Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (12 μέλη και 82 επισκέπτες)

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Τι ακριβως ειχε πει γι αυτην την γιγαντομαστου και σου εδωσε τετοια εντυπωση? Υπαρχει καποια ενημερωση στο παλαι ποτε αρχειο σου? Πως λεγοταν αυτος που το ειχε αναφερει?
Πειραια που σε σπιτι ας πουμε ή σε καποιο χωρο 'η γενικα? Μηπως ελεγε ψεματα?
Παρολο που δεν μιλιομαστε πια δεν λεει ψεματα.Ο λογος που δεν μιλιομαστε ειναι οτι δεν θελει να πει.
Για τον πειραια που εχω αναφερει προκειται για χωρισμενη που κανει πριβε και εχει 8ρι με κανονικο κορμι αλλα δεν εχω αλλη πληροφορια.

Γενικα αυτες με τα θηρια δεν ειναι εκδιδομενες.Ειναι της διπλανης πορτας που βγαζουν μεροκαματο η δεν φαινονται καν κι οποιον τσιμπησουν.Ειναι δυσκολη η προσβαση αλλα ειμαστε πολλοι εδω και κατι θα βγει αμα ψαξουμε

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Για τον πειραια που εχω αναφερει προκειται για χωρισμενη που κανει πριβε και εχει 8ρι με κανονικο κορμι αλλα δεν εχω αλλη πληροφορια.

μακαρι να μαθαιναμε πληροφοριες.....

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Παρολο που δεν μιλιομαστε πια δεν λεει ψεματα.Ο λογος που δεν μιλιομαστε ειναι οτι δεν θελει να πει.

Γενικα αυτες με τα θηρια δεν ειναι εκδιδομενες.Ειναι της διπλανης πορτας που βγαζουν μεροκαματο η δεν φαινονται καν κι οποιον τσιμπησουν.Ειναι δυσκολη η προσβαση αλλα ειμαστε πολλοι εδω και κατι θα βγει αμα ψαξουμε

Δηλαδή σχέσεις και τέτοια. Δεν με χαλάει καθόλου, να τις βλέπουμε βέβαια τις κοπέλες και κάπου γιατί μια ο γκασμάς, μια η άβυζη και άκωλη σιδερώστρα και μια σου η ελλεϊνίδα, να που έχουμε μπουχτίσει. :rolleyes:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
εχω αναφερει για  μια Ντiανα που  ειδα οτι  δουλεύει  στο  Kleopatra=  -  Θεσσαλονίκης 81  Νέα Φιλαδέλφεια/ αν  μπορεί  καποιος  ποιος τα εκει να τσεκαρει.
Ισως να μην ειναι  η Ντiανα- πρωην Τροφωνιου 11 επανω// Ιδου  και φωτός .. :tits:

..ρε παληκάρι, έλεος...τριάρια και photoshop...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
Ιουλιανου 71 Γκαλινα απο Μεταξουργείο (Κολοκυνθους 63,38,Κολωνου 47οροφος κλπ) ξανθοκαστανη πολυ χοντρη μιλφογκιλφ με 4αρια βυζια, με ακα τελειωτικο ...
...

Την είδα πριν λίγο.
Αυτά τα βυζιά εμένα μου φαίνονται 5ρια plus.
Φόραγε κομπινεζόν, προφανώς για να καλύψει το ότι από τη μέση και κάτω είναι σαν πολική άρκτος (όχι από μεταμφίεση λόγω Απόκρεω, αλλά από λίπος, λόγω Φύσης).

Κύριοι, σήμερα είναι η Εθνική Εορτή των νεοελλήνων μασκαράδων.
Είναι η μόνη ημέρα θρησκευτικού χαρακτήρα, που είναι τόσο κοντά στο Διονυσιακό - Αριστοφανικό - παγανιστικό - πουτανικό στοιχείο.
Σπεύσατε να γαμήσετε, το απαιτεί η μέρα, και τα μπουρδέλα είναι άδεια!

Επισκέπτης
Την είδα πριν λίγο.
Αυτά τα βυζιά εμένα μου φαίνονται 5ρια plus.
Φόραγε κομπινεζόν, προφανώς για να καλύψει το ότι από τη μέση και κάτω είναι σαν πολική άρκτος (όχι από μεταμφίεση λόγω Απόκρεω, αλλά από λίπος, λόγω Φύσης).

Είναι η μόνη ημέρα θρησκευτικού χαρακτήρα, που είναι τόσο κοντά στο Διονυσιακό - Αριστοφανικό - παγανιστικό - πουτανικό στοιχείο.
είναι σχεδόν 5αρια της γκαλινας αν δεν εχει αδυνατισει

αλλα είναι μικροτερα όταν είναι γυμνη απ όταν φοραει εσωρουχα

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Δεν ξέρω αν φταίει η αγαμία, αλλά μετά από κριτικές και σχόλια άρχισα να το σκέφτομαι να πάρω την Γκαλίνα μετά από την Αϊντα και την Τζούλια όταν γυρίσω...όχι ότι έχω δει και καμιά από τις τρείς.

Οξαποδω έγραψε:

Χωρίς λεφτά και μακριά από την πόλη, ποοοοοοοόνοοοςςς. :headbang:  :s&m_3: Μακάρι από του χρόνου ή του παραχρόνου να είμαι μόνιμα πίσω στην Αθήνα πια.

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω τον Οξαποδω που με παρεπεμψε στο λινκ αλλα δεν βρηκα ΟΥΤΕ ΜΙΑ απο αυτες που ελεγε η ααναφορα του συναδελφου!Εκτος αν ορισμενες απο αυτες που ειδα που ειχα λιγο στηθος της νοουσε οτι ειχαν πολυ. Αλλα πολλα ονοματα ηταν αλλα οποτε μαλλον δεν ηταν αυτες.
Παντως ηταν σουρεαλιστικη εικονα, να ειμαι εγω με την γραβατα και να σερνω την χειραποσκευη αναμεσα στους πακιστανους!
Παντως ειδα πολλες εντυπωσιακες παρουσιες, τοσα σπιτια που εχασα μπαλα, ουτε θυμαμαι σε ποιες δυο πηγα!
Ελπιζω σε καλυτερη τυχη την επομενη φορα.
Αν εμενα Αθηνα καθε μερα εκει θα ημουν... 20 ευρω??
Καθε μερααααα!!!!!!  :knockinb: :fuck1:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Αμα της Λανα τα βυζια ειναι πανω απο 4αρια και πολυ ειπα τοτε ειμαι παντελως τυφλός .
Δεν αξιζει ,μην δοκιμαστε , εγω εστριψα και εφυγα απο την Ιωαννινων ...

Περαστικα μας για μια ακομα φορα ....

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Tην Γκαλίνα τη βρίσκουμε πρωί ή απογευμα;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Αμα της Λανα τα βυζια ειναι πανω απο 4αρια και πολυ ειπα τοτε ειμαι παντελως τυφλός .
Δεν αξιζει ,μην δοκιμαστε , εγω εστριψα και εφυγα απο την Ιωαννινων ...

Περαστικα μας για μια ακομα φορα ....

Εγώ την αλήθεια είπα:

Σήμερα το πρωί είδα τη Λάνα, Ιωαννίνων 3 ισόγειο.
4ρια.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Σωστος.Και παλι επειδη εχει μεγαλες πλατες ,χανονται .

Alex Doo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Κριτικές
11
Like
132
Πόντοι
11

Φίλοι καλημέρα, για τη συγκεκριμένη ελληνίδα έχουμε κάποιο info; (Ζητώ συγνώμη αν έχει ήδη αναφερθεί, απλώς είχα μέρες να μπω στο σάιτ)

inviteme

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
ημαρτον  - ξε  ήμαρτον-  και επειδη  μού την ψιλοειπαν  και μενα  για την  Ντιανα- ας πάμε  στα πιο  διπλανά και ακριβα ,,, Εχει ανοιξει  και καποια  σχετική συζήτηση  για το ποια ειναι η  νεαρα - Καλο σας  απόγευμα  :)

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
108
Πόντοι
0
Vyzoalert
Ιασονως 19 οροφος πρωτη βαρδια
Ροντιτσα απο μολδαβια
Νεοτατη
Βελουδινο δερματακι
Φρεσκοτατο κορμακι
Αματσουρ φαση απο υπηρεσιες δεν ξερω μια πιπα εδωσα για να πασπατευω ολη την ωρα τα βυζια της
Τωρα για μεγεθος σαν της λαουρας απο φ67 η τζενη το γυφτακι αλλα σε εκδοση 18 χρονου 3.5αρια δηλαδη γεματα και στητα λογω ηλικιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom