Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
βουρβαχη παλια θυμαμαι μια βαλεντινα με μεγαλες βυζαρες
====
Και πριν Κ 61 κλπ και πιο πριν Αγιου Μελετίου 37 ως Καρολινα..Από το Μπρνο, πολυ γνωστή,,, Παρήκμασε πολυ στο τέλος, ποτο κλπ , ψαχνοταν για γκομενο, Τελευταία δούλευε στον Βολο,  οπου προπερσι ήταν και η Ηρα η Τατάρα ... :tits:

bigboobslover93

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
====
Και πριν Κ 61 κλπ και πιο πριν Αγιου Μελετίου 37 ως Καρολινα..Από το Μπρνο, πολυ γνωστή,,, Παρήκμασε πολυ στο τέλος, ποτο κλπ , ψαχνοταν για γκομενο, Τελευταία δούλευε στον Βολο,  οπου προπερσι ήταν και η Ηρα η Τατάρα ... :tits:
που στον Βόλο;

jil2

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
0
Tζουλια οχι Τρωφονιου αλλα Εξηκιου κοντα Λιοσιων γκρι πορτα......αναμενει πρωι 11.00 πμ εως 16.30 μμ

Επισκέπτης
====
άλλη μια φόλα που προμοταρε ο ταπεινός ινδιάνος

bill971

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
18
Πόντοι
0
====
on

Τη Βαλεντίνα μήπως τη λέγανε και Άντζελα;
Ρωσίδα παντρεμένη χωρισμενη, με δύο παιδιά; Με βυζάρες σα φορτηγά. Γεματούλα. Όχι χοντρή. Έδινε και κωλαράκι αν πήγαινες τακτικά. 1,70 περίπου, μακρύ ίσιο μαλλί και πολύ καλή επαγγελματίας.
Δούλευε και μόνη της. Ερχόταν σπίτι. Πολύ καλό εργαλείο.
Μήπως λέμε την ίδια; Πριν 8 χρόνια περίπου.

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
Η Κλεοπατρα με τις βυζαρες που δουλευε τελευταια τροφωνιου υπαρχει πουθενα???

yes-baby

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
82
Πόντοι
0
πηγα προχθες στην ιασωνος στα πρωτα ,και πετυχα την Δημητρα μια ελληνιδα, ακα υπο μπουκι και τελειωμα στα βυζια! να πατε θα φυγουν ολαα

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

yes-baby

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
82
Πόντοι
0
Καμια καλη βυζαρου σημερα απογευματινη βαρδια ξέρουμε ?

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Επίσκεψη γύρω στις 10 Αυγούστου.....Δυο καταθέσεις έγιναν με απόσταση μιας μπουρδελοπόρτας....Έφτασα 11 το πρωί στο πρώτο στην Εξηκίου όπου η Τζούλια μόλις ξεκινούσε οπότε την άφησα να ετοιμαστεί και πέρασα αργότερα....πρέπει να πω ότι και ντυμένη είναι παρα πολύ εντυπωσιακή !!!Δεν ξέρω για άλλους συναθλητές εγώ όμως τη γουστάρω πολύ!
Ξεκίνησα λοιπόν στο παραδιπλανό στην Εξηκίου όπου εμφανίστηκε η Μελίνα με μεγάλο στήθος και πολύ γλυκό πρόσωπο....Όπως ήταν γελαστή και πρόσχαρη στο σαλόνι έτσι ήταν και στο δωμάτιο.Και γελάσαμε και το μουνάκι της με άφησε να της χαϊδέψω και ωραία πίπα μου έκανε και όταν της ζήτησα να έρθει επάνω μου ήταν απίθανη....Πηδιόμασταν αργά και απολάμβανα μια τα μεγάλα στήθη της μια τα απαλά φιλάκια της αλλά και την καυλιάρικη φωνή της....τελείωσα με την ησυχία μου μ αυτήν επάνω μου!Μ άρεσε παρα πολύ!!!!
Σειρά τώρα παίρνει η Τζούλια....Το δωμάτιο μικρό και δροσερό και σε λίγο εμφανίζεται!!!!Για μένα είναι ο ορισμός της γυναικάρας....Απίθανα τριψίματα αργή πίπα και ατελείωτα χάδια....όταν ελευθέρωσε τα βυζιά της την ώρα της πίπας ένιωσα απίστευτη καυλα!!!Φυσικά κι αυτή την ήθελα επάνω μου!Ασχολήθηκα για ώρα με τα ονειρεμένα πελώρια βυζιά της....ένιωσα τις ρώγες της να σκληραίνουν από τη γλώσσα μου!!!την χούφτωνα παντού και πραγματικά ήταν απολαυστική!!!Άρχισα να χύνω και να νιώθω πως πετάω....άδειασα!!!¨Εβαλε τις θεϊκές βυζάρες της στο σουτιεν με χαιρέτησε γλυκά και βγήκε απ το δωμάτιο....έμεινα να την κοιτάζω και να μην την χορταίνω!ΥΠΕΡΟΧΗ!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Επίσκεψη γύρω στις 10 Αυγούστου.....Δυο καταθέσεις έγιναν με απόσταση μιας μπουρδελοπόρτας....Έφτασα 11 το πρωί στο πρώτο στην Εξηκίου όπου η Τζούλια ...
...
Ποια Τζούλια;
Η ηθοποιός;

Jonh89

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Like
36
Πόντοι
0
Παίδες, κανένα νέο απο την Αννέτα, με τα τεράστιους βύζους, 7αρια, έχουμε? Ωλενου παλαιότερα, βουλγαρα, αγγελία η τηλέφωνο?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Συνημμένα

• 2grhv6.jpg