anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.187
- Πόντοι
- 506
Λοιπόν, μάγκες...Βίκυ Πολωνέζα στο Μόναχο. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ βυζάρες.Τις ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑ. Ωραίο γαμήσι...80 ευρώ
ΟΚ, σου εύχομαι καλό παρκάρισμα... Εγώ ακόμα κλαίω τα 20... Εκατό φορές να έβαζα και 30 ακόμα και να πήγαινα σε studio. Αλήθεια, παίζει τίποτα καλό σε studio ή ξεραήλα κι εκεί; BTW εμένα η σιλικόνη δε με χαλάει καθόλου... όσο περισσότερη, τόσο καλύτερα.Παιδια μπορει η Ειρηνη να μην ικανοποιει τις απαιτησεις σας αλλα για μενα αξιζει μια επισκεψη..
τι μας κανεις βραδιατικα , μπραβο φιλε ,
Λοιπόν, μάγκες. Ο επόμενος στόχος: Τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ του ΚΟΣΜΟΥ: Ushi 150 JJ!!!. Γερμανίδα. Περιμένω ναρθει Μόναχο. Αναρωτιέμαι πού θα βρω τόσο σπέρμα...
την βρισκεις στο www busenladies de
? δηλαδη με τι nickname ?
Anatol χαλαρωσε ρε φίλε δεν είναι τα μεγαλύτερα .Η Alexa εχει τα μεγαλύτερα .Ασε που εφυγες εκτός θέματος και τους καβλωσες όλους .Εγω τόσο καιρό που πάω Μοναχο γιατί δεν δημοσιεύω φωτό ? Γιατί τα παιδία δεν μπορουν να πανε και τη βγάζουν μόνο με τη Λαουρα και την Ειρήνη .Ελα ρε φίλε μην τους το κανεις αυτό ..
Ορισμένοι από εδώ δεν είναι βυζο-λάτρες αλλά τερατο-λάτρες. Δηλαδή έχουν ξεφύγει από το στάδιο του φετιχισμού με τα μεγάλα ή & τεράστια βυζιά & έχουν αρχίσει να παραληρούν αγγίζοντας τα όρια της ανωμαλίας... Καθόλου κακό βέβαια αυτό, αλλά να το ξέρουν ότι έτσι είναι!!!
Ορισμένοι από εδώ δεν είναι βυζο-λάτρες αλλά τερατο-λάτρες. Δηλαδή έχουν ξεφύγει από το στάδιο του φετιχισμού με τα μεγάλα ή & τεράστια βυζιά & έχουν αρχίσει να παραληρούν αγγίζοντας τα όρια της ανωμαλίας... Καθόλου κακό βέβαια αυτό, αλλά να το ξέρουν ότι έτσι είναι!!!
Η αγαπη αφηνει τα χουφτωματα οσο θες?Ισπανικο κανει?
Με το που μπαινει στο δωματιο μπορεις να τη γδυσεις εσυ?
Δε θέλω να σας πικάρω ρε παιδια΄. Αλλά πως να το κάνουμε. Αυτά είναι τα χάλια της Ελλάδας. Στη διεύθυνση που έδωσες. Μόλις μπείς έχει ενα χαρτη της Γερμανίας δεξιά. Διάλεξε το κρατίδιο Baden κ θα τη βρεις. Το Nickname τοδωσα: Ushi.
σωστος , αλλα ειναι λιγο γεματουλα ? ή μου φαινεται ?
ομως βυζουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς
Για τη Ματιλντα που αναφέρθηκε στην Αγκυρας ξέρει κανεις τιποτα ?