Δύο βυζοεπισημάνσεις:
Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο
Χθες το πρωί, επεδείχθη η Ιρένα.
Σοβιετική, μεγαλόσωμη, με ασιατικά - κινεζομογγολικά χαρακτηριστικά.
Μαστοί king size.
Επειδή η διαβάθμιση των μαστών που κάνουν τα μέλη του site δεν υπόκειται σε κάποιο σύστημα μετρήσεων (π.χ. με το "βυζιά 4άρια", άλλο εννοεί ο ένας και άλλο εννοεί ο άλλος), θα γίνω σαφής:
Το μέγεθος της παλάμης μου είναι τόσο μεγάλο, ώστε τη μπάλα του μπάσκετ, καταφέρνω να την συγκρατώ και να την αιωρώ οριακά με τα ακροδάκτυλα της μίας άκρας χείρας.
Με αυτήν την παλάμη λοιπόν, κατάφερνα να χουφτώνω το μισό μαστό της Ειρήνης.
Η Ειρήνη είναι έκδηλα ευγενική, φιλική και πρόσχαρη, έστω κι αν υποκρίνεται.
Άλλωστε, η ευγένεια είναι η πιο διαδεδομένη και αποδεκτή μορφή υποκρισίας.
Ωστόσο, τα πράγματα χάλασαν, όταν ενώ της τον είχα βάλει μέσα με ποσοστό στύσης 33%, εκείνη βογκούσε, προσποιούμενη ότι ηδονιζόταν.
Στο μυαλό μου, ήρθε ο φίλος μου ο Μίμης ο βοθρατζής, ο οποίος συχνά - πυκνά γίνεται στόχος ύβρεων και αποδοκιμασιών από κατοίκους, όταν με το τεράστιο βοθροφόρο όχημά του, αποκλείει οδούς χωρίς καμία προειδοποίηση και εκτελεί εκκενώσεις βόθρων, όπου η δυσωδία των αναθυμιάσεων εκτείνεται σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων.
Σε μια τέτοια εκκένωση, ενώ το βοθροφόρο ρύφαγε το βόθρο, ο Μίμης πήγε απέναντι στο περίπτερο για τσιγάρα και άφησε το βοηθό του να επιστατεί. Τότε όμως, συγκεντρώθηκε μια ομάδα περιοίκων, οι οποίοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν και να απειλούν τον βοηθό (τον Μίμη δεν τον είχαν δει).
Ο Μίμης, τρύπωσε μέσα στους περίοικους, κι άρχισε κι αυτός να βρίζει το βοηθό του, προσποιούμενος ότι είναι κι αυτός αγανακτισμένος περίοικος...
Μετά από λίγη ώρα, όταη εκκενώθηκε ο βόθρος, ο Μίμης σάλταρε στη θέση του οδηγού του βοθροφόρου του, έβαλε μπροστά τη μηχανή και φεύγοντας κοίταγε από ψηλά τους αποσβολωμένους περίοικους...
Μετά από αυτές τις σκέψεις, απέβαλα την Ειρήνη, γελώντας...
Γέλαγε κι αυτή....
Θησέως 79 (studio)
Εκεί, μετά τα μεσάνυχτα, κυκλοφορεί η Μίκι.
Μελαχρινή νεαρά, αλλοδαπή, Ρουμάνα θαρρώ, με εκπληκτικής εμφάνισης στήθος, λεπτοφυές σώμα, ευχάριστο πρόσωπο.
Βλέποντάς την στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, υπέθεσα ότι οι μαστοί της ήταν τεχνητοί.
Στο χώρο συνουσιών, απεκαλύφθη η αλήθεια: Φυσικοί μαστοί, που τους χούφτωνα κατά 80%.
Ως προσωπικότητα, τη Μίκι θα την χαρακτηρίζαμε τυπική και μάλλον ψυχρή.