Δεν συγκρίνεται με τίποτε μια ζουμερή κωλάρα !
Σας επιτρέπω να ξεραθείτε μετά την Alexis.
Σας επιτρέπω να ξεραθείτε μετά την Alexis.
...Το θεμα ρε μαγκες δεν ειναι να εχει κωλαρα η αλλη, το θεμα ειναι να τη δινει!
...
και ακόμα καλύτερα...να γουστάρει που τη δίνει..
ε ναι λοιπον. και μονο με τη σκεψη... μμμμΣωστός.
Αλλα κι αν δεν τον δίνει.....συγκρίνεται σαν θέμα το πισοκολλητό (ακόμη κι αν δεν είναι anal)....με τίποτα ;;;
Πιστέυω πως είναι ότι πιο καβλωτικό σαν θέαμα !
Νομίζω πως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με αξιοκρατικά κριτήρια, δεδομένου ότι αυτά τα δύο σου βγάζουν διαφορετικά συναισθήματα...
Ο κώλος σου ξυπνά άγρια ένστικτα και μια σεξουαλική μάχη επιβίωσης ενώ τα βυζιά σου βγάζουν στοργή και αγάπη.
Εγώ είμαι 50-50.
Δε κάνουμε την ερώτηση βυζιά η κώλο ή κωλόβυζο;
Νομίζω πως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με αξιοκρατικά κριτήρια, δεδομένου ότι αυτά τα δύο σου βγάζουν διαφορετικά συναισθήματα...
Ο κώλος σου ξυπνά άγρια ένστικτα και μια σεξουαλική μάχη επιβίωσης ενώ τα βυζιά σου βγάζουν στοργή και αγάπη.
Εγώ είμαι 50-50.
Δε κάνουμε την ερώτηση βυζιά η κώλο ή κωλόβυζο;
Αυτή την απάντηση δεν την περίμενα από θηλυκό...Μαθαίνεις όμως..Εσένα τα βυζιά στοργή και αγάπη σου βγάζουν;Όσο ζω μαθαίνω..
Φιλε συναγωνιστη συνβυζολατρη, προσπαθω να σου στειλω μηνυμα.Φυσικα και ψηφισα βυζια και απο D cup και πανω οσο μεγαλυτερα τοσο καλυτερα εγω μονο να τα βλεπω φτανει,παντως σε μια που τις τα ρουφαγα ερεθιζοτανε παρα πολυ λες και τα ειχε συνδεδεμενα με το μουνι της,Σε μια αλλη της ειχα πει θα στα ρουφαω μεχρι να βγαλουν γαλα τελικα δεν τα καταφερα αλλα μια παντρεμενη που θα εχει γεννησει προσφατα δεν θα βρω 1 λιτρο τη μερα θα πεινω ασε που θα γλυτωνω ενα σωρο λεφτα ειδατε που εχει παει το γαλα 1,5 ευρω το λιτρο.