Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (5 μέλη και 43 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...Σε καμία περίπτωση..της Βικάρας ήταν σχεδόν 6άρια...
Αν αναφέρεσθε στην ημεδαπή (?) Βίκι, που είχα καταγαμήσει στη Συγγρού (που δεν λειτουργεί πια), πραγματικά, εκείνη είχε τιτανιαίους μαστούς.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
Αν αναφέρεσθε στην ημεδαπή (?) Βίκι, που είχα καταγαμήσει στη Συγγρού (που δεν λειτουργεί πια), πραγματικά, εκείνη είχε τιτανιαίους μαστούς.

..Αναφέρομαι στην Πολωνέζα Βίκη, πρώην cg μετά Μάρνης 28, Πατησίων 160 και Αρκαδίας 4-8 (όλα μασατζίδικα)..στο τελευταίο εκτελούσε χρέη σερίφισσας...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Πολυ  σωστά -- και Κηφισίας  38- και ολιγον  σε παλιο Ζανοσπιτο  , οπου ελεγε  τότε , οτι  ήθελε να ανοιξει η ιδια μασατζιδικο   κοντα στο μετρο πανορμου ..
ΟΚ--  και πρωην cg  Ρομινα κλπ κλπ
===
...Σε καμία περίπτωση..της Βικάρας ήταν σχεδόν 6άρια...
Πολυ.. φοβουμαι οτι ηταν  7-8 άρια  και τα χάσαμε .. :cheesy:  :tits: :headbang:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Λοιπόν η Ράνια δουλεύει στο Θησέως 40 19.00-7.00 και όχι 00.00-7.00 δηλαδη καθημερινά 12ωρη βάρδια. Τεράστια βυζιά αλλά μικρότερα απο Τζούλιας Βίκυς σε κάθε περίπτωση πρέπει να μπει στο παλμαρέ κάθε βυζοσυναγωνιστή. Δε μιλάει καθόλου ελληνικά και δεν παίρνει καθόλου πρωτοβουλίες παρά εκτελεί ότι της ζητήσετε εσείς.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Βέργας 6, υπόγειο, πρωί
Η Μαριάννα, αλλοδαπή μεταμιλφ, που για μακρύ χρονικό διάστημα έδινε στο Περγάμου 27 ανώγειο, έχασε κιλά, οπότε οι εκρηκτικοί μαστοί της δείχνουν περισσότερο.
Δεν θα ελεγα εκρηκτικοί .. Ειναι κάποιου μεγεθους οχι σαν αυτών που ψαχνουμε .Οπότε ειναι εκτός

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Δεν θα ελεγα εκρηκτικοί .. Ειναι κάποιου μεγεθους οχι σαν αυτών που ψαχνουμε .Οπότε ειναι εκτός
Πραγματικά, το βυζί είναι μια από τις τρεις μεγάλες αλήθειες της ζωής (οι άλλες δύο είναι ο κώλος και το μπούτι).
Ωστόσο, με τόοοοσο μεγάλα βυζιά που ψάχνετε, εμένα με πιάνει άγχος.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Βέργας 6, υπόγειο, πρωί
Η Μαριάννα, αλλοδαπή μεταμιλφ, που για μακρύ χρονικό διάστημα έδινε στο Περγάμου 27 ανώγειο, έχασε κιλά, οπότε οι εκρηκτικοί μαστοί της δείχνουν περισσότερο.

Από αυτούς δεν έφυγαν "κιλά";

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Λοιπόν, επειδή είστε καλά παιδιά, θα σας πω, ότι στο μπουρδελομαζατζίδικο Στουρνάρη 29, η νεαρά Νικόλ, διαθέτει δύο από τους πλέον ερεθιστικούς, ευμεγέθεις, φυσικούς μαστούς.
Καστανόξανθη, πράσινα μάτια, υψηλό IQ, αινιγματικό - φευγάτο χαμόγελο, Αλβανική πονηριά.
Ταρίφα από 60€ και άνω...
Το "Αλβανική πονηριά" πάει στο ότι προσπάθησε να σας κάνει "up selling" στις προσφερόμενες υπηρεσίες? Γενικά στο 60αρι η συγκεκριμένη δεν πολυδουλεύει. Αν πάρεις πρόγραμμα με ..extra και εαν τις κάνεις κλιλ και εαν και εαν τότε ίσως.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Πραγματικά, το βυζί είναι μια από τις τρεις μεγάλες αλήθειες της ζωής (οι άλλες δύο είναι ο κώλος και το μπούτι).
Ωστόσο, με τόοοοσο μεγάλα βυζιά που ψάχνετε, εμένα με πιάνει άγχος.
Κανένα απολύτως αγχος .Ιδιαίτερα όταν πήρα την Sabrina στο avatar που έχω δεν πίστευα στα μάτια μου αλλά το θέαμα μοναδικό . Βεβαια υπάρχουν εδω συναγωνιστές που τους αρέσουν πιο μικρά αλλά προσωπικά μου αρέσουν τα τεράστια είτε είναι φυσικά είτε είναι σιλικόνες και γι αυτό το λόγο ταξιδεύω Γερμανία .

Εδω ασχολούμε  με την Τζούλια και όταν σημάνει συναγερμός από τον τρισμέγιστο Πιάτσα σε αντίστοιχο μεγεθος τότε δοκιμάζω και κατι διαφορετικό.Ενα ταξιδι μαζί μου στο Μοναχο θα σας πείσει για του λόγου το αληθές 

psyduck

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ τους βυζοσυναγωνιστές και ειδικά το πύραυλο που συνέστησαν τη Ράνια.
Πήγα Κυριακή βραδάκι. Έχει όντως μεγάλα βυζιά!  :tits2: Δε μιλάει ελληνικά αλλά αγγλικά.
Γενικά ήταν γλυκιά και με τέτοιο "εξοπλισμό" πάς στο παράδεισο!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Το "Αλβανική πονηριά" πάει στο ότι προσπάθησε να σας κάνει "up selling" στις προσφερόμενες υπηρεσίες? Γενικά στο 60αρι η συγκεκριμένη δεν πολυδουλεύει. Αν πάρεις πρόγραμμα με ..extra και εαν τις κάνεις κλιλ και εαν και εαν τότε ίσως.
Ακριβώς!
Δήλωσε εμμέσως, ότι με 60€ στήνει μουνί για 3 λεπτά...
Αλβανίς.
Πονηρή.

...
Ενα ταξιδι μαζί μου στο Μοναχο θα σας πείσει για του λόγου το αληθές 
Ευχαριστώ, θα το έχω υπόψη μου, πραγματικά!

Ευχαριστώ τους βυζοσυναγωνιστές και ειδικά το πύραυλο που συνέστησαν τη Ράνια.
...
Τι λέτε κύριε;
Παραληρείτε;
Πότε συνέστησα τη Ράνια, και σε ποιόν;
Τη Ράνια την είδα για πρώτη φορά πριν 4 ώρες.
Πρόκειται για χονδρή, της οποίας οι μηροί τρίβονται μεταξύ τους.
Όπως λέμε "έμπλεξε τα μπούτια της"...
Αίσχος...

p_gk2a

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχει να προτεινει κανεις συναγωνιστης κατι καλο,επιπεδου Αντρεα;Δεν με ενδιαφερει αν ειναι σιλικονη η φυσικα...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Λοιπόν η Ράνια δουλεύει στο Θησέως 40 19.00-7.00 και όχι 00.00-7.00 δηλαδη καθημερινά 12ωρη βάρδια. Τεράστια βυζιά αλλά μικρότερα απο Τζούλιας Βίκυς σε κάθε περίπτωση πρέπει να μπει στο παλμαρέ κάθε βυζοσυναγωνιστή. Δε μιλάει καθόλου ελληνικά και δεν παίρνει καθόλου πρωτοβουλίες παρά εκτελεί ότι της ζητήσετε εσείς.
τζιμ καλημερα ρε φιλε ρανια η τανια τη λενε την κοπελα?

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ρανια...υπαρχει και τανια!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
στο σαιτ τους φωτο μονο η τανια εχει και στις βαρδιες μονο τανια
εμφανιζεται με βυζι μεγαλο αλλα οχι τιποτα σπουδαιο  ρανια γιοκ?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Ο κανόνας ειναι πως η Ρανια ειναι εκει 19.00 - 7.00 όμως πριν ξεκινησεις πάρε τηλ να σιγουρευτεις
Τώρα γιατι τέτοιο βυζοθησαυρο και δεν τον εμφανιζουν στις βάρδιες αλλά τον κρατάνε κρυμμένο άγνωστο...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Μόλις δεις τη φάτσα της θα καταλάβεις.

Το ίδιο σκέφτηκα να σχολιάσω κι εγώ αλλά απ' την άλλη η φάτσα των κοριτσιών δε φαίνεται ούτως ή άλλως στις φωτογραφίες.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
επισκεφη αυτην την εβδομαδα στη ρανια
που ειναι σαν αγελαδιτσα απ το εργοστασιο του τυρα