Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (10 μέλη και 66 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
εγω μια ψαρα ειχα περασει με τη μαρια

Μάλλον μόνο εσύ, παίζει και να με παρέσυρες, νομίζω ότι είχες ξαναγράψει ότι πέρασες καλά μαζί της... Ίσως εξαίρεση, ίσως χαμηλές απαιτήσεις από μεριάς σου. Γιατί και μ' άλλους που μίλησαν όλοι παλτό μου την ανέβασαν, παλτό μου την κατέβασαν, εν γνώσει μου ότι δε θα ενθουσιαστώ κιόλας πήγα αλλά τέτοια αποτυχία ομολογουμένως δεν την περίμενα... Και δεν παίζει θέμα όρεξης κ.τ.λπ., ήταν γενικώς εκτός τόπου και χρόνου στη συμπεριφορά της. Άλλωστε το είχα μυριστεί κανα δυο φορές που είχα πάει γύρω στις 4:30 - 4:45 στα πλαίσια τσάρκας για αν τη δω και μου είχε πει η τσατσά ετοιμάζεται να φύγει, είχα παρακαλέσει τότε να βγει έστω να τη δω στη φάτσα και δεν έβγαινε με τίποτα... Όταν βλέπεις κοπέλα να τα μαζεύει από τις 4:30 για να φύγει, η εμπειρία μου μού λέει να μην περιμένεις πολλά. Και άλλη μια φορά που την είχα πετύχει τελικά στο σαλόνι ήταν ανέκφραστη τελείως...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.098
Πόντοι
14.615
Συνεύρεση με τη Μαρία στο Φωκαίας 17Α απόψε και πεταμένο 20άρικο... Ψυχρή, κομοδίνο όσο δεν πάει κι επιπλέον δεν είχαμε και χημεία, χάλι μαύρο, τα κάλλη της δεν ήταν ικανά να γλιτώσουν τη στύση μου από τη μετριότητα... Βασικά είχα χρόνια να πάω με κοπέλα που να 'ναι τόσο κομοδίνο, δεν έκανε απολύτως τίποτα, λες και πηδούσα φουσκωτή κούκλα... Ειλικρινά απορώ πώς ορισμένοι από εδώ μέσα έγραψαν ότι δεν είναι και τόσο χάλια. Κρίμα για την εμφάνιση της που είναι μπόμπα πραγματικά, απ' τις ωραιότερες γυναίκες που έχω πάει ποτέ μου αλλά τί να το κάνεις... Αν ήταν πιο έξυπνη και βασικά αν ήταν κατάλληλη γι' αυτήν τη δουλειά, θα μπορούσε να γίνει νούμερο 1 στουντιοκόριτσο και να κάνει ολόκληρη περιουσία. Δεν τη βλέπω να πολυκαιρίζει, στους ψαγμένους μπουρδελάκηδες θα διαδοθεί γρήγορα η φήμη ότι δεν "τραβάει", μόνο κάποια κορόιδα που θα τη δουν στην μπουρδελότσαρκά τους θα τσιμπήσουν... Προτείνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους βυζολάτρες που έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μην αφήσουν ούτε μια βυζοπούλα "παραπονεμένη" και αδιαφορούν για την απόδοση στο δωμάτιο, μόνο για το καρνέ δηλαδή και για τίποτ' άλλο. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και κριτική.
Η Μαρία έχει ανακλαστικά όπως το πλανκτόν και το κριλ στον Ατλαντικό.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Μάλλον μόνο εσύ, παίζει και να με παρέσυρες, νομίζω ότι είχες ξαναγράψει ότι πέρασες καλά μαζί της... Ίσως εξαίρεση, ίσως χαμηλές απαιτήσεις από μεριάς σου. Γιατί και μ' άλλους που μίλησαν όλοι παλτό μου την ανέβασαν, παλτό μου την κατέβασαν, εν γνώσει μου ότι δε θα ενθουσιαστώ κιόλας πήγα αλλά τέτοια αποτυχία ομολογουμένως δεν την περίμενα... Και δεν παίζει θέμα όρεξης κ.τ.λπ., ήταν γενικώς εκτός τόπου και χρόνου στη συμπεριφορά της. Άλλωστε το είχα μυριστεί κανα δυο φορές που είχα πάει γύρω στις 4:30 - 4:45 στα πλαίσια τσάρκας για αν τη δω και μου είχε πει η τσατσά ετοιμάζεται να φύγει, είχα παρακαλέσει τότε να βγει έστω να τη δω στη φάτσα και δεν έβγαινε με τίποτα... Όταν βλέπεις κοπέλα να τα μαζεύει από τις 4:30 για να φύγει, η εμπειρία μου μού λέει να μην περιμένεις πολλά. Και άλλη μια φορά που την είχα πετύχει τελικά στο σαλόνι ήταν ανέκφραστη τελείως...
επίτηδες το κανα ,επειδή κι εσυ με παρεσυρες στην αννα την αλβανιδα ;)

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Χαιρετώ τους βυζόλαγνους συναγωνιστές, lurker αρκετών χρόνων εδώ και επιτέλους έκανα account γιατί με τύφλωσαν και με’να πια οι ελλείψεις σωστού στήθους στις κορασίδες. :grin:

Μια ερώτηση μόνον να κάνω, γυρνώ από νησι γύρω στις 26 με 27 του μηνός, η Τζούλια ξέρουμε αν θα έχει φύγει ή αν καμιά άλλη  :tits: :tits2: θα φύγει μέχρι Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αυτήν την εποχή;

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Edit : Τώρα που το θυμήθηκα, πριν χρόνια, με αφορμή τις κριτικές του φόρουμ είχα δοκιμάσει να πάω να βρώ την Φωτεινή από την Διδύμου 20 :

Φαντάζομαι έχει φύγει χρόνια ή απλά έχει αλλάξει στέκι;

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Οντως και εμενα μου φανηκε τελειως ανεκφραστη! :rockon: Σαν να ειναι στα χαμενα! :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Στο Μεταξι και συγκεκριμενα στο Μεγαλου Αλεξανδρου 15 εχει μια νεαρη χοντρη Ρωσιδα με τεραστιες φυσικες βυζαρες!!! Δεν ειμαι ειδικος αλλα νομιζω ειναι 5ρια+++ , και βαλε δηλαδη! :rockon:
Στη μεταμεσονυχτια αλλαγη αναφερομαι.
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει στο συγκεκριμενο θρεντακι.Δεν θυμαμαι ονομα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Στο Μεταξι και συγκεκριμενα στο Μεγαλου Αλεξανδρου 15 εχει μια νεαρη χοντρη Ρωσιδα με τεραστιες φυσικες βυζαρες!!! Δεν ειμαι ειδικος αλλα νομιζω ειναι 5ρια+++ , και βαλε δηλαδη! :rockon:

Νομίζω ξέρω ποια λες, είχε σταματήσει για ένα διάστημα... Δε θυμάμαι όνομα όμως τώρα, είχε αναφερθεί ξανά στο thread...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Μαρία.Έχει περάσει και από Μαγνησίας 1.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Χαιρετώ τους βυζόλαγνους συναγωνιστές, lurker αρκετών χρόνων εδώ και επιτέλους έκανα account γιατί με τύφλωσαν και με’να πια οι ελλείψεις σωστού στήθους στις κορασίδες. :grin: :2funny:

Μια ερώτηση μόνον να κάνω, γυρνώ από νησι γύρω στις 26 με 27 του μηνός, η Τζούλια η γωνστή με το τεράστιο στήθος ξέρουμε αν θα έχει φύγει ή αν καμιά άλλη  :tits: :tits2: θα φύγει μέχρι Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αυτήν την εποχή;

Επισκέπτης
Ξερει κατι καποιος για την συγκεκριμενη απο Θησεως 40?

{copy paste το link για να φανει)

Αυτά τα δύο είναι διαφορετικά; :think: Γράφουν ίδια διεύθυνση.Και οι φωτό του χώρου δείχνουν ότι είναι το ίδιο μαγαζί. Η Ναταλί πού δουλεύει;

Κάτι βρομάει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.250
Πόντοι
1.960
Η συγκεκριμένη Ρουμάνα τύπισα δούλεψε στο στούντιο πριν αρκετά χρόνια, 4 τουλάχιστον, για λίγους μήνες.
Ανακάλυψη του PIATSA, γύρισε ξαφνικά στην πατρίδα της και έκτοτε αγνοείται η τύχη της. 
..μαλιστα,ευχαριστουμε για την πληροφορια!

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.250
Πόντοι
1.960
Παραθετω συζητηση απο ΗΕΓΜ μεταξυ πορνορεπορτερ για την Σαρα-φαντασμα και τον 5αρι οπλισμο της οπως λεγετε:

Ιάσωνος 37 ισόγειο:
DudeΣάρα η καστανόξανθη καινούρια μιλφ με το σχετικά καλό κορμί.
    Χθες το απόγευμα δούλευε στο Ιάσωνος 20γ.
    Ανακοινώθηκε τελειωτικό στο στόμα και κώλος.

professorx-Δεν πιστεύω να λες την μιλφ Σάρα απο τα Ιάσωνος 1,Διδύμου 20 για λίγο, Αλκιβιάδου 16Γ για λίγο, Φυλής 109 ισόγειο για λίγο,
          την ξανθιά με τις βυζάρες;Αυτή είναι μεγάλη φόλα.Ελπίζω να είναι καινούρια κοπέλα.

Dude-Δυστυχώς ομιλούμε για την ίδια Σάρα (με τις κάκιστες επιδόσεις στα ενδότερα) που πολύ σωστά ανέφερες κάποιους από τους πολλούς σταθμούς της μπουρδελοκαριέρα της.

:huh: Αν καποιος την δει οντως και ξερει περισσοτερες πληροφοριες,μερες,βαρδιες κλπ ας ενημερωσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom