anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.209
- Πόντοι
- 506
Άιντε, ρε παληκάρια να δω τι θα καταφέρετε με τις γνωριμίες σας. Φροντίστε μόνο η καινούρια να δέχεται χύσιμο στα μαστάρια. Αλλιώς δε λέει...
Φροντίστε μόνο η καινούρια να δέχεται χύσιμο στα μαστάρια. Αλλιώς δε λέει...
γεια σου Βυζολαγνε με το αγαπημενο σου θεμα!αυτη που σου λεγα οτι γουσταρω και δεν εχει βυζια μου ειπε οτι ετοιμαζεται να κανει συλικονατα!πρεπει να ζητησω ποσοστα απο τους πλαστικους χειρουργους τους δινω δουλεια!!!!!!Ε δε μπορούμε να τα'χουμε κι όλα... ;)
Στην πλατεία λες; Αυτή είναι μεγάλη πατσαβούρα ρε παιδιά!!! Για την τσατσά λέω. ;)γωνια λιοσιων και ιουλιανου στο κατω
γεια σου Βυζολαγνε με το αγαπημενο σου θεμα!αυτη που σου λεγα οτι γουσταρω και δεν εχει βυζια μου ειπε οτι ετοιμαζεται να κανει συλικονατα!πρεπει να ζητησω ποσοστα απο τους πλαστικους χειρουργους τους δινω δουλεια!!!!!!
Στην πλατεία λες; Αυτή είναι μεγάλη πατσαβούρα ρε παιδιά!!! Για την τσατσά λέω. ;)
Σε κανένα από τα τρία.Εγώ έλεγα για το κάτω στη Χωματιανού. Καμμία σχέση με Άντζυ.Εκεί είναι αυτά τα 2 της Χωματιανου και ενα απέναντι στη γωνία τρώγλη το οποίο ποτέ δεν είναι ανοικτό.Οπότε σε ποιο είναι η Αντζη?
Αυτην την 4αρα που ειναι πρωι στην Κωσταντινουπολεως πανω, την δοκίμασε κανεις? λεει τιποτα?