Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Αναστασία πρωινή βάρδια διδύμου 16.

Κάτι περισσότερο; Κάνε μια περιγραφή. Χοντρή; (Βασικά αυτό το στοιχείο νομίζω ότι είναι που νοιάζει τους περισσότερους συνβυζολάγνους) Επίσης αν είναι αυτή για την οποία έχουν γραφτεί οι τελευταίες κριτικές, κάποιος αναφέρει ότι το στήθος της είναι "ενισχυμένο"...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Συμφωνώ πάντως και εγώ πως η τατιάννα (ή Τανιούσκα για τους φαν της) είναι από τα πλέον δυνατά εργαλεία που έχουν παραμείνει στο χώρο!
Πέραν Τζούλιας, Βικάρας και Ρομπέρτας, τι άλλο έχει ο μπαχτσές αυτήν την περίοδο?

Σε ποια Ρομπέρτα αναφέρεσαι γιατί κόλλησα; :think: :think: :think:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κάτι περισσότερο; Κάνε μια περιγραφή. Χοντρή; (Βασικά αυτό το στοιχείο νομίζω ότι είναι που νοιάζει τους περισσότερους συνβυζολάγνους) Επίσης αν είναι αυτή για την οποία έχουν γραφτεί οι τελευταίες κριτικές, κάποιος αναφέρει ότι το στήθος της είναι "ενισχυμένο"...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Πύραυλε εσύ την έχεις δει; Είναι όντως ενισχυμένο το στήθος της όπως αναφέρεται στην πιο πρόσφατη περιγραφή;
Λέτε να τη γάμησα, χωρίς να τη βλέπω;

Δεν είμαι σίγουρος για το να έχει βυζοενισχύσεις ή όχι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Λέτε να τη γάμησα, χωρίς να τη βλέπω;

Δεν είμαι σίγουρος για το να έχει βυζοενισχύσεις ή όχι.

Δεν αναφέρατε πουθενά αγαπητέ ότι την έχετε καταγαμήσει. Όσο για το δεύτερο, θα περίμενα επιβεβαίωση/διάψευση του ζητούμενου από εσάς με πιθανότητα λάθους μικρότερη του 1/1000

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Δεν αναφέρατε πουθενά αγαπητέ ότι την έχετε καταγαμήσει. ...
...
Μα τι λέτε;
Το λινκ που σας παρέπεμψα, αναλύσει διεξοδικά τη συνεύρεσή μου με την Αναστασία στις 14 Μαϊου.

Όσο για τις βυζοενισχύσεις, η τεχνική έχει βελτιωθεί πολύ...
Οι χειρουργοί δεν κάνουν πια εμφανείς τομές, αλλά ανοίγουν στο σημείο που απολήγει η θηλαία άλω, οπότε δεν φαίνεται τίποτε.

Εν πάσει περιπτώσει, εκτιμώ ότι τα βυζιά της Αναστασίας είναι μερικώς ανορθωμένα, ωστόσο από τη φύση τους είναι ευμεγέθη.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Οι χειρουργοί δεν κάνουν πια εμφανείς τομές, αλλά ανοίγουν στο σημείο που απολήγει η θηλαία άλω,    :)
πρώτη  γνωστη διδαξασα= Veronica Zemanova  .. :cheesy: :tits: :tits:

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Σε αυτήν ακριβώς την καυλίτσα αναφέρομαι!!!  :tits: :tits:
Παιδιά, κάποια Κατερίνα (αν και νομίζω πως ήταν μασατζού) ξέρει κανείς που μπορούμε να την βρούμε? Οι πληροφορίες ανέφεραν πως είναι τα  :tits: σε μέγεθος Τζούλιας!!
Μιας και είμαι εκτός υπηρεσίας και εργάζομαι πλέον κοντά, θα κάνω καταδρομικές!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σήμερα το απόγευμα στο Φ136, ανέβηκα τα 36 σκαλοπάτια και καταγάμησα μια γυφτορουμάνα με μεγάλα βυζιά, σφιχτό μουνί και πεοθηλασμό άνευ περικαυλίδος.
Ούτε που θυμάμαι πως τη λέγανε.

Με μαγνήτισε μια κίνηση που έκανε στο χώρο αναμονής και επιδείξεων: Σάλιωσε τον δεξιό δείκτη της και σταύρωσε το μέτωπό μου...
Μετά από αυτό, κατευθύνθηκα σχεδόν υπνωτισμένος στο δωμάτιο συνουσιών, τελών εις πλήρην στύσιν...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Σήμερα το απόγευμα στο Φ136, ανέβηκα τα 36 σκαλοπάτια και καταγάμησα μια γυφτορουμάνα με μεγάλα βυζιά, σφιχτό μουνί και πεοθηλασμό άνευ περικαυλίδος.
Ούτε που θυμάμαι πως τη λέγανε.

Με μαγνήτισε μια κίνηση που έκανε στο χώρο αναμονής και επιδείξεων: Σάλιωσε τον δεξιό δείκτη της και σταύρωσε το μέτωπό μου...
Μετά από αυτό, κατευθύνθηκα σχεδόν υπνωτισμένος στο δωμάτιο συνουσιών, τελών εις πλήρην στύσιν...
μήπως το όνομα Εμμανουέλα σας θυμίζει τίποτα?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Σε αυτήν ακριβώς την καυλίτσα αναφέρομαι!!!  :tits: :tits:
Παιδιά, κάποια Κατερίνα (αν και νομίζω πως ήταν μασατζού) ξέρει κανείς που μπορούμε να την βρούμε? Οι πληροφορίες ανέφεραν πως είναι τα  :tits: σε μέγεθος Τζούλιας!!
Μιας και είμαι εκτός υπηρεσίας και εργάζομαι πλέον κοντά, θα κάνω καταδρομικές!

Πρέπει να εννοείς την Κατερίνα στο μασατζίδικο στη Σινώπης 29 που μου την είχε προτείνει κι εμένα γνωστό και τιμημένο μέλος που γράφει εδώ στο thread και δεν έχω αξιωθεί ακόμα να βάλω 70 ευρώπουλα στην άκρη για να την επισκεφτώ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Αυτή ήταν!
Υποκλίνομαι, είσθε καταπληκτικός!

Πύραυλε την πέτυχα την προπερασμένη Πέμπτη στη νυχτερινή βάρδια και την έβαλα στα υπ' όψιν, κακώς δεν έγραψα τότε κάτι για να έχω κι εγώ τη χαρά ότι σου πρότεινα ένα πουλέν, μ' έχεις φτιάξει τόσες φορές :) Βέβαια την περασμένη Τετάρτη που ξαναπέρασα στη νυχτερινή βάρδια ήταν κλειστά, μάλλον μεταφέρθηκε στην απογευματινή βάρδια η κορασίδα... Εντυπώσεις απ' την απόδοσή της στο δωμάτιο πέρα απ' το ότι σε μάγεψε στο σαλονάρισμα; Χρόνος παραμονής;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Πύραυλε την πέτυχα την προπερασμένη Πέμπτη στη νυχτερινή βάρδια και την έβαλα στα υπ' όψιν, κακώς δεν έγραψα τότε κάτι για να έχω κι εγώ τη χαρά ότι σου πρότεινα ένα πουλέν, μ' έχεις φτιάξει τόσες φορές :) Βέβαια την περασμένη Τετάρτη που ξαναπέρασα στη νυχτερινή βάρδια ήταν κλειστά, μάλλον μεταφέρθηκε στην απογευματινή βάρδια η κορασίδα... Εντυπώσεις απ' την απόδοσή της στο δωμάτιο πέρα απ' το ότι σε μάγεψε στο σαλονάρισμα; Χρόνος παραμονής;
1) Σφιχτό, στενό μουνί.
2) Δεν θέλει CIM.
3) Απόρησε που δεν της ζήτησα να τη χύσω στα βυζιά.
4) Είναι καλοσυνάτη, ευδιάθετη, χαριτωμένη.
5) Έχει αρκετά κιλά ξίγκι, που προς το παρόν αντισταθμίζονται από τα νιάτα της. Αν δεν αλλάξει συνήθειες, προϊόντος του χρόνου θα γίνει λιπώδες μόρφωμα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
1) Σφιχτό, στενό μουνί.
2) Δεν θέλει CIM.
3) Απόρησε που δεν της ζήτησα να τη χύσω στα βυζιά.
4) Είναι καλοσυνάτη, ευδιάθετη, χαριτωμένη.
5) Έχει αρκετά κιλά ξίγκι, που προς το παρόν αντισταθμίζονται από τα νιάτα της. Αν δεν αλλάξει συνήθειες, προϊόντος του χρόνου θα γίνει λιπώδες μόρφωμα.

Ωραία, μπαίνει σε προτεραιότητα. Σου είπε αν δουλεύει συνήθως απόγευμα ή βράδυ; Καλό το ότι είναι δεκτική σε χύσιμο στα βυζιά, στο ίδιο σπιτάκι (που σημειωτέον έχω κάνει μερικά απ' τα καλύτερα γαμήσια μου) πριν κάποια χρόνια η αλησμόνητη Μαριάννα αρνιόταν με κάθε τρόπο να το κάνει μέχρι που έβγαλα ένα μαγικό 10άρικο απ' το πορτοφόλι μου και όχι απλώς κάθησε αλλά ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό της :)

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πριν λίγες ημέρες (3 για την ακρίβεια), έκανα βόλτα (πρωινή) από Φωκαίας στο τριώροφο ψάχνοντας να βρω την Ελενίτσα την γυφτορουμανίτσα με το μεγάλο πλαστικό στήθος. Δυστυχώς απουσίαζε λόγω περιόδου (όχι τουριστικής!!). Το καλό ήτανε πως στο υπόγειο, δούλευε μία άλλη Ρουμάνα (εννοείτε μελανούρι) η Γκαμπριέλα μαζί με μία άλλη κοπέλα (αδυνατούλα-ξανθιά με πλαστικό στήθος και χαμογελαστή). Έκανα παζάρι για 30 σε διπλό και δεν δεχθήκανε τα κορίτσια οπότε έφυγα για Ρομπέρτα!
Την Γκαμπριέλα την έχω ξαναπάρει απόγευμα σε κάποιο από τα σπιτάκια της Φυλής πριν κανένα μήνα, ήτανε καλή και με 4 στήθος, (για την λειψο-βυζία που έχει πέσει καλή είναι) φιλότιμη και πού δεκτική!
Την επόμενη φορά ίσως τις πάρω παρτούζα!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ωραία, μπαίνει σε προτεραιότητα. Σου είπε αν δουλεύει συνήθως απόγευμα ή βράδυ; Καλό το ότι είναι δεκτική σε χύσιμο στα βυζιά, στο ίδιο σπιτάκι (που σημειωτέον έχω κάνει μερικά απ' τα καλύτερα γαμήσια μου) πριν κάποια χρόνια η αλησμόνητη Μαριάννα αρνιόταν με κάθε τρόπο να το κάνει μέχρι που έβγαλα ένα μαγικό 10άρικο απ' το πορτοφόλι μου και όχι απλώς κάθησε αλλά ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό της :)
Εσείς, ποια γαμείτε, για να τη γαμήσουμε κι εμείς;
Εμείς, όλα σας τα έχουμε πει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom