theScientist
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 222
- Πόντοι
- 1
Εγώ πάντως αυτήν την Αννέτα όσες φορές και να την πήρα τηλέφωνο δεν την πέτυχα. Παλτό παλτό αλλά φαίνεται να έχει δουλειά το κορίτσι.
Εξηκίου 18Γειά χαρά στην παρέα. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την Τζούλια την βυζαρου από τροφωνιου και παλιά βεργας....?
Πήγα πάλι σήμερα στην τροφωνιου και στα 3 και δεν υπάρχει..... Είχα ξαναπάει πριν κάνα 20ημερο αλλά τίποτα πάλι....
Πήγα στης 2:30 μήπως έχει άλλη βάρδια η το σταμάτησε το άθλημα.....?
Αν έχει κανείς το κινητό της ας μου το στείλει σε μήνυμα. Ευχαριστώ.
Το νήμα για να ξαναγεννηθεί και να επιβιώσει χρειάζεται έναν βυζοSmirni έστω και με μια ενημέρωση την εβδομάδα!
ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΣΟΥΛΟΥΠΙ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.
τυπικες υπηρεσιες χωρις κατι το ιδιαιτερο.παντου παχος και λιπος.Δυστηχως δεν αξιζει η επισκεψη.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΜΕΓΑ ΒΥΖΟΑΛΕΡΤ!!!
ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠ ΤΟ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ 39 (ΨΙΛΟΠΙΟΜΕΝΟΣ) ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ (ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ). Η ΤΣΑ2 ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΑΑΑΛΑ.ΒΓΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΡΙΣΤΗΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΟΜΠΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΛΑΟΥΡΑ. ΒΓΗΚΕ ΤΟ 10ΑΡΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΠΟΝΙΑ ΧΑΛΑΛΙ. ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΡΟΥΜΑΝΑ. ΟΡΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΠΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ!!!
Λογικα 3η βαρδεια να φανταστω...αφου γραφει ηταν ψιλο πιωμενος.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΜΕΓΑ ΒΥΖΟΑΛΕΡΤ!!!
ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠ ΤΟ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ 39 (ΨΙΛΟΠΙΟΜΕΝΟΣ) ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ (ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ). Η ΤΣΑ2 ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΑΑΑΛΑ.ΒΓΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΡΙΣΤΗΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΟΜΠΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΛΑΟΥΡΑ. ΒΓΗΚΕ ΤΟ 10ΑΡΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΠΟΝΙΑ ΧΑΛΑΛΙ. ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΡΟΥΜΑΝΑ. ΟΡΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΠΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ!!!