γουσταρω την κωλογλυφαδα με τρελλα επισης τα κωλοδαχτυλακια και μετα ερχεται το....ξεκωλιασμα οι βυζουμπες ερχονται σε δευτερη μοιρα
κόλο κόλο το συζητάς τώρα μονο να είναι πλυμένος μην πάμε να μπούμε και βρούμε καμια φακη η κάνα σουσάμι
γουσταρω την κωλογλυφαδα με τρελλα επισης τα κωλοδαχτυλακια και μετα ερχεται το....ξεκωλιασμα οι βυζουμπες ερχονται σε δευτερη μοιρα
Κώλος και πάλι κώλος γιατί δεν παίρνει και μεγάλες μετατροπές ενώ τα βυζιά τα κάνεις όπως θέλεις.Ενώ ο κώλος έχει σχεδόν πάντα το φυσικό του σχήμα και ειδικά εαν είναισαν και αυτόν....
το μονο κωλαρακι που κανονιζω ειναι της δικιας μου και εφοσον ειναι αποτριχωμενο και καθαρο και δεν εχει φαει φασολαδα.δεν αγγιζω κωλο πουτανας η ξεπετας θελουν προσοχη τα ξεκωλακόλο κόλο το συζητάς τώρα μονο να είναι πλυμένος μην πάμε να μπούμε και βρούμε καμια φακη η κάνα σουσάμι
Πάντως η ψηφοφορία είναι ενδιαφέρουσα... εγώ πίστευα ότι θα ήταν υπέρ του κώλου κατά 70/30. Σύμφωνα μάλλον με τα δικά μου γούστα βέβαια!!! Ο καθένας έχει τα γούστα του, τι να κάνουμε! Προς το παρόν πάντως είναι κοντά τα ποσοστά.
Aπορώ με τα αποτελέσματα ....!
Δε λέω....καλό είναι και το βυζάκι.......αλλά συγκρίνεται με τιποτε η θέα μιας τουρλωμένης στημένης στα 4 κωλάρας ;;;
Είναι το θέαμα που μπορεί να σε.......τελειώσει !
Συμφωνώ μαζί σου αλλά όπως βλέπεις εδώ πολλοί συνάδελφοι την βρίσκουν με την θέα δύο βυζάρων!!! Κι εγώ δεν πίστευα ότι θα είναι τόσοι πολλοί.
θα διαφωνησωο λαιμος ειναι το παν στη γυναικα
και για ενισχυσω τη θεση μουθα διαφωνησω
και για ενισχυσω τη θεση μου