :tits2: :tits: :fuck1: :cum:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Με εντυπωσιάζει η βυζομνήμη σας.
Οτιδήποτε έχει να κάνει με βυζιά, χαράσσεται στην πέτρα, μένει για πάντα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συμφωνώ πάντως και εγώ πως η τατιάννα (ή Τανιούσκα για τους φαν της) είναι από τα πλέον δυνατά εργαλεία που έχουν παραμείνει στο χώρο!
Πέραν Τζούλιας, Βικάρας και Ρομπέρτας, τι άλλο έχει ο μπαχτσές αυτήν την περίοδο?

Προκειται περί της συγκεκριμένης βυζοκορασίδος λοιπόν  για την οποία ο κ.ΠΥΡΑΥΛΟΣ(ο οποίος την είχε ανακαλύψει) μάς παριστάνει τον ψόφιο βυζοκοριό...

Ποιος γνωρίζει άραγε πόσες βυζάρες ακόμη μάς αποκρύπτει...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
και έκανε το αγροτικό της μέχρι πρότινος στο στούντιο Κιφησού..

Η κοπέλα δεν είναι χοντρή και έχει το πιο καλοσχηματισμένο φουσκωτό και στητό 4μισο5αρι που έχω δει! :tits2: :tits: :fuck1: :cum:

4άρι είναι...δείχνει παραπάνω λόγω ύψους...αν αληθεύει ότι η συγκεκριμένη είναι και παλτό, πάμε για ΑΛΛΑ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
μουναρα δεν την λες, με αντικειμενικα κριτηρια
το "μουναρα" ειναι "βαρια εκφραση"
Ειναι ομως σεξυ και εκπεμπει γηινο ερωτισμο.
Φοβερες βυζαρες και σωμα με αρκετα πιασιματα
τα γραφω ετσι οχι για να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου, απλα για να έχει ο κοσμος μια είκονα στο μυαλο του πριν παει να τη δει, γιατι ο καθενας εχει άλλα γουστα.
Εμένα πχ παρολο που οι παχουλες  -εστω και λιγο παχουλες-δεν μου αρεσουν και τις αποφευγω, χθες με το που ειδα την Ιωαννα με τα κανονια μου εκανε "κλικ" να περασω μαζι της, δεν το εκανα αλλα την εβαλα στα υποψην

Ε αυτό εννοώ ρε συ Zero με το χαρακτηρισμό "μουνάρα", δύσκολο να βρεις σε ντέλο τέτοια βυζιά στο ίδιο "πακέτο" με την εμφάνιση και τον ερωτισμό όπως είπες της Ιωάννας.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
Προκειται περί της συγκεκριμένης βυζοκορασίδος λοιπόν  για την οποία ο κ.ΠΥΡΑΥΛΟΣ(ο οποίος την είχε ανακαλύψει) μάς παριστάνει τον ψόφιο βυζοκοριό...

..Τα παίρνει στα βυζιά αυτή??

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Κάθε άλλο.
Οποτεδήποτε ανακαλύπτω βυζιά, ενθουσιάζομαι και σπεύδω να το αναφέρω στο site.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Σχιζοφρενικό ποστ.
Εντούτοις επιβεβαίωσε την υποψία μου. Η κοπέλα είναι μέγιστο παλτό και παρότι βυζολάγνος δε θα ξαναπήγαινα μαζί της ούτε αν με πλήρωναν. Κάθε σπέρμα είναι πολύτιμο όπως έλεγε ο μέγιστος Τζον Κλιζ στο "Νόημα της Ζωής".

Φαντάζομαι ότι θα "μυρίστηκες" φόλα απ' τη συμπεριφορά της στο σαλόνι και δεν είχες άδικο... Βέβαια ελπίζω τα βυζιά να σε αποζημίωσαν, παλτό ξεπαλτό με τέτοια βυζιά μπορεί εκ των υστέρων να μην είσαι σε θέση να ισχυριστείς ότι το 20άρικο έπιασε τόπο, αλλά σίγουρα δε θα λες κι ότι το έκλαψες.

Προφανώς δεν είναι χοντρή, μη λέμε μαλακίες. Όσο για το στήθος της είναι χάρμα οφθαλμών και χεριών φυσικά :)

Με εντυπωσιάζει η βυζομνήμη σας.
Οτιδήποτε έχει να κάνει με βυζιά, χαράσσεται στην πέτρα, μένει για πάντα.

Αλίμονο, τί βυζολάγνοι θα ήμασταν αλλιώς...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
να αναφερω και εδω πως σημερα φιλος και συναγωνιστης πηγε και τιμησε την Σονια στο Ευνειδων 5 και εφαγε τεραστια φολα  :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Προκειται περί της συγκεκριμένης βυζοκορασίδος λοιπόν  για την οποία ο κ.ΠΥΡΑΥΛΟΣ(ο οποίος την είχε ανακαλύψει) μάς παριστάνει τον ψόφιο βυζοκοριό...

Κάθε άλλο.
Οποτεδήποτε ανακαλύπτω βυζιά, ενθουσιάζομαι και σπεύδω να το αναφέρω στο site.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ με όλο μου το σθένος τα λεγόμενα του Πυραύλου, προσωπικά έχω βυζο- χαρεί άπειρες φορές από δικές του προτάσεις κοριτσιών!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom