Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Απ' ό,τι διαβάζω μάλλον δεν αποδίδει όπως στο studio η κοπελιά και θα θέλει τα εξτραδάκια της για να λειτουργήσει σωστά... Λογικό το βρίσκω, όταν πάει απ' το studio στην Τροφωνίου μαζί με το χυλό θα φυσάει και το γιαούρτι...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Xα.. χα,, αυτα τι μεγεθος είναι ? ....  25 άρια ? !
==
πάντως  αυτο το   βυζογκιλφ με την φωτό -    Raina Shine aka Tahnee Taylor.  κλπ
Αντικειμενικά  έιναι  ακριβώς στο στυλ  την Σονιας   (πρωην  Ευας) -  νυν  ξανα στη Βεργας 6A

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Έμαθα ότι απόψε το απόγευμα εθεάθη η γνωστή Σόνια στην απογευματινή βάρδια του Κωνσταντινουπόλεως 166Β, νομίζω ότι μετά την εξαφάνισή της απ' το Ευνειδών δεν είχε γραφτεί κάτι γι' αυτήν...

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Έμαθα ότι απόψε το απόγευμα εθεάθη η γνωστή Σόνια στην απογευματινή βάρδια του Κωνσταντινουπόλεως 166Β, νομίζω ότι μετά την εξαφάνισή της απ' το Ευνειδών δεν είχε γραφτεί κάτι γι' αυτήν...

Ελα ρε γυναικομανή,ειναι αξιοπιστη η πληροφορια?

Επισκέπτης
Σόνια α.κ.α Ρομπέρτα α.κ.α. το παλτό.

Πάλι παρασύρθηκα από σχόλιο ενός βυζομαλάκα που μίλαγε για βυζάρες,βυζάρες,βυζάρες της ελένης τροφωνίου 13.Οπότε βουρ για βυζοκαταδρομή.Αλλά απογοητεύτηκα.Αφού δεν είναι του τύπου μου οι προ-χοντρές.χαλάει όλη τη βυζοεικόνα. και η ελένη τον κώλο της και την κοιλιά την έχει. :S
Και είναι και κουνελόφατσα όπως ειπώθηκε παραπάνω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Σόνια α.κ.α Ρομπέρτα α.κ.α. το παλτό.

Πάλι παρασύρθηκα από σχόλιο ενός βυζομαλάκα που μίλαγε για βυζάρες,βυζάρες,βυζάρες της ελένης τροφωνίου 13.Οπότε βουρ για βυζοκαταδρομή.Αλλά απογοητεύτηκα.Αφού δεν είναι του τύπου μου οι προ-χοντρές.χαλάει όλη τη βυζοεικόνα. και η ελένη τον κώλο της και την κοιλιά την έχει. :S
Και είναι και κουνελόφατσα όπως ειπώθηκε παραπάνω

Μαλάκας είσαι εσύ, εγώ ήμουν πολύ συγκεκριμένος στην περιγραφή της και ανέφερα όλα τα αρνητικά με τα οποία χαλάστηκες. Και φυσικά δεν ήμουν ο μόνος που έκανα λόγο για την περίπτωσή της. Οι αυθεντικοί βυζολάγνοι δεν κολλάμε σε λεπτομέρειες όπως αυτές που αναφέρεις, άντε τον πούλο τώρα και να είσαι πιο ευγενικός όταν αναφέρεσαι στα παλιότερα μέλη.

Επισκέπτης
Οι αυθεντικοί βυζολάγνοι δεν κολλάμε σε λεπτομέρειες...
:jerking:
Τα αρχίδια μου αυθεντικός είσαι.Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις εσύ και κανα δυό άλλοι εδώ μέσα είναι ότι το 'βυζάρες,βυζάρες,βυζάρες' το 'μουνάρα' και κάτι άλλα που γράφεις είναι εντελώς υποκειμενικά.Εσύ είδες 'βυζάρες,βυζάρες,βυζάρες',ο άλλος είδε φάτσα λαγοκούνελου . :idiot:
warnwarn.gif

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
:jerking:
Τα αρχίδια μου αυθεντικός είσαι.Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις εσύ και κανα δυό άλλοι εδώ μέσα είναι ότι το 'βυζάρες,βυζάρες,βυζάρες' το 'μουνάρα' και κάτι άλλα που γράφεις είναι εντελώς υποκειμενικά.Εσύ είδες 'βυζάρες,βυζάρες,βυζάρες',ο άλλος είδε φάτσα λαγοκούνελου . :idiot:

Κατ' αρχάς να σου θυμίσω ότι το thread στο οποίο συμμετέχεις έχει τίτλο "Βυζοπούλες σε μπουρδέλα" και όσοι γράφουμε εδώ μας σαλεύει το μυαλό όποτε βλέπουμε μεγάλα βυζιά, άμα ψάχνεις σώνει και καλά ομορφούλες και μοντέλα να πας στα ανάλογα threads να μη μας ζαλίζεις κιόλας. Και να σου θυμίσω ότι δεν εκθείασα σε καμία περίπτωση το πρόσωπο της κοπέλας στην οποία αναφέρεσαι, ίσα - ίσα που έγραψα ότι δεν το πρόσεξα και καλά γιατί το μάτι μου κόλλησε στα βυζιά. Κατά δεύτερον, κι εγώ είχα εκφράσει παλιότερα τις διαφωνίες μου στο παρόν thread αλλά σαν νέο μέλος τότε το είχα κάνει με κόσμιο τρόπο, όχι σαν εσένα που με διψήφιο αριθμό μηνυμάτων στο site έρχεσαι να πουλήσεις πνεύμα σε εμάς που γράφουμε εδώ χρόνια. Όσο για το ότι ξεκίνησες να πας μέχρι το σταθμό Λαρίσης μόνο και μόνο επειδή γράφτηκαν εδώ θετικά σχόλια για μια κοπέλα η οποία τελικά δε σου άρεσε, δε σου φταίει κανείς.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Λοιπον λοιπόν.. Η Σόνια από Ευνειδών βρίσκεται στο Κωνσταντ. 166 απόγευμα και μπορεί να γυρίσει και πρωί Πέμπτη και Παρασκευή για τους πρωινούς καταδρομείς...
Η Ελενα που βρίκεται στο Τροφωνίου 13 άνωθεν έχει 3,5ρια και κολάρα τιποτε αλλο .Ειναι αρμονικα κατανεμημένα .Μεσα δεν ξερω πως τα πάει καθως αυτό το μεγεθος ειναι αδιάφορο για μένα

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Μεταφορα απο Ημερησια Ενημερωση.

TOMMY DEVITO:Ευνειδων 5 Στουντελο ΑΝΤΖΕΛΑ 7/10 νεαρη κοντη μελαχρινη Ελληνιδα με μακρυ σγουρο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο , μεγαλα βυζια που ασφυκτιουσαν!!! tits2 και σωμα με πιασηματακια.  2η Βαρδια

Η Σονια απ οτι εμαθα απο Τεταρτη γυρναει μονο πρωι!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μεταφορα απο Ημερησια Ενημερωση.

TOMMY DEVITO:Ευνειδων 5 Στουντελο ΑΝΤΖΕΛΑ 7/10 νεαρη κοντη μελαχρινη Ελληνιδα με μακρυ σγουρο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο , μεγαλα βυζια που ασφυκτιουσαν!!! tits2 και σωμα με πιασηματακια.  2η Βαρδια

Η Σονια απ οτι εμαθα απο Τεταρτη γυρναει μονο πρωι!
Φιλε bedjumbed η Σονια θα ειναι πρωινη Ευνειδων 5 η στο Κωνσταντινουπολεως 166?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Λοιπον λοιπόν.. Η Σόνια από Ευνειδών βρίσκεται στο Κωνσταντ. 166 απόγευμα και μπορεί να γυρίσει και πρωί Πέμπτη και Παρασκευή για τους πρωινούς καταδρομείς...
Η Ελενα που βρίκεται στο Τροφωνίου 13 άνωθεν έχει 3,5ρια και κωλάρα τιποτε αλλο. Ειναι αρμονικα κατανεμημένα .Μεσα δεν ξερω πως τα πάει καθως αυτό το μεγεθος ειναι αδιάφορο για μένα

Δηλαδή αυτά δε φτάνουν; :2funny: :2funny: :2funny: Πάντως εδώ που τα λέμε και μόνο που πήγες εσύ μέχρι εκεί για να τσεκάρεις βυζιά που είχε γραφτεί εδώ ότι είναι σ' αυτό το μέγεθος και μάλιστα μπήκες στον κόπο να κάνεις και αναφορά στο thread έστω και απαξιωτική είναι μια πρόοδος, παλιότερες εποχές μπορεί και να μας έκραζες αν κάναμε λόγο για 3,5άρια :P

Φιλε bedjumbed η Σονια θα ειναι πρωινη Ευνειδων 5 η στο Κωνσταντινουπολεως 166?

Στο Κωνσταντινουπόλεως 166Β, πλέον δεν έχει σχέση η Σόνια με το στουντέλο της Ευνειδών. Ρε συ αυτή η Άντζελα για την οποία έγραψες στο Ευνειδών τί λέει από βυζιά; Γίνε πιο συγκεκριμένος αναφέροντας και νούμερο...

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Το ότι μου αρέσουν τα τεράστια ειναι γνωστό χρόνια εξ ου και τα ταξιδια εκτός Ελλάδος . Αυτό δεν σημαίνει ότι άμα πάω να δω δεν θα ενημερώσω για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις .
Παλιά έκραζα όπως λες γι αυτά τα νούμερα αλλά θα κράξω και πάλι .... .Περί ορέξεως ...λοιπον .

Τώρα σχετικά με την Ανζτελα από Ευνειδων είναι 3,5ρια κι αυτά νερουλά  όμως .Μέσα δεν ξέρω

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Δηλαδή αυτά δε φτάνουν; :2funny: :2funny: :2funny: Πάντως εδώ που τα λέμε και μόνο που πήγες εσύ μέχρι εκεί για να τσεκάρεις βυζιά που είχε γραφτεί εδώ ότι είναι σ' αυτό το μέγεθος και μάλιστα μπήκες στον κόπο να κάνεις και αναφορά στο thread έστω και απαξιωτική είναι μια πρόοδος, παλιότερες εποχές μπορεί και να μας έκραζες αν κάναμε λόγο για 3,5άρια :P

Στο Κωνσταντινουπόλεως 166Β, πλέον δεν έχει σχέση η Σόνια με το στουντέλο της Ευνειδών. Ρε συ αυτή η Άντζελα για την οποία έγραψες στο Ευνειδών τί λέει από βυζιά; Γίνε πιο συγκεκριμένος αναφέροντας και νούμερο...
:thumbsup:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Η Αντζελα φορουσε ενα μπλουζακι που εκρυβε τα βυζια :( Παντως η μπλουζα κοντευε να σκασει!!! :rockon: Τωρα με τα νουμερα των βυζιων δεν τα παω καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom