Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (5 μέλη και 58 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μεταφορα απο ημερησια ενημερωση"

Απο 'Επιρρεπής'
Μεσημεριανή βόλτα στο Μετάξι,με στόχο κάποια ''υπ’όψιν'' δικά μου,και από κριτικές.
Πρώτη στάση στο Ιάσωνος 10 στον όροφο για την Αντριάνα,η τσατσά παρουσίασε μια καινούργια,από Ρουμανία είπε,δεν μιλάει Ελληνικά,ξανθιά με ίσιο μακρύ μαλλί,με βυζάρες,κανονικό προς γεμάτο σώμα.

Λογικα ειναι αυτη-->

Δεν είναι αυτή αλλά καινούρια κοπέλα που εμένα σήμερα μού παρουσιάσθηκε με το όνομα Έλενα.

Από βυζί,δυστυχώς τίποτα το ιδιαίτερο.

Όσον αφορά την Νάνσυ και την Έλενα,ολόσωστος ο bedjumped! :thumbsup:

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.457
Πόντοι
1.960

Εθεαθει απο 'Dude'

Φυλής 74:
-Η γνωστή Νάνσυ με τις βυζάρες.

Εθεάθει απο 'Kurt Russel'

-Καταθεση στο Κολωνου 23β με καποια ελενη. Μελαχροινη με ωραιο κορμι...καλη πιπα με λαστιχο και πισωκολλητο αγριο. Δεν βιαζεται ουτε αυτη , ουτε η συμπαθεστατη τστσ. Καθησα γυρω στο τεταρτο.

Αναγνωρίσθει απο 'Dude'

-Τελικά κατέθεσες στην Ελένη το γνωστό μελαχροινό βυζοτούμπανο!

Λογικα ειναι αυτη-->
Καλη Χρονια σε ολους!

Εν Συντομία και απο γραπτες μαρτυριες..

Εχουμε,
Φυλής 74  -  Νάνσυ,25 χρονων,3άρια,2η+3ηΒαρδια

Κολωνού 23Β - Έλενα,20 χρονων,3.5άρια,2ηΒαρδια

Ιάσωνος 10 -  Γκαμπριέλα,25 χρονων,4αρια,2ηΒαρδια(μετα απο παρεμβαση Dude)

Τζουλια+Ναντια Τροφωνιου ,Εστελ Φωκαιας,Ορορα Φυλης, Μισελ Κολωνου και το Βεργοστενο ειναι κατ' επαναληψη..

Συμπληρωστε τυχον ελλειψεις...

και βυζοalert αν εμφανιστει,Ρομπέρτα aKa Σόνια!!!

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
ξερει κανεις καμια mature/gilf ψηλη και αδυνατη με βυζαρες;
νταξει οχι κατι φοβερο 3μισαρια, 4αρια στο στυλ της Μπετυς απο Τροφωνιου 13;
κατι τετοιο ρε αδερφε

483_1000.jpg

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
κατι τετοιο ρε αδερφε

483_1000.jpg

Αν υπήρχε κάποια τέτοια στα μπουρδέλα θα της τον έδινα 3 φορές τη βδομάδα τουλάχιστον...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Πέρασα πριν από λίγο από Κολωνού 23Β και τσέκαρα αυτήν την Ελένη που αναφέρθηκε παραπάνω, η κοπέλα είναι top για δεδομένα Μεταξουργείου... Ξέρει να μου πει κανείς αν τα βυζιά της είναι φυσικά κι αν είναι καλή στο δωμάτιο;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
κατι τετοιο ρε αδερφε

483_1000.jpg
Αγαπημενη πορνοσταρ Raina Shine aka Tahnee Taylor.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πέρασα πριν από λίγο από Κολωνού 23Β και τσέκαρα αυτήν την Ελένη που αναφέρθηκε παραπάνω, η κοπέλα είναι top για δεδομένα Μεταξουργείου... Ξέρει να μου πει κανείς αν τα βυζιά της είναι φυσικά κι αν είναι καλή στο δωμάτιο;

Φυσικότατα.

Όσο για τις επιδόσεις της

xarry-kapotter

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αν υπήρχε κάποια τέτοια στα μπουρδέλα θα της τον έδινα 3 φορές τη βδομάδα τουλάχιστον...

Πάντως μία που μοιάζει αρκετά με την εικονιζομενη, τουλάχιστον ίδιος σωματοτυπος ψηλη ξανθια λεπτη με βυζαρες ρωγα καγκελο και γκιλφ,με αρκετα καλη συμμετοχη και καλο μασαζ εκτος απο σεξ, ειναι η Βερα ( νομιζω ετσι λεγεται, Ελληνιδα ) και βρισκεται στο ocean spa ή καπως ετσι, Ειναι στους αμπελοκηπους, οδος Φθιωτιδος. Υπαρχει σχετικο thread.

Φυσικα δεν ειναι ιδια σαν την πορνοσταρ αλλα αξιζει καποιος να περασει απλα να την δει.

freeletic

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
forca napoli αυτο το κύπελλο θέλω να σηκώσω 

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Βυζοαλέρτ:Χθες μαζί με Μιλεπετρόζα είδαμε στο Τροφωνίου 13 όροφος την βυζαρού Ελένη, πρώην στουντιοκόριτσο, με μέγεθος στήθους σχεδόν 4.

Οι βυζολάγνοι και οι πιο ειδικοί στην εκτίμηση βυζομεγέθους ας προσέλθουν για περαιτέρω αυτοψία.

Δουλεύει κάθε μέρα στην απογευματινή βάρδια.

xarry-kapotter

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
    [size=15pt][size=15pt]ΒΥΖΟ-ΑΛΕΡΤ ! ! ![/size][/size][size=10pt][size=15pt][size=15pt][/size][/size][/size]

Τροφωνίου 13 το δευτερο, αυτό με τις σκάλες. Όπως κατεβαίνει κάποιος την Τροφωνίου δηλαδή το τελευταίο μπουρδέλο - εκεί το πρωί είναι η μιλφ Μπέττυ έχω την εντύπωση. Απογευματινή βάρδια.

Έλενα, ξανθιά λίγο κάτω από 1.7 μου φάνηκε, πιτσιρίκα γύρω στα 25 την κόβω.

Βυζάρες 3.5. "Γεμάτο στήθος", στητό. Λεπτή σχετικά καλός σωματότυπος, λιγό παραπάνω ίσως κιλά στον κώλο, αλλά είναι οκ, μια χαρά και η κωλάρα της  :grin:
Θετικά : άνεση χρόνου, δεκτική σε ό,τι στάση επιθυμεί κάποιος, διαθέτει βυζάρες - το ξανατονίζω  :P - και γενικά καλή εμπειρία.
Επίσης: gfe - για όποιον του αρέσει.
Αρνητικά: όχι κάτι ιδιαίτερο στην πίπα, δεν διήρκησε πολύ - αυτό προσωπικά δεν με ενοχλεί.
Εξάλλου προτίμησα ισπανικό στο ξεκίνημα.
Επίσης, όταν ζήτησα χυσίμο στα βυζιά το αρνήθηκε ευγενικά.

Αυτά.

Edit: Μόλις είδα και το μήνυμα του Dude, με πρόλαβε.
Το θέμα με αυτήν την κοπέλα είναι ότι για τα κυβικά της τα 3.5αρια βυζιά φαίνονται πιο έντονα πιό μεγάλα - κάτι που μετραέι πολύ σωματότυπος δηλαδή με μέγεθος βυζιού. Σε αντίθεση πχ. με την Τζένη στο Βέργας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697
Βυζοαλέρτ:Χθες μαζί με Μιλεπετρόζα είδαμε στο Τροφωνίου 13 όροφος την βυζαρού Ελένη, πρώην στουντιοκόριτσο, με μέγεθος στήθους σχεδόν 4.

Οι βυζολάγνοι και οι πιο ειδικοί στην εκτίμηση βυζομεγέθους ας προσέλθουν για περαιτέρω αυτοψία.

:thumbsup: :cool2:

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.457
Πόντοι
1.960

Αυτη ειναι ρε Dude? ]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015

Αχ, από τα σαλόνια στα αλώνια... Θα περάσω την Τρίτη το απόγευμα να την τσεκάρω κι εγώ...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Φίλε μου αυτή είναι με τη διαφορά ότι στις φωτό και λόγω τεχνικής επεξεργασίας και λόγω του χρόνου που πέρασε είναι πολύ πιο ωραία-όπως ήταν όταν την είχα δει στο Χωματιανού 11 όροφος, έχει δουλέψει για λίγο και εκεί.

