Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (9 μέλη και 64 επισκέπτες)

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Anatol το κοντερ εγραψε τις ακολουθες και ορισμενα ονειρα εγιναν πραγματικοτητα

Δεν λεει πολλά ,απλά για την εμπειρία πηγα

φρεσκο και δυνατο αντεχει !!χαλαλι το χρημα

Φυσικό και καλό αλλά τιποτα το ιδιαιτερο και βιαστικη με το ρολοι...Πηγα ποιο πολυ γιατι ειναι και καλα πορνοσταρ

Και περιμενω να κλεισω την Elisabeth Starr που θα ερθει ΝΥ να κλεισω μια και καλή

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Anatol το κοντερ εγραψε τις ακολουθες και ορισμενα ονειρα εγιναν πραγματικοτητα

Δεν λεει πολλά ,απλά για την εμπειρία πηγα

φρεσκο και δυνατο αντεχει !!χαλαλι το χρημα

Φυσικό και καλό αλλά τιποτα το ιδιαιτερο και βιαστικη με το ρολοι...Πηγα ποιο πολυ γιατι ειναι και καλα πορνοσταρ

Και περιμενω να κλεισω την Elisabeth Starr που θα ερθει ΝΥ να κλεισω μια και καλή

...ΠΑΝΑΞΙΟΣ και ΤΥΧΕΡΟΣ...τι άλλο να πω...

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Anatol επεσαν τραγικες οικονομιες , μην νομιζεις .Απλά εκοψα πολλα που ηταν περιτά και μαζεψα χρημα.Αμα δεν πας 2-3 φορες σε στουντιο να τα 200 ευρω με 300 .
Τα στουντιάκια ειχαν κοπει καιρο και με τις οικονομιες εβγαλα τα εισητηρια .Μετα εκοψα και απο αλλα .
Τι να κανεις ? Παθος ειναι .Αφου δεν εχει η Ελλάδα τιποτα....
Τωρα πχ οποιος παει Γερμανια octoberfes θα του πιασουν τον κωλο.Εγω θα παω μολις τελειωσει με 99 ευρω και με 70 ευρω θα κανω παρτυ με τις τυπισσες >οχι τωρα που ζητανε 150αρια

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Anatol επεσαν τραγικες οικονομιες , μην νομιζεις .Απλά εκοψα πολλα που ηταν περιτά και μαζεψα χρημα.Αμα δεν πας 2-3 φορες σε στουντιο να τα 200 ευρω με 300 .
Τα στουντιάκια ειχαν κοπει καιρο και με τις οικονομιες εβγαλα τα εισητηρια .Μετα εκοψα και απο αλλα .
Τωρα πχ οποιος παει Γερμανια octoberfes θα του πιασουν τον κωλο.Εγω θα παω μολις τελειωσει με 99 ευρω και με 70 ευρω θα κανω παρτυ με τις τυπισσες >οχι τωρα που ζητανε 150αρια

...Έτσι είναι...το ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ θέλει και ΘΥΣΙΕΣ...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Πάντως νομίζω Ζαρα σε ακατάλληλη στιγμή τα κοψες τα στούντιο..!
Τώρα που υπάρχει η Μαντόνα, που κ 5αρια βυζιά έχει κ μουνάρα είναι κ καλύτερη απ' αυτές που κοιτάμε στο εξωτερικό..!
Αυτή αξίζει πραγματικά, κ μέχρι να τη βαρεθώ ή να σταματήσει δεν το σκέφτομαι να ξαναπάρω σιτυτουρ ή να ξοδέψω τα λεφτά μου έξω..!
Απίστευτη μουνάρα..! Αν έπαιζε κ σε ταινίες θ' άφηνε εποχή..!

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως νομίζω Ζαρα σε ακατάλληλη στιγμή τα κοψες τα στούντιο..!
Τώρα που υπάρχει η Μαντόνα, που κ 5αρια βυζιά έχει κ μουνάρα είναι κ καλύτερη απ' αυτές που κοιτάμε στο εξωτερικό..!
Αυτή αξίζει πραγματικά, κ μέχρι να τη βαρεθώ ή να σταματήσει δεν το σκέφτομαι να ξαναπάρω σιτυτουρ ή να ξοδέψω τα λεφτά μου έξω..!
Απίστευτη μουνάρα..! Αν έπαιζε κ σε ταινίες θ' άφηνε εποχή..!
Ποιά Μαντόνα ρε παιδιά; Έχω χάσει επεισόδια;

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Θα με στειλετε παλι ....Ποια ειναι αυτη και που την βρισκουμε  :tits:

OP
OP
BoobLover

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Θα με στειλετε παλι ....Ποια ειναι αυτη και που την βρισκουμε  :tits:

Ναι ρε παιδιά για πείτε ποια είναι αυτή η  :tits: :tits: :tits:

Σας αφιερώνω το παρακάτω βιντεάκι.... όλα τα λεφτά...

ecagw.jpg

Echo Valley , Kayla Kleevage , Sofia Staks (2010/AmericanDayDreams.com/NaughtyAmerica.com/SiteRip)

Πάντως πολύ πλαστικούρα ρε παιδί μου... η Kayla Kleevage πάει χάλασε για τα καλά...

epistithios

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Like
10
Πόντοι
0
απο τις κριτικές συναγωνιστών για τη Μαντόνα www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B1/listingid:528/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B1/listingid:528/[/url]
συμπέρανα τα εξης:

ελληνιδα (εκτος και αν εχει μαθει τόσο καλά την γλώσσα)
συλικονη σε στηθος(το νούμερο πρεπει να ειναι μεχρι 4), σε χειλη (μπορεί και αλλου) ....παντως κατα γενικη ομολογια όλων έχει γίνει άριστη δουλειά
deep throat μεχρι τελικής πτωσης
το αρνητικο ειναι οτι δεν βγαζει το στριγκακι (γιατι αραγε?)
το θετικο ειναι οτι εχει τρομερη συμμετοχη και απ' οτι ειδα ολοι εφυγαν κατενθουσιασμενοι.

απο περιεργια και μονο αξιζει μια επισκεψη

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Φωτο έχει εδώ:

Δεν ξέρω αν είναι 5αρια, δεν έχω μεζούρα.. Άλλωστε δεν έχω κ τόση εμπειρία για να συγκρίνω.. Αλλά από κοντά μου φάνηκαν μεγαλύτερα απ' ότι φαίνονται στις φωτο κι είναι τα πιο μεγάλα που 'χω δει..! Αν μπορούσατε να μου δείξετε με φωτο κάποια με 4αρια κ μια με 5αρια, θα σας έλεγα σε ποιά είναι πιο κοντά..!
Αλλά είναι κι όμορφη γυναίκα κ δεν είναι κ χοντρή..! Έχει κορμάρα..!
Τί να το κανω αν η άλλη έχει κ 5αρια κ 6αρια βυζιά κι είναι σαν φάλαινα..!
Για το σώμα της αναλογικά είναι ήδη πολύ μεγάλα..!
Αν ήταν μεγαλύτερα θα ήταν δυσανάλογα κ θα μιλούσαμε για υπερβολικές καταστάσεις, όπως Kayla Kleevage, Minka κτλ..!
Καλά είναι κι αυτά για την εμπειρία δε λέω, αλλά δε θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ένα τέτοιο σώμα, όπως της Μινκα πχ, ως όμορφο κι αρμονικό..

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Τέλοσπαντων, δε βγάζει το λινκ, αλλά θα το βρείτε αν ψάξετε σ' ένα άλλο σάϊτ που 'χει να κάνει με ιερόδουλες.. Αν με καταλαβαίνετε..!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom