You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζομάνες σε μασαζερί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 240K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
πήρα λοιπον τη μεζουρα μου και βουρ για παρθενικη επισκεψη στο Μαρνη 28 5ος και αυτοψια στους βυζους της Πολωνης μασταροφερουσας μιλφ.
Λοιπον τα 5, 6, 5+, 5- κλπ ξεχαστε τα, την αληθεια τη λεει η βυζοθηκη την οποια επιθεωρησα σχολαστικα και ειναι
ταρατατζουμ ταρατατζουμ
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]38 G[/size][/size][/size] κυριοι και ξεχειλιζουνε απο παντου, κανονικα θέλει 38 GG ή H :o :o :o :o :o :o ΒΥΖΟΛΑΓΝΕ ακους???
επαθα βυζοήττα, μακραν τα μεγαλυτερα που εχω βαλει τα χερια μου (και αλλα μερη του σωματος μου) επανω.
επειδη εδω μιλαμε για , αναλυτικο ριπορτ στο θρεντ του μαγαζιου σε λιγο.
μετα απο κανα 2ωρο πηγα και Φερων 19, θα τα πω κι εκει ;) ;)
Cheers!
αυτα ειναι 38 g , δηλαδη τετοια ειναι
τι ωρες ειναι ρε μαγκες η βικυ???
11.00 - 9.00
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
======
Σωστά- η κυρία άλλωστε .. ονομάζεται Samantha Anderson ή .... Samantha 38 G ! :o ;)
μικρε gr επεσες διανα. Μοιαζουν παρα πολυ και στο σάιζ καιστο σχημα και στη ρογα ακομα. ειναι πιο εντονα veiny (με ορατες φλεβες) της πολωνης
ορμαααααααα
ναι τετοια ειναι SAMANTHA ANTERSON
νομιζω ιδιου κυβισμου ειναι
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
παιδες καλησπερα...λοιπον...επειδη εχει γινει πολυς ντορος για την βικη(ρομινα),ακουστε...η κοπελα εργαζοταν σε γραφειο πριν καιρο...γιαυτο μην χανεται τον χρονο σας σε μασαζ και παπαριες...βουρ στο κρεας....α! και να μην ξεχασω....τα κανει ολα(με σωστο χειρισμο)....
Επισκέπτης
Το ξερουν ολοι εδω .Η ρομίνα ειναιπαιδες καλησπερα...λοιπον...επειδη εχει γινει πολυς ντορος για την βικη(ρομινα),ακουστε...η κοπελα εργαζοταν σε γραφειο πριν καιρο...γιαυτο μην χανεται τον χρονο σας σε μασαζ και παπαριες...βουρ στο κρεας....α! και να μην ξεχασω....τα κανει ολα(με σωστο χειρισμο)....
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ναι τετοια ειναι SAMANTHA ANTERSON
νομιζω ιδιου κυβισμου ειναι
Μήπως όμως είναι του ίδιου κυβισμού και στα υπόλοιπα?
καπως πιο αδυνατη. αυτη η samantha εχει κατι μπουταρες σα φιαλες πετρογκαζΜήπως όμως είναι του ίδιου κυβισμού και στα υπόλοιπα?
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καπως πιο αδυνατη. αυτη η samantha εχει κατι μπουταρες σα φιαλες πετρογκαζ
και όχι μόνο μπουτάρες και κοιλάρες εχει αλλα τις κρύβει στο στενό σα κορσέ μπλουζάκι της φωτογραφίας
Αυτή η 30άρα ρωσσίδα που παίρνω εγώ σπίτι είναι πολύ καλή!Μιλάμε για βύζάρες 5αρια σίγουρα...και πολύ καλή σε όλα τα φλέγον (περί μασάζ) θέματα....
για δωσε παραπανω πληροφοριες , δεν ειναι να μας αφηνεις σε αγνοια σε τετοια θεματα περι . . . . . .
μην παιζεις με τον πονο μας . . . . . . . .
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αυτή η 30άρα ρωσσίδα που παίρνω εγώ σπίτι είναι πολύ καλή!Μιλάμε για βύζάρες 5αρια σίγουρα...και πολύ καλή σε όλα τα φλέγον (περί μασάζ) θέματα....
Κανα πμ με τηλ δεν είναι ... κακό! ;)
του το εχω ζητησει κι εγω με πμ αλλα εχει μερες να μπει στο σαιτ το παλληκαρι. ΟψομεθαΚανα πμ με τηλ δεν είναι ... κακό! ;)
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
του το εχω ζητησει κι εγω με πμ αλλα εχει μερες να μπει στο σαιτ το παλληκαρι. Οψομεθα
Ο.Κ. αναμένουμε...
tsimbitos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αδερφε και σε μενα αν θες το τηλ με πμ της βυζαρους
johnnybravo
Μέλος