Τώρα έχει πάρει κάποια κιλάκια.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Πέρασα απόψε και τσέκαρα την Ελένη στο Τροφωνίου 13! Συναγωνιστές η κοπέλα έχει ΒΥΖΑΡΕΣ, ΒΥΖΑΡΕΣ, ΒΥΖΑΡΕΣ!!! Μη φανταστείτε κανα 5άρι ή 6άρι, 4άρι είναι αλλά σε συνδυασμό με το σωματότυπό της όπως ανέφερε κάποιος παραπάνω είναι πολύ κάβλα! Όμορφο προσωπάκι (αν και δεν το κοίταξα και πολύ γιατί το μάτι μου είχε αφοσιωθεί στο στήθος της), βυζιά πεσμένα όσο πρέπει σαν φυσικά που είναι, κάποια λίγα παραπανίσια κιλάκια τα οποία την χαλάνε ειδικά στον κώλο αλλά καμία σχέση με αυτό που εννοούμε για τις περισσότερες βυζοπούλες όταν λέμε "παραπανίσια κιλάκια", απλά την κάνουν να αποκλείνει από την τελειότητα για βυζοπούλα... Το σαλονάρισμά της μέτριο αλλά γενικά προκαλεί εντύπωση όταν βγαίνει στο σαλόνι γιατί το επίμαχο σημείο της κάνει μπαμ, αφήστε που όποιος τσαρκάρει στην Τροφωνίου δεν περιμένει σε καμία περίπτωση ότι θα πετύχει μια τέτοια γυναίκα... Δεν πέρασα μαζί της γιατί προερχόμουν από κατάθεση αλλά θα την επισκεφτώ μια απ' τις επόμενες μέρες και θ' ανεβάσω και κριτική, μετά από μια μικρή αποχή απ' το άθλημα μαζί με την Εστέλ θα αποτελέσουν τις δύο προτεραιότητες για τις επόμενες καταθέσεις μου...

Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
Πέρασα απόψε και τσέκαρα την Ελένη στο Τροφωνίου 13! Συναγωνιστές η κοπέλα έχει ΒΥΖΑΡΕΣ, ΒΥΖΑΡΕΣ, ΒΥΖΑΡΕΣ!!! Μη φανταστείτε κανα 5άρι ή 6άρι, 4άρι είναι αλλά σε συνδυασμό με το σωματότυπό της όπως ανέφερε κάποιος παραπάνω είναι πολύ κάβλα! Όμορφο προσωπάκι (αν και δεν το κοίταξα και πολύ γιατί το μάτι μου είχε αφοσιωθεί στο στήθος της), βυζιά πεσμένα όσο πρέπει σαν φυσικά που είναι, κάποια λίγα παραπανίσια κιλάκια τα οποία την χαλάνε ειδικά στον κώλο αλλά καμία σχέση με αυτό που εννοούμε για τις περισσότερες βυζοπούλες όταν λέμε "παραπανίσια κιλάκια", απλά την κάνουν να αποκλείνει από την τελειότητα για βυζοπούλα... Το σαλονάρισμά της μέτριο αλλά γενικά προκαλεί εντύπωση όταν βγαίνει στο σαλόνι γιατί το επίμαχο σημείο της κάνει μπαμ, αφήστε που όποιος τσαρκάρει στην Τροφωνίου δεν περιμένει σε καμία περίπτωση ότι θα πετύχει μια τέτοια γυναίκα... Δεν πέρασα μαζί της γιατί προερχόμουν από κατάθεση αλλά θα την επισκεφτώ μια απ' τις επόμενες μέρες και θ' ανεβάσω και κριτική, μετά από μια μικρή αποχή απ' το άθλημα μαζί με την Εστέλ θα αποτελέσουν τις δύο προτεραιότητες για τις επόμενες καταθέσεις μου...
Της έριξα ένα μανίκι προχτές.
Δεν εκπέμπει ερωτισμό.
Έχει φάτσα κουνελιού.
Παρελθόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom