You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζομάνες σε μασαζερί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 240K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Θα ρωτήσω τους παλίοτερους και πιο εμπειρους σχετικά με την Ρομίνα-Βικυ . Αν δεν σε ξερει θα πέσει με την 1η ή θα αρχίσουμε τα 80αρια πάλι ?
Εγω τη πηρα πρωτη φορα
την Βουλγάρα μιλφ Στελλα με τα 4αρια σιλικονατα βυζόμπαλλα θα την βρίσκεται πλέον Λ. αΛΕΞΆΝΔΡΑς 5, 2Ος Οροφος...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
φιλε μου,η γκομενα ειναι μετρια...ΑΛΛΑ....τετοια βυζια(πιστευω)δεν εχεις ξαναπιασει.....ρε παιδιά έκανα μια βόλτα από μάρνης για την Βίκυ (Ρομίνα). Γνώμη μου ότι εκτός από βυζί δεν λέει και δεν πέρασα. Ισως να την περίμενα καλύτερη μετά από όσα είχα ακούσει και απογοητευτηκα
καλη χρονια ζερο και προπαντων υγεια φιλε μουτην Βουλγάρα μιλφ Στελλα με τα 4αρια σιλικονατα βυζόμπαλλα θα την βρίσκεται πλέον Λ. αΛΕΞΆΝΔΡΑς 5, 2Ος Οροφος...
Απογευματινη επισκεψη Μαρνης 28 , αντιπαλος Βικη εκ Πολωνιας με τα κανονια της μασαζ μετριο ολα τα υπολοιπα πολυ καλα και πλουσια ταριφα 80 ευρω-πουλια, θα την παρω και δευτερο γυρω μετα το νεο ετος.
σημερα που τιν ειδα για πρωτη φορα , εχω μια απορια , τα βυζια της ειναι σκετο νερο ? , ή στεκονται ?
σημερα που τιν ειδα για πρωτη φορα , εχω μια απορια , τα βυζια της ειναι σκετο νερο ? , ή στεκονται ?
φιλτατε συναγωνιστη ειναι μεγαλα τα ?μπορεις ν αναφερεις??κ αν αξιζει ν μπουμε?
φιλτατε συναγωνιστη ειναι μεγαλα τα ?μπορεις ν αναφερεις??κ αν αξιζει ν μπουμε?
αυτο ρωταω και εγω , διοτι μεσα απο το στιθοδεσμο φαινονται να ειναι νερο και να κρεμασουν σαν κατι γιαγιαδες !!!!!! οποιος ξερει ας βοηθηση !!!!!!!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ειναι τουμπανο...και πολυ σφιχτα....μην ξεχνατε οτι ειναι 6αρια!!!!αυτο ρωταω και εγω , διοτι μεσα απο το στιθοδεσμο φαινονται να ειναι νερο και να κρεμασουν σαν κατι γιαγιαδες !!!!!! οποιος ξερει ας βοηθηση !!!!!!!!
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.960
- Πόντοι
- 12.056
αυτο ρωταω και εγω , διοτι μεσα απο το στιθοδεσμο φαινονται να ειναι νερο και να κρεμασουν σαν κατι γιαγιαδες !!!!!! οποιος ξερει ας βοηθηση !!!!!!!!
Eχει καμια σχεση με την Βικτωρια(Βικη μετα) απο Σολωμου 59???
ειναι τουμπανο...και πολυ σφιχτα....μην ξεχνατε οτι ειναι 6αρια!!!!
ok με επεισες θα τιν κανω τιν δοκιμη αυριο !!!!!!!!!!
προς απντηση στον altec21κυριοι...καλησπερα και χρονια πολλα....σας εχω μια ευχαριστη εκπληξη......Η ΡΟΜΙΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ....θα την βρειτε μαρνης 28(στο γνωστο μαγαζι)...με το ονομα βικυ...λοιπον εχει παρει λιγα κιλα,ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΟ...αυτα παιδες και καλες γιορτες....
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.960
- Πόντοι
- 12.056
προς απντηση στον altec21
Οκ...ακυρο
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.960
- Πόντοι
- 12.056
ρε παίδες ποια λέτε την βικτωρία? την γνωστή?μελαχρινή με καρέ μαλλί?
Nαι αυτη,τουμπανα βυζια φυσικα που τυλιγαν το καυλι με στοργη και θαλπωρη.Απο μασαζ ομως πουτσες μπλε
Την εχω πετυχει και με βαμμενο προς το κοκκινο μαλλι.
Επισκέπτης
κανα μπλε πιγκουϊνο ξερεις???Nαι αυτη,τουμπανα βυζια φυσικα που τυλιγαν το καυλι με στοργη και θαλπωρη.Απο μασαζ ομως πουτσες μπλε
Την εχω πετυχει και με βαμμενο προς το κοκκινο μαλλι.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.960
- Πόντοι
- 12.056
κανα μπλε πιγκουϊνο ξερεις???
Θα επρεπε?? Ειναι βυζομανα σε μασαζερι??
Επισκέπτης
σε γιαφκα..Θα επρεπε?? Ειναι βυζομανα σε μασαζερι??
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις