Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (5 μέλη και 52 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
επισκεφη αυτην την εβδομαδα στη ρανια
που ειναι σαν αγελαδιτσα απ το εργοστασιο του τυρα
στη ρουμανια 23χρονη μου δηλωσε βυζοτρεζορο 6 συν
απ τα μεγαλυτερα μασταρια που υπαρχουν στην πιατσα μαγκες
χανει στο προσωπο απλα μετριο οχι πανασχημη και ετσι
αλλα ποιος βυζογαμης κοιταει εκει?
επληρωσα για ακαποτο τσιμπουκι  συν 10 ευρω συνολο 60
αρκετα αλμυρη τιμη για μια φορα αξιζει
μονο για τα βυζια της
μιλαει μονο εγκλεζε
αλλα η ταριφα της θα πρεπε να ναι στο 20αρικο

:2funny: :2funny: :2funny:

επισκεφη αυτην την εβδομαδα στη ρανια
που ειναι σαν αγελαδιτσα απ το εργοστασιο του τυρα
στη ρουμανια 23χρονη μου δηλωσε βυζοτρεζορο 6 συν
απ τα μεγαλυτερα μασταρια που υπαρχουν στην πιατσα μαγκες
χανει στο προσωπο απλα μετριο οχι πανασχημη και ετσι
αλλα ποιος βυζογαμης κοιταει εκει?
επληρωσα για ακαποτο τσιμπουκι  συν 10 ευρω συνολο 60
αρκετα αλμυρη τιμη για μια φορα αξιζει
μονο για τα βυζια της
μιλαει μονο εγκλεζε
αλλα η ταριφα της θα πρεπε να ναι στο 20αρικο

Να αντικαταστήσει αν είναι τη Λάουρα/Τζούλια, καιρός ήταν να βρεθεί κάποια στη θέση του βυζο - θρύλου των μπουρδέλων, έστω και με κάπως μικρότερα βυζιά.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Γίνεται δουλειά δηλαδή...; Είδες αποτέλεσμα...;  :)
Ναι, στο χώρο αναμονής και επιδείξεων του μπουρδέλου, σάλιωσε το δείκτη της, τον ακούμπησε στο μέτωπό μου, και έκανε κάτι σαν σταυρώμαατα - εξορκισμούς.
Μετά από αυτό, κατευθύνθηκα χαυνωμένος δωμάτιο συνουσιών, όπου την καταγάμησα...

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
απ ότι βλέπω η Ράνια δεν εμφανιζεται καθόλου πλέον στις βάρδιες στο Θησέως 40 για αυτή τη βδομάδα. ξέρει κάποιος αν σταμάτησε;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Δύο βυζοεπισημάνσεις:

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο
Χθες το πρωί, επεδείχθη η Ιρένα.
Σοβιετική, μεγαλόσωμη, με ασιατικά - κινεζομογγολικά χαρακτηριστικά.

Μαστοί king size.
Επειδή η διαβάθμιση των μαστών που κάνουν τα μέλη του site δεν υπόκειται σε κάποιο σύστημα μετρήσεων (π.χ. με το "βυζιά 4άρια", άλλο εννοεί ο ένας και άλλο εννοεί ο άλλος), θα γίνω σαφής:
Το μέγεθος της παλάμης μου είναι τόσο μεγάλο, ώστε τη μπάλα του μπάσκετ, καταφέρνω να την συγκρατώ και να την αιωρώ οριακά με τα ακροδάκτυλα της μίας άκρας χείρας.
Με αυτήν την παλάμη λοιπόν, κατάφερνα να χουφτώνω το μισό μαστό της Ειρήνης.

Η Ειρήνη είναι έκδηλα ευγενική, φιλική και πρόσχαρη, έστω κι αν υποκρίνεται.
Άλλωστε, η ευγένεια είναι η πιο διαδεδομένη και αποδεκτή μορφή υποκρισίας.
Ωστόσο, τα πράγματα χάλασαν, όταν ενώ της τον είχα βάλει μέσα με ποσοστό στύσης 33%, εκείνη βογκούσε, προσποιούμενη ότι ηδονιζόταν.
Στο μυαλό μου, ήρθε ο φίλος μου ο Μίμης ο βοθρατζής, ο οποίος συχνά - πυκνά γίνεται στόχος ύβρεων και αποδοκιμασιών από κατοίκους, όταν με το τεράστιο βοθροφόρο όχημά του, αποκλείει οδούς χωρίς καμία προειδοποίηση και εκτελεί εκκενώσεις βόθρων, όπου η δυσωδία των αναθυμιάσεων εκτείνεται σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων.
Σε μια τέτοια εκκένωση, ενώ το βοθροφόρο ρύφαγε το βόθρο, ο Μίμης πήγε απέναντι στο περίπτερο για τσιγάρα και άφησε το βοηθό του να επιστατεί. Τότε όμως, συγκεντρώθηκε μια ομάδα περιοίκων, οι οποίοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν και να απειλούν τον βοηθό (τον Μίμη δεν τον είχαν δει).
Ο Μίμης, τρύπωσε μέσα στους περίοικους, κι άρχισε κι αυτός να βρίζει το βοηθό του, προσποιούμενος ότι είναι κι αυτός αγανακτισμένος περίοικος...
Μετά από λίγη ώρα, όταη εκκενώθηκε ο βόθρος, ο Μίμης σάλταρε στη θέση του οδηγού του βοθροφόρου του, έβαλε μπροστά τη μηχανή και φεύγοντας κοίταγε από ψηλά τους αποσβολωμένους περίοικους...

Μετά από αυτές τις σκέψεις, απέβαλα την Ειρήνη, γελώντας...
Γέλαγε κι αυτή....

Θησέως 79 (studio)
Εκεί, μετά τα μεσάνυχτα, κυκλοφορεί η Μίκι.
Μελαχρινή νεαρά, αλλοδαπή, Ρουμάνα θαρρώ, με εκπληκτικής εμφάνισης στήθος, λεπτοφυές σώμα, ευχάριστο πρόσωπο.
Βλέποντάς την στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, υπέθεσα ότι οι μαστοί της ήταν τεχνητοί.
Στο χώρο συνουσιών, απεκαλύφθη η αλήθεια: Φυσικοί μαστοί, που τους χούφτωνα κατά 80%.
Ως προσωπικότητα, τη Μίκι θα την χαρακτηρίζαμε τυπική και μάλλον ψυχρή.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι, στο χώρο αναμονής και επιδείξεων του μπουρδέλου, σάλιωσε το δείκτη της, τον ακούμπησε στο μέτωπό μου, και έκανε κάτι σαν σταυρώμαατα - εξορκισμούς.
Μετά από αυτό, κατευθύνθηκα χαυνωμένος δωμάτιο συνουσιών, όπου την καταγάμησα...

Πρέπει να την επισκεφτώ,μάλλον... :sunglasses:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Από την περιγραφή μου φαίνεται ότι πρόκειται για την Ίρα την Τατάρα. Γνωστό στουντιοκόριτσο που το έψαχναν πολλοί τον τελευταίο καιρό.
Το καταλάβατε από το μέγεθος της παλάμης μου, ε;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Φανηκε οτι ειναι η Ιρα-
που εκλεισε το Κ 59 - και που δεν στεριωνει  πουθενα τελικά..
Οκ!  3 σελιδες  βλέπω για ρανια-  :cheesy:  ανεβάζω σε λιγο κριτικη...

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Φανηκε οτι ειναι η Ιρα-
που εκλεισε το Κ 59 - και που δεν στεριωνει  πουθενα τελικά..
Οκ!   3 σελιδες  βλέπω για ρανια-  :cheesy:   ανεβάζω σε λιγο κριτικη...
περασα αλλα δεν ειδα καποια μ αυτα τα χαρακτηριστικα..αν την ξαναδει καποιος ας ενημερωσει γιατι την εψαχνα καιρο

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Γεια σας ρε παλικάρια συναγωνιστές....Σε λίγες μέρες θα είμαι στην Αθήνα και ως φανατικός της Τζούλιας/Λάουρας ρωτάω αν ξέρει κάποιος : Αρχές Αυγούστου θα είναι στο Τροφωνίου ή θα μας την κάνει για μπανάκια?Επίσης αν ξέρει κάποιος τι παρουσιάζει το άλλο μου αγαπημένο μαγαζί στην Ιουλιανού 71....Μιλάω για πρωινή βάρδια πάντα

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Για τους αναζητούντες την Ίρα  τατάρα, σήμερα Παρασκευή 1 Αυγούστου την πέτυχα πρωϊνή βάρδια στο Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο.

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
και εγω την πετυχα χθες...την τιμησα αλλα παρολο π ηταν σχετικα ικανοποιητικη δε θα ξαναπαω..σιχαινομουν να μπω μεσα..αν την ειχα τιμησει εστω μια φορα παλαιοτερα δε θα εμπαινα...μεσα σιχαμα ο χωρος...

m11nick

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
60
Πόντοι
0
Η Κατερινα που ηταν πριν κανα χρονο στο Συγγρου 248 σε ποιο ντελο παιζει μπαλα τωρα? Μου λειψε το ισπανικο με τα θηρια της!

Καλησπερες!

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
εχει σταματησει απ οσο γνωριζω!

m11nick

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
60
Πόντοι
0
Ενταξει ετσι ακουστηκε ολα σχετικα ειναι θα δειξει.
Οχι τιποτα αλλο ειναι κριμα να βυζοχανουμε τετοιο ειδος με τετοια λειψοβυζια που εχει πεσει!

Καλησπερα σε ολους

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Η Βιβιαν απο Ισμηνης 2 κλπ, σας αφηνει εντελως αδιαφορους..; Γιατι δε βλεπω ουτε ενα σχολιο κ βρηκα μολις μια κριτικη...

Συνημμένα

• Vivian 02.jpg
    Vivian 02.jpg
    143 KB · Εμφανίσεις: 85

m11nick

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
60
Πόντοι
0
Η Βιβιαν απο Ισμηνης 2 κλπ, σας αφηνει εντελως αδιαφορους..; Γιατι δε βλεπω ουτε ενα σχολιο κ βρηκα μολις μια κριτικη

Την εχω παρει την συγκεκριμενη και οπως λεει και ο φιλος στην κριτικη του ειναι γενικα πολυ busty γεματο κορμι παντου λες και σφιζει απο ορμονες!
Τωρα οσο για υπηρεσιες το παει λιγο προς το gfe αντεχει το δυνατο σφυροκοπημα δεκτικη σε λογικα πλαισια και γενικα επαγγελματιας που ακολουθει τους κανονες της αλυσιδας οπως και τα περισσοτερα κοριτσια κατα την γνωμη μου παντα σε αυτην. Ο χρονος παραμονης στο δωματιο για μενα ειναι εμποδιο και δεν μπορει να υπαρξει πιθανος αυθορμιτισμος που θα εξιταρει τον πελατη οπου μετα τη ληξη του αγωνα θα εχει μαζεψει αλλη μια δυνατη εμπειρια.
Παντως η κοπελα ειναι οκ απεναντι στον πελατη και διαθετει πιασιματα που δεν τα βρισκεις παντου ειναι για χουφτωμα! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom