Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (7 μέλη και 73 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.104
Πόντοι
14.615
Λανα θα ειναι απο την επομενη εβδομαδα οποτε μην κατεβειτε.

Σε στοχευμενα σπιτια που πηγα απο την ενημερωση του Φανουρη εχω να πω:

Στα Αλκ16 εκτος απο το μεσαιο που ηταν μια Συλβια τιποτα το σπουδαιο.

Ιουλιανου εμφανιστηκαν οι 2 καινουργιες ...αστα να πανε ....

Διδ27 η τυπισσα ειναι 1.80 νταρντανα αλλα 3αρι και πολυ ειπα .Ευγενεστατος ο τσατσος.

Φωκ8 πανω τιποτα και Ιωαννινων 3 το πανω με τις βραζιλιανες μαυρουκες ,το κατω ειχε μια Ασιατισσα

Δευκαλιωνος τιποτα γιατι ελειπε
Έχεις απαιτήσεις, είσαι εκλεκτικός, βάζεις ψηλά τον πήχυ.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.473
Πόντοι
1.960
Ο Χριστος και η Παναγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[xhamster]
]

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Άμα φάει κανείς βυζοσκάμπιλο από αυτήν μένει στον τόπο, έτσι; Τελειωμένος. :dancing: :2funny: Θυμίζει την Miosotis.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Ο Χριστος και η Παναγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[xhamster]
]
Την αμφισβητουσαν στο instagram οτι ειναι ψευτικα και εβγαλε το βιντεακι και τους εστειλε για τσαι ....αν ειχαμε τετοιο κομματι εδω δεν μπορω να φανταστω τι θα γινοταν... βεβαια οι πληροφοριες μου αναφερουν οτι υπαρχει αλλα την τρωει καποιος μονοφαγας απο δω μεσα και εμεις καθομαστε παγωτο .Ας βγει και ας πει που ειναι και πως μπορουμε και μεις οι υπολοποι να ζησουμε τετοια εμπειρια  ..

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Zaras έγραψε:
Την αμφισβητουσαν στο instagram οτι ειναι ψευτικα και εβγαλε το βιντεακι και τους εστειλε για τσαι ....αν ειχαμε τετοιο κομματι εδω δεν μπορω να φανταστω τι θα γινοταν... βεβαια οι πληροφοριες μου αναφερουν οτι υπαρχει αλλα την τρωει καποιος μονοφαγας απο δω μεσα και εμεις καθομαστε παγωτο .Ας βγει και ας πει που ειναι και πως μπορουμε και μεις οι υπολοποι να ζησουμε τετοια εμπειρια  ..

Μην λες τέτοια ρε Ζάρα, ανάβεις φωτίες που δεν σβήνουν με τίποτα. :orchestra:

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.473
Πόντοι
1.960
Τρελαθηκες μυστη μου ε?
Εγω αυτο που ξερω ειναι τουλαχιστον οτι βρισκετε στην Ηπειρο μας και οχι στου διαολου τη μανα το Αμερικα, και συγκεκριμενα στο Holland.
Τι εννοεις την τρωει καποιος μονοφαγας??? εχει βγει στο κλαρι αυτο το σπανιο γιγαντομαστοειδη????
Για πες για πες???

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Στην Ολλανδια βρισκεται η τυπισσα σωστα .
Εγω μιλαω για εδω ομως που υπαρχει ιδιου μεγεθους στην Ελλαδα και την τρωει μονοφαγας απο εδω μεσα...
Επειδη μαλλον δεν τον περνει να βγει και να πει γιατι θα πεσει κραξιμο,ας βγει και καλα και ας αναφερει οτι εχει ακουσει μια πληροφορία ....
Δεν καταλαβαινω γιατι το κραταει κρυφο...
Ειχα αναφερει και παλαιοτερα οτι υπαρχει τετοιο μεγεθος προς Πειραια μερια τοτε αλλα μπορει και να μην ειναι εκει πια ...αλλα μουγκα .
Καταλαβαινουμε οτι μπορει να ειναι κρυφο το σπιτι και να υπαρχει θεμα αλλα αυτο μπορει να λυθει με τηλ ραντεβου απλά .
Μαλιστα εκοψε και απο την Τζουλια οταν βρηκε αυτή και εμεις κατσαμε στο παγωτο...

Θελετε να με πεισετε οτι δεν υπαρχει ουτε μια με αυτο το μεγεθος εδω ?Δεν παιζει αυτο και ειδικα τωρα που υπαρχει πεινα.Απ ολα εχει ο μπαχτσες απλά να μοιραζετε την πληροφορια αδερφια και ειδικα ο εν λογω πρωην συναγωνιστης ..τρομαρα του

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Μέγεθος Himiwako δε νομιζω ότι υπάρχει στην Ελλάδα. Ούτε σε εκδιδόμενη, ούτε σε μη εκδιδόμενη. Μεγέθη Λάουρας πιθανόν να υπάρχουν αλλά αν δουλεύουν με φίλους και γνωστούς ίσα ίσα για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους, είναι δύσκολο να το μάθει κανείς. Ελπίζω αν κάποιος έχει πληροφορίες να τις μοιραστεί έστω με PM.

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Ας μας δωσει τα φωτα του ο συναδελφος...ποιος ξερει μπορει να εχει ν κερδισει και κατι απο εμας...

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Καλά, ούτε με άλλο account να μας ρίξει τις πληροφορίες; Λίγη βοήθεια στον λαό ρε, πεινάμε και διψάμε άγρια για ζουμερά μαστάρια. :helpplea: :kneel: Και στο μέγεθος HimiWako να μην είναι, μεγαλύτερα από της Τζούλιας θα έχει φάση, ιδίως αν είναι νεώτερη.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Μέγεθος Himiwako δε νομιζω ότι υπάρχει στην Ελλάδα. Ούτε σε εκδιδόμενη, ούτε σε μη εκδιδόμενη. Μεγέθη Λάουρας πιθανόν να υπάρχουν αλλά αν δουλεύουν με φίλους και γνωστούς ίσα ίσα για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους, είναι δύσκολο να το μάθει κανείς. Ελπίζω αν κάποιος έχει πληροφορίες να τις μοιραστεί έστω με PM.
Και ομως υπαρχει αλλα εχει θεμα και στο ντυσιμο και φοραει ριχτα οπως μου ελεγε ο μονοφαγας .Το θεμα ειναι να μοιραζομαστε τις πληροφοριες  αν βρουμε κατι επιπεδου τζουλιας τουλαχιστον γιατι αν περιμενουμε απο το μονοφαγα αστα να πανε .

Πηγαινε και κατσε στην 3η Σεπτ στο μαγαζι με τα εσωρουχα για μεγαλα μεγεθη απ εξω και θα δεις ποσες τζουλιες και πανω υπαρχουν

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Στην 3η Σεπτεμβριου είχα δεί 2-3 μεγαλόστηθες(4-5αρια), αλλά όλες ήταν παντρεμένες με βέρες και τον αντρούλη παραμάσχαλα, αλλά το μαγαζί αυτό δεν το είχα δει όταν την διένυα την συγκεκριμένη οδό. :think: Στο VRISKO αναφέρει www.vrisko.gr/details/map/01b_665k54d2_d6k6_1a66bf2k36a0c1?LogEntryType=ShowMap]Alpida ΕΠΕ[/url] και www.vrisko.gr/details/map/_76_1c6h1gcc371k54c1c04_6e054h14?LogEntryType=ShowMap]ΛΗΔΑ[/url].

Μια βοήθεια κύριε συνάδελφε;

Αν αυτές οι Τζούλιες κιόλας είναι και ελεύθερες, πάρτυ. :rockon:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Στην 3η Σεπτεμβριου είχα δεί 2-3 μεγαλόστηθες(4-5αρια), αλλά όλες ήταν παντρεμένες με βέρες και τον αντρούλη παραμάσχαλα, αλλά το μαγαζί αυτό δεν το είχα δει όταν την διένυα την συγκεκριμένη οδό. :think: Στο VRISKO αναφέρει www.vrisko.gr/details/map/01b_665k54d2_d6k6_1a66bf2k36a0c1?LogEntryType=ShowMap]Alpida ΕΠΕ[/url] και www.vrisko.gr/details/map/_76_1c6h1gcc371k54c1c04_6e054h14?LogEntryType=ShowMap]ΛΗΔΑ[/url].

Μια βοήθεια κύριε συνάδελφε;

Αν αυτές οι Τζούλιες κιόλας είναι και ελεύθερες, πάρτυ. :rockon:
Δεν το εχεις δει γιατι ειναι στην πολυκατοικια δεξια οπως τελειωνει η 3ηςΣ προς Αγ Μελετιου .Εχει παραθυρα μεγαλα υπερυψομενα αλλα μπαινουν θηρια μεσα ιδιαίτερα Σαββατο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν το εχεις δει γιατι ειναι στην πολυκατοικια δεξια οπως τελειωνει η 3ηςΣ προς Αγ Μελετιου .Εχει παραθυρα μεγαλα υπερυψομενα αλλα μπαινουν θηρια μεσα ιδιαίτερα Σαββατο
Εκει που ειχε παιχνιδια μοντελισμο παλια,μαλλον.Με υπερυψωμενα.Διπλα σχεδον στην Αγιου Μελετιου.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.473
Πόντοι
1.960
Στην Ολλανδια βρισκεται η τυπισσα σωστα .
Εγω μιλαω για εδω ομως που υπαρχει ιδιου μεγεθους στην Ελλαδα και την τρωει μονοφαγας απο εδω μεσα...
Επειδη μαλλον δεν τον περνει να βγει και να πει γιατι θα πεσει κραξιμο,ας βγει και καλα και ας αναφερει οτι εχει ακουσει μια πληροφορία ....
Δεν καταλαβαινω γιατι το κραταει κρυφο...
Ειχα αναφερει και παλαιοτερα οτι υπαρχει τετοιο μεγεθος προς Πειραια μερια τοτε αλλα μπορει και να μην ειναι εκει πια ...αλλα μουγκα .
Καταλαβαινουμε οτι μπορει να ειναι κρυφο το σπιτι και να υπαρχει θεμα αλλα αυτο μπορει να λυθει με τηλ ραντεβου απλά .
Μαλιστα εκοψε και απο την Τζουλια οταν βρηκε αυτή και εμεις κατσαμε στο παγωτο...

Θελετε να με πεισετε οτι δεν υπαρχει ουτε μια με αυτο το μεγεθος εδω ?Δεν παιζει αυτο και ειδικα τωρα που υπαρχει πεινα.Απ ολα εχει ο μπαχτσες απλά να μοιραζετε την πληροφορια αδερφια και ειδικα ο εν λογω πρωην συναγωνιστης ..τρομαρα του
Τι ακριβως ειχε πει γι αυτην την γιγαντομαστου και σου εδωσε τετοια εντυπωση? Υπαρχει καποια ενημερωση στο παλαι ποτε αρχειο σου? Πως λεγοταν αυτος που το ειχε αναφερει?
Πειραια που σε σπιτι ας πουμε ή σε καποιο χωρο 'η γενικα? Μηπως ελεγε ψεματα?

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα και απο μενα στην παρεα ομοιδεατες μου! Μετα απο αιωνες κατεβαινω ξαφνηκα στην πρωτευουσα και θελω λιγο τα φωτα σας.
Για να μην ρωταω συνεχεια φιλους του φορουμ και γινομαι κουραστικος, ριχνω εδω την ερωτηση για το τι παιζει τωρα σε εσας. Θα κανω και εγω τις σβουρες μου αλλα σε αντιθεση με εμας στην Θεσνικη που ειναι 1 δρομος ολος και ολος, εσεις εχετε τα απειρα διασκορπισμενα παντου και θα φαω μερες να τα βρω, αν δεν πεθανω στην διαδρομη! Οποτε παρακαλω για την βοηθεια σας. Εστω στειλτε με ερευνιτη να πω τι βρηκα, αλλα τουλαχιστον να ξερω που παω!
:hi:  :hi:  :hi:  :hi:

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και οχι τιποτα αλλο, αλλα και δεν υπαρχει καμοια προσφατη ενημρτωση, αλλα και απο τις τελευταιες σελιδες που διαβασα δν καταλαβα και τιποτα..  :huh:  :huh:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.104
Πόντοι
14.615

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
εχω αναφερει για  μια Ντiανα που  ειδα οτι  δουλεύει   στο  Kleopatra=  -  Θεσσαλονίκης 81  Νέα Φιλαδέλφεια/ αν  μπορεί  καποιος   ποιος τα εκει να τσεκαρει.
Ισως να μην ειναι  η Ντiανα- πρωην Τροφωνιου 11 επανω// Ιδου  και φωτός .. :tits:

Συνημμένα

• pic_1021145200130884309lathen.jpg
    pic_1021145200130884309lathen.jpg
    229,1 KB · Εμφανίσεις: 40
  • pic_1021145200130854309lathen.jpg
    pic_1021145200130854309lathen.jpg
    170,5 KB · Εμφανίσεις: 43

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom