βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
το ποστ σου βυζομαμαει
βυζολαβιζο λεμε
Βυζοτιμή μου Κολομβιανέ συνπιτσιλιστή...
το ποστ σου βυζομαμαει
βυζολαβιζο λεμε
Αλλά ήθελα να πετύχω την Αγάπη που είχα να την δω πολύυυ καιρό!!
Κι έτσι έγινε! Επισκεψη στο μικρό σπιτάκι, Ιουλιανού 71 όπου έχει 1 δωμάτιο μόνο αλλά καθαρό!
Η Αγάπη ήταν, πιο αδύνατη νομίζω, έχω να την δω κάνα 6μηνο βέβαια, με λιγάκι μικρότερο στήθος, αλλά καλό !! Μπαίνει στο δωμάτιο αφού μ' ευχαρίστησε που την διάλεξα και αρχίζει η κλασσική περιποίηση με τα μωρομάντηλά της!! ;)Σκούπισμα στα χέρια και στο πέος, φιλιά σε χέρια, στήθος, ισπανικό και πολύ λίγο ακάποτο!! Στάση ιεραποστολική όπου δεν έντεξα πολύ στη θέα των όμορφων μεγάλων βυζιών της και άφησα το υγρό μου αποτύπωμα !! Μ' ευχαρίστησε ξανά κι έφυγε!!
Πολύ καλή περιποίηση και προτείνεται ;) ;) αν και τα 25 ευρώ νομίζω πως είναι αρκετά!
....
εχω και βιντεο του αγωνα αλλα η κανονες του σαιτ απαγορεβουν να το ανεβασω.εχω και απο τζουλια...!!!
αυτο ειναι ενα βιντεο που ολοι θελουμε να δουμε τυπε μουΕτσι οπως τα λες ειναι αλλα εγω εδωσα 20 ευρω οχι 25..... αυτο εγινε πριν 5 μερες....
εχω και βιντεο του αγωνα αλλα η κανονες του σαιτ απαγορεβουν να το ανεβασω.εχω και απο τζουλια...!!!
παντως ειναι πολυ καβλιαρα η πουτανιτσα της εριξα 2 κι αν δεν βιαζομουν να φυγω θα εριχνα αλλα 2....
αν μπορεσω να μην φαινετε το προσωπο μου θα το ανεβασω.
οποσ παντα αξεπεραστοσ ο βιζοκουνιαδοσ μου!!!!!Φίλοι βυζοκράτορες, χτες το πρωί έκανα καταδρομική στη Φυλής για να ικανοποιήσω τις αρρωστημένες μου ορέξεις.
Περιττό να πω ότι οι περισσότερες κυρίες ήταν σα να'χαν βγει από ντοκυμαντέρ για μικρόβυζες.
Αλλά η βυζοέκπληξη ήρθε και μάλιστα ήταν ελληνικής προελεύσεως!!!
Κατηφορίζοντας τσούκου τσούκου τη Φωκαίας χώθηκα στο 22 το πάνω. Και ρε μάγκες βγαίνει μία μ'ένα βυζί... ρε τι ήταν τούτο;;;
Χωρίς να είναι πολύ μεγάλο, ήταν πολύ τουμπανιασμένο. Σιλικονάτο αλλά είχε μια κλίση προς τον ουρανό σαν τσιγκέλι ένα πράμα. Και η ρώγα γιαταγάνι ακονισμένο βυζοτσίφτες μου.
Είχε κι ένα λάγνο υφάκι η κορασίδα και με καύλωσε κι άλλο. Οπότε μπήκα σούμπιτος.
Στα ενδότερα ήταν ένα συμπαθητικό μεν, τυπικό δε πιτσίλισμα. Το ονοματάκι της δεσποινίδος είναι Άννα (από πού να βγαίνει άραγε; ) και πέρα απ'το βυζί έχει ωραίο σωματάκι (αλλά στ'αρχίδια μας το σώμα εδώ που τα λέμε ).
Αυτά απ'το (μικρο)βυζομέτωπο. Τα σέβη μου εν μαστώ αδελφοί.