Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παίδες η ρίτα κάνει και ακά μπούκι (δεν το συνιστώ) αλλά δέχετε ελεύθερο τελείωμα στα βυζιά. Άυτά είναι τα έξτρα, τα οποία περιλαμβάνονται στην τιμή των 25 ευρώ αλλά τα έκανε και στην εξηκίου με 20.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..!!!
Η Minka σε τουρ στο Λονδίνο 23-26 Μαρτίου..!!!
Απ' τις μεγαλύτερες βυζάρες του κόσμου κ μια απ' τις πορνοσταρ των 90ς που γούσταρα τρελά...! Κ τι δε θα δινα να 'μουν εκεί..!

Σόρυ που σπαμάρω πάλι το θρεντ, αλλά μιλάμε από τις μεγαλύτερς βυζάρες του κόσμου κ ψήνομαι τρελλά να πάω..! Ο φίλος που 'χε γράψει για ένα φίλο του που συνάντησε την Kayla Kleevage στο Λονδίνο έχει καμιά νεότερη πληροφορία για το κόστος κ την εμπειρία..;

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Κ μια φωτο της Minka με τον Ron Jeremy απ' το AVN 2009

Συνημμένα

• avn 05.jpg
    avn 05.jpg
    186 KB · Εμφανίσεις: 50

Επισκέπτης
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..!!!
Απ' τις μεγαλύτερες βυζάρες του κόσμου κ μια απ' τις πορνοσταρ των 90ς που γούσταρα τρελά...! Κ τι δε θα δινα να 'μουν εκεί..!

Σόρυ που σπαμάρω πάλι το θρεντ, αλλά μιλάμε από τις μεγαλύτερς βυζάρες του κόσμου κ ψήνομαι τρελλά να πάω..! Ο φίλος που 'χε γράψει για ένα φίλο του που συνάντησε την Kayla Kleevage στο Λονδίνο έχει καμιά νεότερη πληροφορία για το κόστος κ την εμπειρία..;
500 Ευρωπουλα η 1 ωρα

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..!!!

Δε ξέρω ρε γμτ... νομίζω πάντως ότι παίρνει διάφορα... Όλο σα μαστουρωμένη φαίνεται. Δεν ήταν έτσι.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..!!!

Νομίζω ότι καλύτερη από αυτές είναι η Halston. Αλλά φωνάζει τόσο πολύ, που φαίνεται ότι είναι ψεύτικο. Πάντως ίσως είναι η μόνη που αξίζει την πεντακοσαρού.

aristouxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
που να βρεθουνε ρε γαμωτο τετοια κομματια στην ψωροκωσταινα
απλα παρακαλαμε να ερθουν εδω για κανα 3ημερο και να βγαλουμε το αχτι μας
ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο :headbang: :headbang:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
που να βρεθουνε ρε γαμωτο τετοια κομματια στην ψωροκωσταινα
απλα παρακαλαμε να ερθουν εδω για κανα 3ημερο και να βγαλουμε το αχτι μας
ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο :headbang: :headbang:

Για τον πουτσο ειμαστε,ουτε πουτανες της προκοπης δεν εχουμε............

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
500 Ευρωπουλα η 1 ωρα

Τόσα έδωσε για την Kayla..; Εντάξει δεν είναι πάρα πολλά κι εξαρτάται κι απ' την ταρίφα που 'χουν καθιερώσει εκεί στο Λονδίνο, αφού ακόμα κι η Black Angelika που θα κανε τουρ εκεί τόσα ζητούσε (αν κ δεν τη βλέπω στη σελίδα σήμερα, ίως να τ' ακύρωσε τελικά..), ενώ εδώ παίρνει 300..!
Καλά εδώ μιλάμε για την πραγματοποίηση μιας εφηβικής φαντασίωσης..! Εγώ μεγάλωσα με τις ταινίες τους, κ μπορεί να μην έδωσα 500, αλλά καμιά 300αρα θα 'χω δώσει σίγουρα για ταινίες με βυζαρούδες, κι αυτή η τριάδα ήταν η αγαπημένη μου: Minka, Kayla Kleevage, Lisa Lipps..! Κι ειδικά με τη Μινκα είχα κόλλημα.. Οι βυζάρες της είναι εξωπραγματικές..!
Κ κάπου διάβασα, ότι σκέφτεται σε 2-3 χρόνια να τα μικρύνει, οπότε είναι απ' τις τελευταίες ευκαιρίες..!
Σίγουρα, είναι μεγαλύτερες από της Kayla κι έχουν κ καλύτερο σχήμα, είναι σαν 2 τεράστιες μπάλες (ελπίζω να μην είναι κ σκληρά σαν μπάλες)..! Κι η Kayla από πρόσωπο είναι κ λίγο μπάζο.. Όχι ότι η Μινκα είναι κούκλα, αλλά έχει κάτι εξωτικό..
Η Holly Halston είναι σίγουρα πιο όμορφη απ' αυτές.. Εγώ τη θυμάμαι σε παλιότερες ταινίες πριν βάλει αυτές τις βυζάρες, που ήταν ένα πολύ όμορφο μωρό..!
Είναι κοντούλα βέβαια, την είχα δει σε βίντεο με την Carmella Bing κι ήταν σαν νάνος, κ δεν έχει την ιστορία των άλλων κι ούτε το ίδιο μέγεθος στήθους..!
Απ' την άλλη, στα βίντεο της φαίνεται ότι είναι καλύτερη στο σεξ, αλλά εδώ μιλάμε για βυζάρες κι όχι για τις επιδόσεις στο σεξ..

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Αυτή η βυζαρού μιλφ που έχει αναφερθεί ότι παίζει βέργας το πρωί, είναι μία που δούλευε παλιότερα και τροφωνίου 13? εκεί ήταν γνωστή ως άντζελα. είχα πάει μαζί της στη βέργας και ήταν έπιπλο. αν λέμε την ίδια. μία άλλη ρωσσίδα με βυζάρες μιλφ και αυτή που δούλευε εξηκίου 20 πρωί λίγο πριν έρθει στη θέση της μία ελληνίδα, ξέρει κανείς που δουλεύει?

kouhel03

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστή,
αν είναι η Άντζελα από εξηκίου, μία +-50 ετών με βραχνή φωνή, είναι ανάλογα με τη μέρα που θα την πετύχεις. Από έπιπλο μέχρι πολύ ορεξάτη. Θα τσεκάρω Κυριακή πρωί...

μήπως γνωρίζει κάποιος για τη Μαργαρίτα που αλλού δουλεύει εκτός από Ιουλιανού 71;

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Ναι αυτή που δούλευε εξηκίου 20 είναι ρωσσίδα κάπου στα 45 με αρκετά μεγάλες βυζάρες. Εγώ είχα περάσει καλά όχι όμως και κάτι για να θυμάμε. πάντως έχει ωραίο στήθος. η μαργαρίτα δουλεύει και σε ένα στούντιο στη λουκιανού 20. εκεί νομίζω είναι δευτέρα και σάββατο πρωί. η τιμή μάλλον είναι στα 50. γιατί να δώσεις τόσα αφού στην ιουλιανού είναι με 25. πάντως αν μπεις στο athensladies η μαργαρίτα αναφέρεται σαν σίλβια.

Επισκέπτης
Συναγωνιστές μολις ηρθα από Γερμανία και ενημερωνω τα στρατευματα μιας και εδω απ οτι ειδα τον  :jerking:και εννοω τα σπίτια και τους νταβαδες που δεν φερνουν τιποταααααα. ΚΥΡΙΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ , ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ , ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ, ΡΩΣΟΙ & ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΥΖΑΡΟΥ .
ΧΑΝΕΤΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕεεεεεεεεεεεεεεε

Οτι μπαλα μπορουσα την σούταρα μπας και μπει γκολ και ερθει κανενας τελικός στην Αθήνα .
Δεν ερχονται οτι και να γινει .
Βρε τι χιλιοπαρακαλια ,βρε τι ταξιμο για χρημα, για σκαφος , για βραδυνη ζωή ...τιποτα Οτι και να τους ελεγα η απαντηση ηταν οχι γαμω το μ@υνι που της πεταγε . :headbang: :headbang:
Και να τις εχω να μου κανουνε και πλάκα και να λενε αφου η χωρα σας δεν εχει χρημα τι να ερθουμε να κανουμε ?.... :uglystupid:
Και λεω ητανε στραβο το κλίμα το εφαγε κι ο γαιδαρος.... :headbang:

Παιδια εκανα τα παντα .Λοιπον μαζευτε 99 ευρωπουλακια κι οποτε εχει φτηνη πτηση τσιμπηστε το αεροπλανακι και συνδυαστε το τερπνόν  :tits: :tits2:μετά του ωφελίμου :fuck2:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Δεν ερχονται οτι και να γινει .
Βρε τι χιλιοπαρακαλια ,βρε τι ταξιμο για χρημα, για σκαφος , για βραδυνη ζωή ...τιποτα Οτι και να τους ελεγα η απαντηση ηταν οχι γαμω το μ@υνι που της πεταγε . :headbang: :headbang:
Και να τις εχω να μου κανουνε και πλάκα και να λενε αφου η χωρα σας δεν εχει χρημα τι να ερθουμε να κανουμε ?.... :uglystupid:
Και λεω ητανε στραβο το κλίμα το εφαγε κι ο γαιδαρος.... :headbang:

Τι περιμένεις ρε τύπε... Είναι σα να λέμε ότι ο Βύζας ( :'( :'( :'( ) Μεγάρων θα σηκώσει το Τσάμπιονς Λιγκ...
Τεσπα για πες ποιά βυζοπουλέν χτύπησες πάνω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom