anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
δες μονος σου βυζοτυπε μου
...ΠΑΠΑΡΙΑ...3,5 με το ζόρι (με υποψία "πλαστικού")...
δες μονος σου βυζοτυπε μου
Xμ χμ της Νίκης είναι πιο αφράτα βυζονομίζω.δες μονος σου βυζοτυπε μου
;)(με ΚΑΡΑυποψία "πλαστικού")...
βεβαιοτητα θα ελεγα, ειδικα αμα δεις και τις αλλες φωτο....ΠΑΠΑΡΙΑ...3,5 με το ζόρι (με υποψία "πλαστικού")...
Είναι πιο μεγάλα απ'της Νίκης τύπε ή μπα;
Εγώ θα τα χαρακτήριζα ως Double air bags, απ' τη γνωστή σειρά ταινιών..!
Είσαι βυζοξηγημένος.Δεν έχω πάει με τη Μαντόνα ακριβώς επειδή είναι πλαστικά τα προσόντα της.
Ναι αυτή λέω. Όχι και χοντρή μαν. Νταρντάνα είναι. Δες τη από κοντά και θα έρθεις στα λόγια μου.Ποιά Νίκη λες..; Αυτή την ξανθιά απ' το Στούντιο Άρτεμις..;
Δεν την έχω δει από κοντά, αλλά απ' τις φωτο που βλέπω, αυτή είναι χοντρή κ μιλφ, κοντά στα 40.. Κ τα βυζιά της μου φαίνονται πεσμένα..
ιεροσυλια μαν...Ποιά Νίκη λες..; Αυτή την ξανθιά απ' το Στούντιο Άρτεμις..;
Δεν την έχω δει από κοντά, αλλά απ' τις φωτο που βλέπω, αυτή είναι χοντρή κ μιλφ, κοντά στα 40.. Κ τα βυζιά της μου φαίνονται πεσμένα..
...ΠΑΠΑΡΙΑ...3,5 με το ζόρι (με υποψία "πλαστικού")...
Ρε φίλε θα με τρελάνεις..!
Εδώ ποστάρεις κάποιες απίστευτες φωτο από γκόμενες στη Ρωσία κ δεν ξέρω που αλλού, που πολλές απ' αυτές είναι φάλαινες κ χούφταλα, κ δε σ' αρέσει αυτή η μουνάρα..;
Καταρχάς, δεν ξέρω αλλά εμένα από κοντά, όταν μου τα φερε στη μούρη , μου φάνηκαν πολύ μεγαλύτερα απ' τις φωτο κ βαριά..! Αμφιβάλλω αν είναι κι αυτή στις φωτο..!
Απ' την άλλη τόσο δύσκολο είναι να πας μια βόλτα να δεις κ να κρίνεις μόνος σου..;
Αν κι απ' το σαλόνι, μπορεί πάλι να μην καταλάβεις σίγουρα, γιατί όταν πήγα εγώ φορούσε ένα διάφανο φόρεμα κ δε φαίνονταν τα βυζιά τόσο καθαρά, αλλά στο δωμάτιο τα είδα όλα..!
Πήγαινε μέσα κ το πολύ-πολύ να πετάξεις ένα πενηντάρικο (που δε θα το πετάξεις, αλλά λέμε!).. Μπρόστα στα λεφτά που πρέπει να ξοδέψεις για να πας έξω, δεν είναι τίποτα..!
Και τα δυο χρειάζονται για να πετύχει η συνταγή! http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_063.gif[/img[/URL]]Εγώ νόμιζα ότι σας αρέσουν οι βυζάρες κι όχι οι φάλαινες..
..Εδώ φίλε μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ βυζιά...όχι για φωτομοντέλα ούτε για ωραία πρόσωπα...
Κοίτα, το να ψάχνεις να βρεις τρύπα κάτω από 15 στρώματα λίπους, είναι σκέτη αηδία, ακόμα κι αν αυτό αναγκαστικά σημαίνει ότι η τύπισα με τα 15 στρώματα λίπους έχει 5άρια βυζιά ή μεγαλύτερα... Η αηδία, είναι αηδία. Εμένα πάντως το πλαστικό δε με ενοχλεί, όταν έχει γίνει καλή δουλειά (γιατί έχω δει και δουλειές που μετά την επέμβαση τα βυζιά γέρνουν με ένα περίεργο τρόπο μονόπαντα). Πάντως, για τη συγκεκριμένη που λέτε, υπάρχουν υποψίες για το αν είναι 100% γυναίκα... Ο πλαστικός, μπορεί να έβαλε πάνω και να έβγαλε από κάτω. Αυτή η μανία να μη βγάζει το βρακί της, είναι λίγο περίεργη...Κ για να μη λέτε ότι το λέω μόνο εγώ, που ομολογώ ότι είμαι σχετικά άπειρος κι είμαι μόλις 1,5 χρόνο στο σάϊτ, με επιβεβαιώνει ο φίλος matrix21 στο θρεντ για τα στούντιο:
Κοίτα, το να ψάχνεις να βρεις τρύπα κάτω από 15 στρώματα λίπους, είναι σκέτη αηδία, ακόμα κι αν αυτό αναγκαστικά σημαίνει ότι η τύπισα με τα 15 στρώματα λίπους έχει 5άρια βυζιά ή μεγαλύτερα... Η αηδία, είναι αηδία. Εμένα πάντως το πλαστικό δε με ενοχλεί, όταν έχει γίνει καλή δουλειά (γιατί έχω δει και δουλειές που μετά την επέμβαση τα βυζιά γέρνουν με ένα περίεργο τρόπο μονόπαντα). Πάντως, για τη συγκεκριμένη που λέτε, υπάρχουν υποψίες για το αν είναι 100% γυναίκα... Ο πλαστικός, μπορεί να έβαλε πάνω και να έβγαλε από κάτω. Αυτή η μανία να μη βγάζει το βρακί της, είναι λίγο περίεργη...
Γιατί, εγώ τι είπα; Μπορεί εγώ να μην την έχω δει από κοντά, αλλά σε όλους έκανε εντύπωση... Τυχαίο; Δε νομίζω......Μπορεί να 'χει κάποια ουλή ή κάποιο σημαδι που να θέλει να κρύψει..!
Γιατί, εγώ τι είπα; Μπορεί εγώ να μην την έχω δει από κοντά, αλλά σε όλους έκανε εντύπωση... Τυχαίο; Δε νομίζω...
...σιγά μην είναι και από σκωληκοειδίτιδα... Μωρε μου φαίνεται ότι θα της κάνω μια καταδρομική, μόνο και μόνο για να δω τι κρύβει κάτω απ' το βρακί της...Εγώ πάντως λέω ότι μπορεί να 'ναι από άλλου είδους εγχείρηση, από γέννα κτλ..
ισωσ το μεγαλητερο βυζι που κυκλοφορει στην αθηνα ειναι η ροζα με 6αρια μπαζοειδεσ 40αρα χοντρη στην οδοσ σωκρατουσ σε μια γωνιακη καφετερεια που αραζουν ολεσ.....