Συνεύρεση με τη Μαρία στο Φωκαίας 17Α απόψε και πεταμένο 20άρικο... Ψυχρή, κομοδίνο όσο δεν πάει κι επιπλέον δεν είχαμε και χημεία, χάλι μαύρο, τα κάλλη της δεν ήταν ικανά να γλιτώσουν τη στύση μου από τη μετριότητα... Βασικά είχα χρόνια να πάω με κοπέλα που να 'ναι τόσο κομοδίνο, δεν έκανε απολύτως τίποτα, λες και πηδούσα φουσκωτή κούκλα... Ειλικρινά απορώ πώς ορισμένοι από εδώ μέσα έγραψαν ότι δεν είναι και τόσο χάλια. Κρίμα για την εμφάνιση της που είναι μπόμπα πραγματικά, απ' τις ωραιότερες γυναίκες που έχω πάει ποτέ μου αλλά τί να το κάνεις... Αν ήταν πιο έξυπνη και βασικά αν ήταν κατάλληλη γι' αυτήν τη δουλειά, θα μπορούσε να γίνει νούμερο 1 στουντιοκόριτσο και να κάνει ολόκληρη περιουσία. Δεν τη βλέπω να πολυκαιρίζει, στους ψαγμένους μπουρδελάκηδες θα διαδοθεί γρήγορα η φήμη ότι δεν "τραβάει", μόνο κάποια κορόιδα που θα τη δουν στην μπουρδελότσαρκά τους θα τσιμπήσουν... Προτείνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους βυζολάτρες που έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μην αφήσουν ούτε μια βυζοπούλα "παραπονεμένη" και αδιαφορούν για την απόδοση στο δωμάτιο, μόνο για το καρνέ δηλαδή και για τίποτ' άλλο. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και κριτική.