βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Θρεντ του κώλου...εχεις δικιο παω διπλα με τους κωλους
Θρεντ του κώλου...εχεις δικιο παω διπλα με τους κωλους
Παίδες, κανένα νέο απο την Αννέτα, με τα τεράστιους βύζους, 7αρια, έχουμε? Ωλενου παλαιότερα, βουλγαρα, αγγελία η τηλέφωνο?
Φίλε ΜΑΚΡΙΆ.Καποιος συναγωνιστης ο οποιος εχει βρεθει με την εν λογο κοπελα υπαρχει ?? φαινετε αρκετα big boob
Καποιος συναγωνιστης ο οποιος εχει βρεθει με την εν λογο κοπελα υπαρχει ?? φαινετε αρκετα big boob
Ναι εκεί είναι συναγωνιστή, αλλά τι να την κάνεις αφού είναι φόλα και βιάζεται να σε ξεπετάξειΚαλημέρα συναγωνιστές, θα έρθω Αθήνα την Δευτέρα. Η Κορίνα (πρώην Αίντα) εργάζεται κανονικά τα πρωινά Φωκαίας 24 ή έχει αλλάξει πόστο ?
Αν δεν ειχα διαβασει τις κακες κριτικες θα ειχα παει!! Αυτες οι βυζαρες..αααχχΑν έχεις ένα 50άρικο για πέταμα... πέταξέ το αλλού. Τα χειρότερα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου.
ΜΑΚΡΑΝ πιο ωραία πέρναγα με τις φωτογραφίες της απ το σπιτάκι μου.
Καλη βυζοσεζον αλανια!
Σε αυτην την Παολα στο Περδικας 3 3Βαρδια πηγε κανεις με θρασος γιατι εχω ακουσει οτι ειναι και μυγιαγγιχτη..
Αναμενουμε ηλικια, σωμα και βυζια, πριν παω να τα δω ο ιδιος..
Μήπως δουλεύει και στο Ιωαννίνων 3 ισόγειο από τις 10 μέχρι τις 14:00?Κύριοι,
θέτω υπόψιν σας τη Σόνια, μιλφ, 4ρια, Κων166 ισόγειο, με ειδικό ωράριο, από 6 τα χαράματα έως τις 10 το πρωί.
Χαχα ετσι ηταν το πρωτο ονομα της βυζοΡομπερτας στον ιδιο οικο!Κύριοι,
θέτω υπόψιν σας τη Σόνια, μιλφ, 4ρια, Κων166 ισόγειο, με ειδικό ωράριο, από 6 τα χαράματα έως τις 10 το πρωί.