You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Εγω που περασα και ρωτησα για μια Χριστινα παχουλη με μεγαλο στηθος μου ειπε ο εκνευριστικος πουστροτσατσος οτι πηγε Ιασωνος 19
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Η Κορινα στο Φωκαιας 27κατω πρεπει να ειναι 45αρα και φαινονται και οι φλεβες στα βυζια της..Να αυτα δε μαρεσουν!
Eδώ η Σαμπινα
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Γαμας! Πολυ καλο φενεται!
Δοκιμασα Σαμπινα Τα βυζιά ειναι αυτά της φωτο ή έστω παρεμφερή ομως πολυ μη μου άπτου σε πιασιμο γλειψιμο προσπαθουσε συνεχώς να το αποφύγει. Δε θα ξαναπάρω. Απλά ως βυζολάγνος κάθε βυζαρού τέτοιου μεγέθους θεωρώ must να τη δοκιμασω για μια φορά...
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Εφαγες το κολλημα σου παλι εσυ, πρεπει να εχεις καει στο παρελθον..Υπό την προϋπόθεση ότι οι φωτογραφίες έχουν κάποια σχέση με την πραγματικότητα και δεν είναι κλεμμένες από το σάιτ κανενός FKK.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Ισως ειναι νεα και πρεπει να πουτανιασει λιγο..Δοκιμασα Σαμπινα Τα βυζιά ειναι αυτά της φωτο ή έστω παρεμφερή ομως πολυ μη μου άπτου σε πιασιμο γλειψιμο προσπαθουσε συνεχώς να το αποφύγει. Δε θα ξαναπάρω. Απλά ως βυζολάγνος κάθε βυζαρού τέτοιου μεγέθους θεωρώ must να τη δοκιμασω για μια φορά...
Αν συνεχισει και μετα να ειναι απομακρη θα παει στην κατηγορια "Βικτωριας" και αυτη..
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Παντως αν και στις πρωτες φωτο την βλεπεις καπως ανατολικομπλοκιτισα, στην 3η φωτο με τα εσωρουχα λατινιζει λιγο..Ισως να ειναι νεα και πρεπει να πουτανιασει λιγο..
Αν συνεχισει και μετα το πουτανιασμα να ειναι απομακρη θα παει στην κατηγορια "Βικτωριας" και αυτη..
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Καλα αυτο ειναι πασιφανες και υπαρχει καιρο, μην κολλας..Τι να'χω καεί ρε τύπε. Εδώ η αλυσίδα του Πειραιώς 193 πασάρει φωτογραφίες της Ewa Sonnett ως Μόνικα τόσα χρόνια και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Συμπαθητική φαίνεται, αλλά όπως είπε κι ο στηθαγωνιστής Katourokavlas, πρέπει να γράψει πουτανοχιλιόμετρα πριν καταθέσουμε τον οβολό μας...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23