Μια κοπέλα που δούλευε μαζί με τη Βίκυ στην Καφαντάρη μού είχε πει ότι το σουτιέν της ήταν νούμερο 7 :o :o
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Μια κοπέλα που δούλευε μαζί με τη Βίκυ στην Καφαντάρη μού είχε πει ότι το σουτιέν της ήταν νούμερο 7 :o :o
5οςνομιζω τριτος οροφο ειναι
5αρι+ ειναιΜια κοπέλα που δούλευε μαζί με τη Βίκυ στην Καφαντάρη μού είχε πει ότι το σουτιέν της ήταν νούμερο 7 :o :o
νομιζω οτι τις βικυ ( μ.προδρομου) δεν ειναι μεγαλα , απλος ειναι χονδρη η βικυ και φαινονται μεγαλα , ενω τις βικυ απο μαρνης ειναι ποιο μεγαλα
[/quoteβικυ απο μουνις προδρομου-25 ετων,1.73 υψος,86 κιλα ,7αρι σουτιεν.αυτα πριν κανα χρονο το πολυ.
τελικα 7αρι ειναι ? ή 5αρι ?
δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ
εμεινα με την απορια
7ρι? 5ρι?
Καλα οταν λεμε 5αρι δεν το βλέπετε .ΤΙ 7ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕτελικα 7αρι ειναι ? ή 5αρι ?
28 ρε, θα στειλεις κανεναν σε καμια νοικοκυρα και τις φαει με το τηγανιβικυ η μεγαλη μουναρα σημερα με στραγγιξε ολοκληρο
ευχαριστω μουναρα μου
μαρνης 26 5ος
βικυ η μεγαλη μουναρα σημερα με στραγγιξε ολοκληρο
ευχαριστω μουναρα μου
μαρνης 26 5ος
[size=10pt]28[/size]τελικα τι νουμερο ειναι ?
[size=10pt]28[/size]
εχει και θρεντ εδω μεσα
ok, παω για μετρημαοχι αυτο ρε φιλε , το ξερω το νουμερο , το βυζι τι νουμερο ειναι
ειναι τουμπανο η γκομενα 5πλαςπρεπει να ειναι κ περνας σαν τσοντα
μαρνης 28 σορρυ αλλα ακομα να συνελθω
κ η χριστινα ειναι μουναρα θαπαρω αυτη την αλλη φορα η κ τις 2 μαζι
πήρα λοιπον τη μεζουρα μου και βουρ για παρθενικη επισκεψη στο Μαρνη 28 5ος και αυτοψια στους βυζους της Πολωνης μασταροφερουσας μιλφ.ok, παω για μετρημα