kavlasyros
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια τέτοια που βρίσκουμε?
Η Ελενα με τα τερατοβυζα κτυπησε αστερι οχι βεβαια στα υπερ μεγεθη αλλα κοντοπουτανο καυλιαρικο με ωραιο σωματακι καμπυλατο και σε διπλο που τις πηρα ειναι ολα τα λεφτα.Τα κανει ολα και συμφερει.Ετοιμος ημουνα να παρω και την Αννουλα αλλο βυζοτερας και πολυ γλυκια στο προσωπο αλλα ας οψεται η ρημαδα η κριση
Ολοι μας θελουμε τις διάφορες βυζούδες του δικτύου αλλα αντε τις βρεις γιαυτο παλευουμε με οτι καλυτερο μπορει να μας δωσει η ψωροκοσταινα γιατι υπαρχει και η παροιμια που λεει απο το ντιπ και ολοτελα καλη και η ΠαναγιωτεναΠεσ'τα ρε Ζάρα, μάστορα...αλλά με τέτοια βυζοδίψα στην Ψωροκώσταινα, οι παραισθήσεις και οι βυζοαντικατοπτρισμοί έχουν αρχίσει να γίνονται κάτι κοινό...ιδίως άμα βλέπουμε και τις διάφορες βυζούδες του δικτύου.
..απο τοτε που γραφτηκα στο site νομιζω την ψαχνεις φιλε zara, μηπως να το ξεχασεις και να προχωρησεις σε οτι υπαρχει πραγματικα?www.2busty.net/2016/roxi-red-the-skin-tight-suit/#]http://www.2busty.net/2016/roxi-red-the-skin-tight-suit/#[/url]
Εμείς όλοι ψάχνουμε κάτι τέτοιο όπως η Roxi Red . Αυτή μου θυμίζει για τους παλαιότερους την Μαρία στο Αγίου Πέτρου που είναι κλειστό που δεν έβρισκες δωμάτιο .
Ο zaras είναι οραματιστής, ενώ εσύ είσαι πραγματιστής...απο τοτε που γραφτηκα στο site νομιζω την ψαχνεις φιλε zara, μηπως να το ξεχασεις και να προχωρησεις σε οτι υπαρχει πραγματικα?
..και γενικα να γραφουμε γι αυτα που υπαρχουν γιατι καποιοι τα θεωρουν μεγαλα, και αν γινετε χωρις αρνητικες κριτικες?
..μπορεις αν θελεις να φτιαξεις ενα νεο Topic που να λεγετε Αγελαδομασταρα ή οτι αλλο σε αυτο το μεγεθος!
..αν περιμενουμε να γαμησουμε την Roxi Red για να το ποσταρουμε, το θρεντ θα παει άκλαφτο!
Με εκτιμιση και σεβασμο παντα!
Εγώ νομίζω ότι ο ΜΕΓΑΣ Yorkie πρέπει να κάνει ένα τέτοιο δώρο στον αξιότιμο Zara!..απο τοτε που γραφτηκα στο site νομιζω την ψαχνεις φιλε zara, μηπως να το ξεχασεις και να προχωρησεις σε οτι υπαρχει πραγματικα?
..και γενικα να γραφουμε γι αυτα που υπαρχουν γιατι καποιοι τα θεωρουν μεγαλα, και αν γινετε χωρις αρνητικες κριτικες?
..μπορεις αν θελεις να φτιαξεις ενα νεο Topic που να λεγετε Αγελαδομασταρα ή οτι αλλο σε αυτο το μεγεθος!
..αν περιμενουμε να γαμησουμε την Roxi Red για να το ποσταρουμε, το θρεντ θα παει άκλαφτο!
Με εκτιμιση και σεβασμο παντα!
Εινα και αυτο ενα Point of view,Ο zaras είναι οραματιστής, ενώ εσύ είσαι πραγματιστής.
Άστον τον άνθρωπο να εκφραστεί, έτσι ώστε να έχουμε υπόψη μας το limit up.
Yorkie?Εγώ νομίζω ότι ο ΜΕΓΑΣ Yorkie πρέπει να κάνει ένα τέτοιο δώρο στον αξιότιμο Zara!
Εινα και αυτο ενα Point of view,
απλα καποιοι οταν τους λες οτι αυτα που γραφουν δεν ειναι για το συγκεκριμενο θρεντ
αποθαρυνονται και σου λενε να παει να χεστει δεν ξαναγραφω τιποτα, αστους αμα βρουν να πηδηξουν την Velba για να το γραψουν!
..στο ειδικο θα εχει την πρωτη γραμμη αυτου που το ανοιξε και την δευτερη να λεει Τζουλια και τελος.Πάντως δύο ξεχωριστά θρέντ ίσως και να χρειάζονται, ας μείνει αυτό για γενικές βυζοπούλες και ας έχουμε και ένα για ειδικό συναγερμό αγελαδομασταριών.