Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (2 μέλη και 100 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.012
Πόντοι
5.015
είναι γιγαντια :sunglasses:

και δεν είναι μονο οι βυζαρες,είναι και περιποιημενη η καριολα,μυριζει ωραια,εχει ωραιο δερμα αν και χοντροπετση...είναι ωραιο μουνι...καυλιαρα

:S :S :S Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω... Το "λίγο" επειδή είμαι ευγενής... Έχει σαπίσει χρόνια τώρα!

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Παλιά δεν έπερνε ξένους, τώρα τους κυνηγάει. Από αυτό ξενέρωσα αφάνταστα.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Η Τζούλια έχει ένα σταθερό πελατολόγιο χρόνια τώρα και μάλιστα ειδικά τώρα που δεν υπάρχει τίποτα στην πιάτσα είναι πιο φανατικό διότι ξέρεις εκ των προτέρων για πιο λόγο πας.
Το σάπια είναι ανάξιο χαρακτηρισμου σε σχέση ειδικά με τις κάθε λογής βρωμιάρες, φυλακοβιες και τις υπόλοιπες που δεν σέβονται το 20αρι.
Στο καραμελωμα απλά μοναδική και με όποιον γουστάρει κάνει γερό κρεβάτι. Τα υπόλοιπα είναι προς κατανάλωση.
Εξάλλου μία έμεινε και αυτοί που λένε διάφορα είναι και οι πρώτοι που πάνε. ..

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
λες  να το ξανα δοκιμασω φιλε  zaras ?
την τελευται φορα  πριν 4 χρονια  ξενερωσα αφανταστα … (ηταν πρωινη  στην Κνιδου -και χωρις κανεναν πελατη ως τις 13.30 που πηγα..)

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Δεν χάνεις κάτι. Αν είχατε φτιάξει και σωστή χημεία τότε θα περάσεις καλά.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Μμμ.. οχι και τοσο--- , Θνκς !

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλά τα βυζόμπαλα της πορνοσταρ;;;  :tits: :tits: :tits:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.012
Πόντοι
5.015
Η Τζούλια έχει ένα σταθερό πελατολόγιο χρόνια τώρα και μάλιστα ειδικά τώρα που δεν υπάρχει τίποτα στην πιάτσα είναι πιο φανατικό διότι ξέρεις εκ των προτέρων για πιο λόγο πας.
Το σάπια είναι ανάξιο χαρακτηρισμου σε σχέση ειδικά με τις κάθε λογής βρωμιάρες, φυλακοβιες και τις υπόλοιπες που δεν σέβονται το 20αρι.
Στο καραμελωμα απλά μοναδική και με όποιον γουστάρει κάνει γερό κρεβάτι. Τα υπόλοιπα είναι προς κατανάλωση.
Εξάλλου μία έμεινε και αυτοί που λένε διάφορα είναι και οι πρώτοι που πάνε. ..

Σάπια λόγω ηλικίας και των σημαδιών πάνω της ρε συ Zaras δεν εννοούσα κάτι άλλο...

notis1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
η Τζούλια/ Λάουρα για μένα δεν αξίζει, την γνώρισα φέτος και σαν τρελός βυζολάγνος μόλις είδα τις βυζάρες της τρελάθηκα, την πήρα, την πρώτη φορά καλή από συμμετοχή δεν λέω αλλά κάθε φορά που πήγαινα ( μόνο για τις βυζάρες της, για τίποτα άλλο ) γινόταν όλο και πιο διεκπεραιωτική... παίζει να την είχα πάρει και τρεις φορές μέσα σε μία εβδομάδα, ε κάθε φορά όλο και χειρότερη, βέβαια τόσο μεγάλα βυζιά δεν έχω ξαναπιάσει στην ζωη μου... αν θες μόνο για την εμπειρία των βυζομαστών της πας δεν το συζητώ από εκεί και πέρα μην περιμένεις κάτι καλύτερο...

Επισκέπτης
Ετιμήθη τις προάλλες το πρωί πρώτη φορά η Τζούλια/Λάουρα τροφωνίου 11 ισόγειο.Γιγαντιαία βυζιά,συγχρόνως,αρκετά χοντρή,καθόλου του τύπου  μου.Από επιδόσεις ,δεν μου φάνηκε να το κατέχει,εκτος αν βαριόταν.Έρχεται ανεβαίνει στο κρεβάτι και πάει αμέσως να βάλει την καπότα,ούτε το σουτιέν δεν έβγαλε.εγώ τα αμόλυσα έξω τα βύζαιά της.Βάζει και την καπότα λάθος.Λέω δεν βάζεις μια άλλη;Δεν την έβαλες καλά.Λέει δεν έχω εδώ άλλη.Και τί κάνει;Βγάζει την καποτά και ξαναβάζει την ίδια!!!!!έτσι λέω μπορεί να σπάσει.Καλά ,καλά ,πάω να φέρω άλλη.Η πίπα που έκανε γενικά δεν μου άρεσε.
Για μένα τα γιγαντόβυζα πρέπει να συνδυάζονται με λεπτή μέση.Αλλιώς χαλιέμαι πολύ.Το πολύ λίπος είναι απωθητικό.Αλλά όσοι δεν έχουν θέμα με χοντρές θα πάθουν πλάκα από το μέγεθος των βυζοθηρίων της.

Ντάξει πιάσαμε για δεύτερη φορά γιγαντόβυζα.(Πρώτη ήταν στη Γερμανία.)Από κει και πέρα δεν ξαναπατάω.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Ετιμήθη τις προάλλες το πρωί πρώτη φορά η Τζούλια/Λάουρα τροφωνίου 11 ισόγειο.Γιγαντιαία βυζιά,συγχρόνως,αρκετά χοντρή,καθόλου του τύπου  μου.Από επιδόσεις ,δεν μου φάνηκε να το κατέχει,εκτος αν βαριόταν.Έρχεται ανεβαίνει στο κρεβάτι και πάει αμέσως να βάλει την καπότα,ούτε το σουτιέν δεν έβγαλε.εγώ τα αμόλυσα έξω τα βύζαιά της.Βάζει και την καπότα λάθος.Λέω δεν βάζεις μια άλλη;Δεν την έβαλες καλά.Λέει δεν έχω εδώ άλλη.Και τί κάνει;Βγάζει την καποτά και ξαναβάζει την ίδια!!!!!έτσι λέω μπορεί να σπάσει.Καλά ,καλά ,πάω να φέρω άλλη.Η πίπα που έκανε γενικά δεν μου άρεσε.
Για μένα τα γιγαντόβυζα πρέπει να συνδυάζονται με λεπτή μέση.Αλλιώς χαλιέμαι πολύ.Το πολύ λίπος είναι απωθητικό.Αλλά όσοι δεν έχουν θέμα με χοντρές θα πάθουν πλάκα από το μέγεθος των βυζοθηρίων της.

Ντάξει πιάσαμε για δεύτερη φορά γιγαντόβυζα.(Πρώτη ήταν στη Γερμανία.)Από κει και πέρα δεν ξαναπατάω.

:wanker:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Άσε μη λες τέτοια γιατί αυτή τη βδομάδα στο Μόναχο έχει 3 θηρία και έχω τρελαθεί. ..έτοιμος είμαι να την κάνω αλλά το αφήνω για Σεπτέμβρη που θα έχει πολύ φτηνά εισιτήρια και θα χουν γυρίσει μαυρισμενες. ..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.012
Πόντοι
5.015
Συνεύρεση με τη Μαρία στο Φωκαίας 17Α απόψε και πεταμένο 20άρικο... Ψυχρή, κομοδίνο όσο δεν πάει κι επιπλέον δεν είχαμε και χημεία, χάλι μαύρο, τα κάλλη της δεν ήταν ικανά να γλιτώσουν τη στύση μου από τη μετριότητα... Βασικά είχα χρόνια να πάω με κοπέλα που να 'ναι τόσο κομοδίνο, δεν έκανε απολύτως τίποτα, λες και πηδούσα φουσκωτή κούκλα... Ειλικρινά απορώ πώς ορισμένοι από εδώ μέσα έγραψαν ότι δεν είναι και τόσο χάλια. Κρίμα για την εμφάνιση της που είναι μπόμπα πραγματικά, απ' τις ωραιότερες γυναίκες που έχω πάει ποτέ μου αλλά τί να το κάνεις... Αν ήταν πιο έξυπνη και βασικά αν ήταν κατάλληλη γι' αυτήν τη δουλειά, θα μπορούσε να γίνει νούμερο 1 στουντιοκόριτσο και να κάνει ολόκληρη περιουσία. Δεν τη βλέπω να πολυκαιρίζει, στους ψαγμένους μπουρδελάκηδες θα διαδοθεί γρήγορα η φήμη ότι δεν "τραβάει", μόνο κάποια κορόιδα που θα τη δουν στην μπουρδελότσαρκά τους θα τσιμπήσουν... Προτείνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους βυζολάτρες που έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μην αφήσουν ούτε μια βυζοπούλα "παραπονεμένη" και αδιαφορούν για την απόδοση στο δωμάτιο, μόνο για το καρνέ δηλαδή και για τίποτ' άλλο. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και κριτική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom